SO

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Ce sistem de operare credeti ca este cel mai bun pt jocuri. Parerea mea e ca Win98 si ME sunt cele mai bune pt ca consuma mai putzine resurse si daca vrei poti instala o serie de soft-uri specifice pt a arata exact ca WinXP.
netmircea

Post by netmircea »

Depinde ce intelegi prin cel mai bun. Daca te referi la platforma ce permite jocurilor sa ruleze cel mai bine atunci alegi win 98. daca te gandesti la platforma care sa evite "no risponding" sau blocare totala a Windowsu-lui atunci alegi Win xp
Snatcha

Post by Snatcha »

netmircea, i couldn't have said it better myself. Eu am si Millenium si Win XP si din punct de vedere al performantelor (cel putin in cazul meu) sunt identice, doar ca anumite sectiuni (intro, load/save) merg mai bine (a se intelege repede si fiabil) pe XP. In al doilea rind, in XP nu am avut niciodata un blue screen sau macar cea mai mica problema cu vreun joc. Al treilea avantaj ar fi dezinstalarea care pe XP e o placere, pe Me poate fi uneori un chin (regedit, windll, etc.).

So, I'd rather choose XP!!!!!
My girlfriend always laughs during sex - no matter what she's reading.
--Steve Jobs, founder of Apple Computers
xan

Post by xan »

si inca o precizare: ai in XP o optiune pt fiecare executabil (click dreapta in explorer pe executabil si din meniul flotant ai optiunea compatibility mode).
compatibility mode face, din cate am inteles si eu, ca pt rularea aplicatiei respective [in general un joc, dar nu numai] XP-ul sa renunte la unele facilitati specifice (gen teme de winXP,...) pana la terminarea aplicatiei.
ai compatibility mode pt Win98 si WinME. eu am rulat in felu asta si jocu' se misca mai repede [GTA3].
Spor.
SG

Post by SG »

Parerea mea, XP e mai bun din toate punctele de vedere pentru orice.
Disciples 2, rulat pe XP mergea constant pe XP, in timp ce in Me mergea mai bine cu foarte putin cam 5 minute, dupa care incepea sa mearga din ce in ce mai greu.

Later!
The grass was greener...
I am death...
DJPitagora

Post by DJPitagora »

din cate stiu eu cel mai bine merge pe windows 98....ma refer cel mai repede....oricum n-am avut nici o problema de genul unul blocaj...in xp unele jocuri sacadeaza ca naiba :sad:
Adrian-XPC
Moderator

Post by Adrian-XPC »

XP, daca nu joci jocuri de DOS si ai minim 128 Mb de RAM
Locked