SO
Moderator: Moderatori
- zeus_anoxia
netmircea, i couldn't have said it better myself. Eu am si Millenium si Win XP si din punct de vedere al performantelor (cel putin in cazul meu) sunt identice, doar ca anumite sectiuni (intro, load/save) merg mai bine (a se intelege repede si fiabil) pe XP. In al doilea rind, in XP nu am avut niciodata un blue screen sau macar cea mai mica problema cu vreun joc. Al treilea avantaj ar fi dezinstalarea care pe XP e o placere, pe Me poate fi uneori un chin (regedit, windll, etc.).
So, I'd rather choose XP!!!!!
So, I'd rather choose XP!!!!!
My girlfriend always laughs during sex - no matter what she's reading.
--Steve Jobs, founder of Apple Computers
--Steve Jobs, founder of Apple Computers
si inca o precizare: ai in XP o optiune pt fiecare executabil (click dreapta in explorer pe executabil si din meniul flotant ai optiunea compatibility mode).
compatibility mode face, din cate am inteles si eu, ca pt rularea aplicatiei respective [in general un joc, dar nu numai] XP-ul sa renunte la unele facilitati specifice (gen teme de winXP,...) pana la terminarea aplicatiei.
ai compatibility mode pt Win98 si WinME. eu am rulat in felu asta si jocu' se misca mai repede [GTA3].
Spor.
compatibility mode face, din cate am inteles si eu, ca pt rularea aplicatiei respective [in general un joc, dar nu numai] XP-ul sa renunte la unele facilitati specifice (gen teme de winXP,...) pana la terminarea aplicatiei.
ai compatibility mode pt Win98 si WinME. eu am rulat in felu asta si jocu' se misca mai repede [GTA3].
Spor.
- DJPitagora
- Adrian-XPC
- Moderator