Pentru Winamp nu am folosit plugin'ul postat de DjDaLiu în primul post, ci am setat Global Hotkeys în aşa fel încât să-mi ia tastele cum trebuie şi merge impecabil (recunoaşte tastele). Ce nu am reuşit a fost să-l conving să îmi modifice volumul cu "CTRL + rotiţa de volum" (adică să folosesc rotiţa pt volumul global şi CTRL + rotiţă pt winamp).
O altă chestie care nu-mi convine şi pe care nu am rezolvat-o este că nu am găsit o setare pentru ca butonul de play să-mi lanseze Winamp dc acesta nu este deschis (cu celelalte tastaturi ăsta era comportamentul default). Vreo rezolvare ?
Dat fiind că nu mă joc, folosesc G'urile la aplicaţiile pe care le folosesc (mi-am făcut profile cu taste de back / forward / refresh / etc pt Firefox, taste care îmi introduc diferite tag'uri în Dreamweaver, etc.), ceea ce mi se pare incredibil de util. Ceea ce îmi vine un pic greu este să.. reţin ce am pus pe ce G

Voi ce metode folosiţi pentru a reţine ce aţi setat ? (am găsit un template printabil - fişier în Photoshop - pe care-l puteai edita, scrie ce face fiecare G şi apoi printa / decupa şi pune peste taste, dar mi se pare că ar cam urâţi designul şi nu vreau)
De asemenea, nu am văzut prin topic nici o menţiune despre LCD Studio, aplicaţie uşor de folosit si foarte versatilă pentru a afişa diferite chestii pe LCD. Dezavantajul este că suge ceva resurse (bine, că am observat, de exemplu, că applet'ul standard de countdown / stopwatch mănâncă vreo 8 Mb, ceea ce mi se pare penibil, dar fie).
Aşa că propun să ataşaţi şi profile testate de LCDStudio de acum în colo (sunt tot fişiere mici, pot fi arhivate şi ataşate)