Aflarea numarului de talefon - ORANGE
Moderator: Moderatori
Aflarea numarului de talefon - ORANGE
Am o cartela orange pre payd. Si e in timpul de "gratie". Intrebarea e ca cum pot sa aflu numarul acestei card fara reincarcare.[/quote]
Mi se pare că la 222 suni şi de acolo ar trebui să fie o optiune unde îţi spune cât credit mai ai pe numărul respectiv (şi desigur spune şi număru...)
Nu sunt sigur că e 222, dacă e ia`le şi tu pe rând. Da cum de nu îţi ştii numărul, "ai găsit cartela pe jos"![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Nu sunt sigur că e 222, dacă e ia`le şi tu pe rând. Da cum de nu îţi ştii numărul, "ai găsit cartela pe jos"
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
39 de ani; 1,88 m
-
Re: Aflarea numarului de talefon - ORANGE
[/quote]alig wrote:Am o cartela orange pre payd. Si e in timpul de "gratie". Intrebarea e ca cum pot sa aflu numarul acestei card fara reincarcare.
Sigur trebuie sa-l gasesti in vreo optiune din meniul telefonului.Foarte multe modele de telefoane au acest serviciu,chiar si cele mai vechi,iar cartela sigur suporta acest serviciu (tot orange pre pay am si eu).
Sincer nu mai ştiu ce număr era că eu nu mi`am reîncărcat cartela demult, în septembrie îmi expiră numărul
da ştiu că e un nr. la care poţi să suni, sau poate era acel meniu prin mesaj, sau cum i`o spune.
james_htf_ro
Eu am 6230 şi habar n`am de vre`un meniu din telefon unde să`mi spună numărul, defapt nici nu am auzit de aşa ceva la mobil... probabil cele cu symbian au.

james_htf_ro
Eu am 6230 şi habar n`am de vre`un meniu din telefon unde să`mi spună numărul, defapt nici nu am auzit de aşa ceva la mobil... probabil cele cu symbian au.
39 de ani; 1,88 m
39 de ani; 1,88 m
- Calin Banc
222 si iti zice 2 pt ascultarea numarului 1reinarcare si 3 limba. Scuze ca sunt aiurea insa sunt grabit. BaftaZe wrote:Sincer nu mai ştiu ce număr era că eu nu mi`am reîncărcat cartela demult, în septembrie îmi expiră numărulda ştiu că e un nr. la care poţi să suni, sau poate era acel meniu prin mesaj, sau cum i`o spune.
james_htf_ro

Şi mobil din 2003 e vechi? eu la asta mă referam, când a spus vechi m`am găndit la cele din 2000 sau cine ştieWhistler wrote:Inseamna ca Motorola C350-u meu are Symbian ....

Oricum al meu nu are şi e din 2004 sau poate nu scre în manual că are aşa ceva
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
39 de ani; 1,88 m
39 de ani; 1,88 m