Si din nou am reusit sa nu fiu inteles. Eu nu vreau sa critic pe nimeni personal. Cum nu poti sa critici boschetarii de mahala, pe fiecare in parte, ca te trezesti cu un ciocan in cap, asa nu poti sa critici personal pe nimeni de pe acest forum, pentru ca se va gasi cineva care sa iti dea in cap...
Eu nu spun ca ideile mele sunt cele mai bune, nici ca ale lor sunt proaste. Imagineaza-ti ceva: o gramada de smecherasi de cartier cu muzica data la maxim sub geamul tau, cind tu inveti. Ce le spui? Alin, esti un bou. Si tu, Mircea, nu credeam ca poti fi atit de timpit incit sa vii cu muzica la maxim sub geamul meu?
Moment in care deja iti dai seama ca nu mai ai geam. Si ca invatatura de minte, data viitoare le vei spune: baieti, nu puteti sa mergeti si voi cu muzica si treburile voastre mai incolo, ca eu incerc sa invat ceva...
MENTIUNE: Wir sprechen kein Deutsch hier, aber Deutsch ist eine sehr schone Sprache. Hast du ein Sprachungs-Diplom? Dein Deutsch ist sehr gut... (pe dreaq).
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Snatcha la 2002-10-19 00:17 ]</font>