Aflarea numarului de talefon - ORANGE

Telefonie fixa/mobila, PDA, Palm etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Guest

Aflarea numarului de talefon - ORANGE

Post by Guest »

Am o cartela orange pre payd. Si e in timpul de "gratie". Intrebarea e ca cum pot sa aflu numarul acestei card fara reincarcare.[/quote]
FATHER

Post by FATHER »

Simplu. Tii telefonul deschis si cand te suna cineva intrebi : " Nu va suparati, ce numar ati format ? " .
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
aditza26

Post by aditza26 »

Si daca nu suna nimeni...? Nu se poate suna la ei la Orange? Poate cel mai bine este sa incarci cu minim de dolari si ii consumi.
Guest

Post by Guest »

Nu sună nimeni pt că am un noul nr. de telefon (cam 3 luni)
Edge

Post by Edge »

Ar trebui sa ai in telefon o optiune "My tel. numbers > SIM number" (la Motorola meu e in Phone Status). Mie aici imi apare numarul de cartela.. da' nu mai stiu daca eu l-am pus sau l-a pus singur ca am cartela de 3 ani :laughing6:
Ze

Post by Ze »

Mi se pare că la 222 suni şi de acolo ar trebui să fie o optiune unde îţi spune cât credit mai ai pe numărul respectiv (şi desigur spune şi număru...)
Nu sunt sigur că e 222, dacă e ia`le şi tu pe rând. Da cum de nu îţi ştii numărul, "ai găsit cartela pe jos" [smilie=maniac.gif]
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
james_htf_ro

Re: Aflarea numarului de talefon - ORANGE

Post by james_htf_ro »

alig wrote:Am o cartela orange pre payd. Si e in timpul de "gratie". Intrebarea e ca cum pot sa aflu numarul acestei card fara reincarcare.
[/quote]

Sigur trebuie sa-l gasesti in vreo optiune din meniul telefonului.Foarte multe modele de telefoane au acest serviciu,chiar si cele mai vechi,iar cartela sigur suporta acest serviciu (tot orange pre pay am si eu).
Edge

Post by Edge »

Ze > daca e in gratie, nu-ti mai zice aia "Apasati 1 pt numar; 2 pt reincarcare" ci direct "Esti in perioada de gratie..incarca pana la .. " [smilie=maniac.gif]
aditza26

Post by aditza26 »

222, mai exact *222 este la Connex.
Poate ai rude sau prieteni pe la 112 si ii suni si le spui ca ai o urgenta, ca nu iti stii numarul de mobil. Ei vad cine suna...
Ze

Post by Ze »

Sincer nu mai ştiu ce număr era că eu nu mi`am reîncărcat cartela demult, în septembrie îmi expiră numărul :P da ştiu că e un nr. la care poţi să suni, sau poate era acel meniu prin mesaj, sau cum i`o spune.

james_htf_ro
Eu am 6230 şi habar n`am de vre`un meniu din telefon unde să`mi spună numărul, defapt nici nu am auzit de aşa ceva la mobil... probabil cele cu symbian au.
39 de ani; 1,88 m
Edge

Post by Edge »

Inseamna ca Motorola C350-u meu are Symbian ....
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Ze wrote:Sincer nu mai ştiu ce număr era că eu nu mi`am reîncărcat cartela demult, în septembrie îmi expiră numărul :P da ştiu că e un nr. la care poţi să suni, sau poate era acel meniu prin mesaj, sau cum i`o spune.

james_htf_ro
Eu am 6230 şi habar n`am de vre`un meniu din telefon unde să`mi spună numărul, defapt nici nu am auzit de aşa ceva la mobil... probabil cele cu symbian au.
222 si iti zice 2 pt ascultarea numarului 1reinarcare si 3 limba. Scuze ca sunt aiurea insa sunt grabit. Bafta :thumbleft:
Edge

Post by Edge »

Retrag ce-am scris mai sus. Apelul la 222 merge.
aditza26

Post by aditza26 »

Cred ca mai poti face intr-un fel, daca nu merge la 222 cum zic baietii. Cei de la Orange, ca cei de la Vodafone stiu tot despre sim-urile lor. Poti sa iei seria simului de pe cartela, suni la ei de pe alt numar Orange si intrebi daca poate sa iti spuna numarul de telefon pentru cartela cu seria X.
Ze

Post by Ze »

Whistler wrote:Inseamna ca Motorola C350-u meu are Symbian ....
Şi mobil din 2003 e vechi? eu la asta mă referam, când a spus vechi m`am găndit la cele din 2000 sau cine ştie :P
Oricum al meu nu are şi e din 2004 sau poate nu scre în manual că are aşa ceva [smilie=maniac.gif]
39 de ani; 1,88 m
Post Reply