bafta la toti... mai ales mie... o sa am nevoie

Moderator: Moderatori
Da a trecut si a 12-a. In clasa a 9-a eram asa trist ca s-a terminat generala si credeam ca niciodata nu o sa mai gasesc prieteni ca in generala. Atunci in a 9-a mi-a zis o profesoara ca dupa ce se va termina liceul vom avea acelasi sentiment si a avut dreptate.caraboy wrote:Poti sa fii olimpic si tot ai emotii! E normal, suntem oameni.Da, a trecut si clasa a 12-a... Cu greu o sa ma despart de colegi, au fost cei mai frumosi ani pentru mine. Am avut noroc de o clasa cum cred ca oricine si-ar fi dorit, am trecut prin toate impreuna si tare mi-e ca acum fiecare isi vede de drumul lui in viata si... inevitabil grupul se sparge.
![]()
Cat despre bac, ce pot sa va urez, bafta tutor! O sa trecem si peste alta, sper ca toti cu bine si sa ne vedem intrati unde ne-am dorit! Mai e o saptamana... si sincer sunt cam panicat, cam panicat pentru ca nu stiu cat stiu, ce o sa-mi pice, daca o sa stiu,Trebuia sa invat mai bine, ehhh, prea tarziu acum.
Succes si mai ales bafta! =D>
Ochelarii aceia merg, dar e riscant deoarece ai totusi fire, subtiri, dar au.aditza26 wrote:http://www.okazii.ro/catalog/1740788/el ... amene.html
De la un prieten, sper sa nu se supere (Desperado), dar trebuie sa vedeti si voi. Pentru 2 milioane o metoda ingenioasa de copiat la examene.
La sport nu poate fi asa de greu, nu cred ca profii ne cred sportivi, plus ca nu dam la o facultate de sport.
Pai unde sunt ca mie nu-mi apar!Vl@d wrote:o sa pun diseara si restul de subiecte rezolvate pt bac la romana oral... sper sa va ajute si sa luati bacu... ca io nu am sa-l iau... pun pariu..sunt ghinionist de fel... life sucks
![]()
later edit.. hai ca le-am pus acumastea is PDF
le-am facut split ca e mare si forumu nu suporta mai mult de 200k...
De unde tot aflati voi ce comisie vine, cand asta se stabileste cu o zi inainte, cel putin teoretic.paradox wrote:Tocmai am aflat ca la oral va veni comisie de la un liceu care nu ne prea inghite pe noi. Anul trecut a trimis si scoala mea un prof acolo care i-a cam puricat pe aia. De ce am impresia ca nu va fi bine? :|