Accesorii pt Gaming

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

SharpShooter

Accesorii pt Gaming

Post by SharpShooter »

mda scurt si la obiect... acum cativa ani erau raritati, nu am gasit in tot aradul un Gamepad....acum gasesti tot ce vrei peste tot

Voi cu ce sunteti dotati sau cu ce vreti sa va dotati...

eu am gand rau pt un volan...si asta imi place dar imi da de gandit pretul
http://www.pcfun.ro/product--CHASE_BOOSTER--2026.html

stit altceva mai bun la pret decent? :wink:
Image
..::Guns don't kill people! People kill people!::..
..::One Shot! One Kill!::..
Image
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Un lucru foarte important la aceste volane este sa aiba un sistem de prindere cat mai stabil (de preferat cu cleme) si neaparat sa aiba pedale cu apasare progresiva. Astea le stiu din experienta proprie.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Eu zic ca mai bine mai strangi niste bani si mergi pe mana unor firme cu renume gen Thrustmaster sau Logitech. :thumbleft: Eu am un gamepad Thrustmaster Dual Trigger 2 in 1 si nu am nevoie de mai mult. Super gamepad-ul. Sincer pe mine nu ma tenteaza un volan. [smilie=Respect.gif]
pegas

Post by pegas »

pai in primul rind, volanul pus de tine are "vibration force", nu "force feedback", ceea ce inseamna ca va vibra prosteste, indiferent de situatia din joc, fara legatura stricta cu jocul.

pe de alta parte eu m-as feri ca naiba de marci din astea dubioase. eu am avut probleme cu un gamepad thrustmaster si nu imi mai trebuie astfel de accesorii...
la mijloc intre .asm si .c
Jin

Post by Jin »

Daca tot vorbim de volane, gamepad-uri si alte asemenea minunatii, caut si eu ceva mai special. Este vorba de acele playseats-uri. Unde as putea gasi asa ceva si pe la noi? Nu de alta dar un Gran Turismo impreuna cu o astfel de dracie merge de minune...
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"
Image
zaelu

Post by zaelu »

Eu sint dotat cu asa ceva:

Image

Adica un Joystick X52, pedale de la un volan si o... Carcasa Work in Progrss still :D.

Ah... si ca sa mai aflati si noutati in ce priveste gadgeturile de gaming... watch this:

Track IR 4 Pro demo scenele sint din Lock On Black Shark si GTR.. :tongue3:
Image
Ithanium

Post by Ithanium »

Jin wrote:Daca tot vorbim de volane, gamepad-uri si alte asemenea minunatii, caut si eu ceva mai special. Este vorba de acele playseats-uri. Unde as putea gasi asa ceva si pe la noi? Nu de alta dar un Gran Turismo impreuna cu o astfel de dracie merge de minune...
Exact dracovenii dinastea erau la CERF 2005 la standul Best deci cel mai bine da un telefon pe la ei si intereseazate...faza e ca sunt compatibile doar cu PS2 (cred).
novi

Post by novi »

zaelu wrote:Eu sint dotat cu asa ceva:

Image

Adica un Joystick X52, pedale de la un volan si o... Carcasa Work in Progrss still :D.

Ah... si ca sa mai aflati si noutati in ce priveste gadgeturile de gaming... watch this:

Track IR 4 Pro demo scenele sint din Lock On Black Shark si GTR.. :tongue3:
Misto!Ti-ar mai trebui si ASA CEVA si ar fi perfect!:wink:
Ithanium

Post by Ithanium »

OMG ce tampenii scot astia!!! [smilie=Nice-try.gif] sincer mi se pare un accesoriu tampit creat in special pentru asiatici (ca deh la ei apar toate prostiile)
Mai ales pentru un simulator de avioane e bine sa ai boxe surround si casti la fel pentru a avea o experienta realista... Oricum omule gratz pentru "aparat" esti nebun rau :P
zaelu

Post by zaelu »

Ce se vede in poza e doar un schelet... urmeaza in curind sa il imbrac in pal negru... atunci se vor observa "turnurile" celor 4 boxe mai clar :P. Subwofferul intra in spatele scaunului asa ca nu e nevoie de alte vibratii... btw, scaunu e de Opel Vectra :D.

Cit despre Track IR, desi sint mai multe tehnologii de "head tracking" (freelook, cam2pan) Track IR sau TIR cum i se spune este cel mai performant. In plus ceea ce aduce noua versiune in plus (versiunea 4, ca si vector expansion-ul de la 3) este acea 6DOF care se traduce prin Six Degrees Of Freedom insemnind ca acum ai posibilitatea sa controlezi miscarea "camerei" pe toate axele si nu numai X si Y ca la un mouse.

Avantajele sint in cazul unui flight sim enorme. De fapt folosirea unui sistem clasic de headtracking in Flightsim-uri aduce un bonus colosal. Pilotii Virtuali de categoria "ACE" spun ca un TIR este de fapt mai important decit un Joystick de calitate.

Jmecheria TIR-ului e ca la inceput ti se pare un gadget banal sau "facut pentru Japonezi" pina iti dai seama ca acel device te poate scoate din categoria n00b si ca japonezii folosesc Playstation :P. Iar TIR este MADE IN USA ;).

In viitor vom vedea tot mai multe joace care vor suporta tehnologii de head tracking... ce aduce asta? imagineaza-ti ca esti in Counter Strike 15... in fatza ta undeva ascuns e nea tero gata sa ti-o dea daca nu esti pe faza... deodata auzi un zgomot la ora 4... Now... cu TIR ai putea repede sa intorci capul sa vezi daca este cu adevarat un pericol mentinind arma indreptata catre zona in care stii ca nea tero e cel mai probabilsa stea... adica in fatza. Realist de altfel.

De exemplu 3D Visor-ul de la eMagin are functie de head tracking incorporata.
Image
G-man

Post by G-man »

Playseat-urile alea sunt banale. Te duci cu dimensiunile la un atelier si ti-l face imediat. Tu fa-ti rost de un volan frumos si de un scaun vechi si gata. Il imbraci frumos si te-ai scos.
Eu nu vad unde sta monitorul, daca iti iei asa ceva. Sa-l pui prea departe e cam nasol.
Jin

Post by Jin »

Ai dreptate, cu un monitor e cam aiurea, acum depinde si in ce "configuratie" ai biroul. Smecheriile astea se preteaza foarte bine la jucatul pe o consola, tu fiind cu privirea aruncata intr-un televizor (de preferabil cu o diagonala mai mare). Si nu-mi spune ca nu ai loc in sufragerie, pentru a te bucura de o simulare ca la carte (sau aproximativ, depinde de joc). :d
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"
Image
unknown_humanoid

Re: Accesorii pt Gaming

Post by unknown_humanoid »

SharpShooter wrote:mda scurt si la obiect... acum cativa ani erau raritati, nu am gasit in tot aradul un Gamepad....acum gasesti tot ce vrei peste tot

Voi cu ce sunteti dotati sau cu ce vreti sa va dotati...

eu am gand rau pt un volan...si asta imi place dar imi da de gandit pretul
http://www.pcfun.ro/product--CHASE_BOOSTER--2026.html

stit altceva mai bun la pret decent? :wink:
am un volan Logitech WingMan Formula Force GP. Cu force feedback, 240 grade +pedale care e practic nefolosit si inca in garantie. E cu mult peste ce vrei tu. Daca te intereseaza da-mi un pm. Iti fac 'reducere' :wink: ca vreau sa scap de el. Pur si simplu nu mai folosesc asa ceva.
...AND PEOPLE SAY SEQUELS ARE NEVER AS GOOD AS THE ORIGINAL!
SharpShooter

Post by SharpShooter »

zaelu - jos palaria...with all the respect looks like PRO

ce stiti de tastaturile Z board..??? pretul mi se pare cam mare dar...
Image
Image
alexwinfast

Post by alexwinfast »

De la placa video m-am pricopsit si eu cu jucaria asta dar din pacate inca nu i-am gasit utilitate
Pacat de el ca pare foarte misto si complex...poate imi da cineva niste titluti de jocuri care merg bine pe jucaria asta...
Attachments
IMG_1036.jpg
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Cosmin Aionita
Redactor

Post by Cosmin Aionita »

alexwinfast wrote:De la placa video m-am pricopsit si eu cu jucaria asta dar din pacate inca nu i-am gasit utilitate
Pacat de el ca pare foarte misto si complex...poate imi da cineva niste titluti de jocuri care merg bine pe jucaria asta...
Exact cu o asemenea jucarie am jucat ToCA Race Driver 3. Inutil sa afirm ca jocul este MULT mai interesant asa decat controlat cu banala tastatura.
De asemenea, ai putea incerca sa abordezi si alte jocuri cu masini sau simulatoare sportive cum ar fi FIFA sau Pro Evolution Soccer. Spor la joaca [smilie=maniac.gif]
SharpShooter

Post by SharpShooter »

1.sporturi FIFA, NBA, NHL etc
2.action adventure

3. TEKKEN 3 :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Image
Image
novi

Post by novi »

Am vazut/testat si eu asa ceva pe viu si chiar mi-a placut (Speed-Link leather wheel)!Are cursa foarte misto piele pe volan si pedale foarte ingenios facute!Au opritor in podea astfel incat nu se pot rupe chiar asa usor!:wink:
kevin_m

Post by kevin_m »

alex,eu zic sa incerci oricare prince of persia,de la sands of time pana la the 2 trones...o sa vezi ce diferenta e intre gamepad si keyboard....mie nu mi-a venit sa cred...btw,frumusel gamepad-ul asus....am inteles ca vine doar bundle la vga-uri....
am invatat karate sa nu ma bata dumnezeu :)))

I3 Sandy,MSI H61 P,2x2048 Kingmax 1333 ,BBA HD 5850 ,Seagate 1TB S-ata3,lg-h10n,Benq E2200 HDA,razer imperator,microsoft natural ergonomic 4000,akasa freedom xone,silverstone strider 560w....
blackj

Post by blackj »

Eu am un Logitech Dual Action si e mai bun controlul la simulatoare Auto, dar iti trebe un pic sa te obisnuiesti cu el. Azi o sa incerc un FIFA cu el sa vad daca merge...
Widsith the Wanderer

Post by Widsith the Wanderer »

Am un gamepad Thrustmaster Dual Trigger wireless si nu prea stiu nici eu ce sa fac cu el, panzer general sau heroes 3 nu pot juca cu el :sad1: , dar e misto!
Ulfednar

Post by Ulfednar »

Eu unu' n-am simtit niciodata cheful de astfel de accesorii, poate pentru ca am ramas cu sechele de la tonele de console prin care am trecut pana sa ajung la PC ( nintendo, terminator, rambo, sega mega drive... si alte scarbe la 100k ).

Keyboard si mouse optic si sunt fericit! :D Oi fi bolnav? :(
Ita na! Jmen!
SharpShooter

Post by SharpShooter »

de data asta o comit cu un gamepad aprox 80-90 roni si am ramas fixat pe 2 si nu stiu care ar fi mai jmeker
Logitech - Dual Action
Image

Gamepad Saitek P2600 Rumble force
Image

ati avut? ati folosit?
Image
Image
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Din cele 2 Saitekul pentru ca are mai multe butoane si e mai mare si bine construit decat acel logitech
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Pentru ce tipuri de jocuri vei folosi noua "şmecherie"?

P.S. Din câte văd eu ambele dispun de acelaşi număr de butoane.
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Sunt si eu posesorul unui gamepad Thrustmaster, dar de cand nu a mai aparut un Prince of Persia, s-a pus praful pe el. Acum multi ani am avut si un joystick, nu mai stiu firma, oricum un model ieftin; in urma unor sesiuni agresive de Descent, a decedat.
Ionut_xx_

Post by Ionut_xx_ »

Probabil o intrebare prosteasca [smilie=Grin-Nod.gif]

Exista niste chestii pentru pc cum ar fi controler-ul de la Wii? Sau ca vechile pistoale de la Terminator(jocul pe televizor)?
Where nothing ever changed until one outsider changed everything
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Nu exista momentan asa ceva din cate stiu eu :| !
Sony PS3-Beyond games
2K

Post by 2K »

Ionut_xx_ wrote:Probabil o intrebare prosteasca [smilie=Grin-Nod.gif]

Exista niste chestii pentru pc cum ar fi controler-ul de la Wii? Sau ca vechile pistoale de la Terminator(jocul pe televizor)?
Nope,cel putin controler-ul Wii sau ceva asemanator,nu se gaseste pt ca nu s-a implementat in jocurile PC controlul folosind Wii remote si ar fi un gadget inutil fara a il folosi....

OMG G-man is alive :P
SharpShooter

Post by SharpShooter »

AM ALES CE AM GASIT :D
ca sa pun mana cat mai repede pe unu si sa evit taxele de curier amm gasit in Arad SAITEK-ul la 90 ron, si in 2 ore l-am avut :)
jocul care a provocat isteria a fost prince of Persia TT ...nush cum da am reusit sa il fac si merge si pe flasneta mea
Daca ma intrebati ce diferenta este intre gamepad si mouse+tst....sigur este si se simte clar
diferenta intre SAITEK si LOGITECH este ca SAITEK-ul are in plus 2 butoane pe panoul din dreapta si o functie mai "deosebita"
Image
prin apasarea butonasului rosu din dreapta sus, FPS, joystick-ul din dreapta preia functia de mouse, atat in windows cat si in jocuri, daca este dezactivat, joystick-ului si se pot configura 4 comenzi ca la alte 4 butoane
In Prince of Persia se comporta foarte frumos, in schimb in shootere atat 3rd person cat si FPS nu prea am reusit sa ma descurc din cauza senzitivitatii joystickului mouse :D

...urmeaza sa mai incerc ceva actionuri si probabil ceva sportive
Image
Image
Skat

Post by Skat »

Adu-mi aminte sa iti aduc Jade Empire sa te distrezi putin cu el.....senzatie de consola pe PC :D.....btw un NFS ai putea incerca sa vezi diferente intre controller si tastatura
Dimineata ideala este aia peste care sari!
Basty

Post by Basty »

Cred ca numai FIFA as juca toata ziua cu una din aia. Trebuie sa fie foarte fain, si e diferenta mare intre tastatura si gamepad in cazul FIFA.
Agent of Fate

Post by Agent of Fate »

Ca un fan al FPS_urilor, nu sunt atras decat de un Logitech G7 si poate un G15. In rest... poate impusc un Momo...
Basty

Post by Basty »

Eu am un volan acasa, ceva marca anonima, care cica are Force Feedback dar vibreaza aiurea cu ce se intampla in joc, dar in rest e ok. Se fixeaza pe masa cu ajutorul unor ventuze, practic "se lipeste" de masa si sta foarte bine fixat asa.
Jester

Post by Jester »

Ma baieti am si eu o problema mica . Am un Trust GM-1300 Gamepad. Problema la el e ca in Fifa stick-u din dreapta nu merge (nu-l recunoaste). Am jucat si NFSC si pop si NBA. In astea merge brici. Chiar si fifa 2002 il recunoaste. Un sfat ceva daca puteti :sad1:
sepiroth.

Post by sepiroth. »

bastyyy wrote:Eu am un volan acasa, ceva marca anonima, care cica are Force Feedback dar vibreaza aiurea cu ce se intampla in joc, dar in rest e ok. Se fixeaza pe masa cu ajutorul unor ventuze, practic "se lipeste" de masa si sta foarte bine fixat asa.
Esti sigur k nu scrie Force Vibration pe cutie ?
pt k daca e asa...incearca sa dai in jocuri (in care se poate), invert vibration....poate o sa mearga mai bine :wink:
Basty

Post by Basty »

Mersi de sfat. Pe cutie scrie "Realistic Vibration"... :laughing6: E probabil vorba de Force Vibration, dar oricum nu ma ajuta cu nimic, fara vibratii imi place mai mult, nu imi tremura volanul ca nebunu in mana. Si asa a fost destul de ieftin; setul e completat de un schimbator de viteze si handbreak. :tongue3:
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Pentru cei ce cauta un kit de tastura,mouse&mouse pad recomand microsoft reclusa,razer deathadder&razer exact mat.
Vad ca reclusa a ajuns in tara vreau sa va intreb daca stiti la ce magazine se gaseste pe stoc tastatura ?
Sony PS3-Beyond games
Skat

Post by Skat »

plus un controller Xbox360 for Windows si am incheiat targul :D
Dimineata ideala este aia peste care sari!
Ionut_xx_

Post by Ionut_xx_ »

Un mouse bun pentru shootere? E o diferenta semnificativa fata de un d-asta optic de 300mii?
Where nothing ever changed until one outsider changed everything
Post Reply