Bot pentru Counter Strike

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Post Reply
NightWalker

Bot pentru Counter Strike

Post by NightWalker »

Fac asta ca o favoare unui coleg. Tipu se plictiseste in delegatii pe tren si m-a intrebat daca nu stiu niscaiva boti care te lasa sa joci CS de unul singur. Intrucat n-am nici in clin nici in maneca cu joacele, intreb si eu mai departe: stie cineva vreun bot/mod care te lasa sa joci CS fara sa fii conectat la vreun server ?

Mersi anticipat.
Image
Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
sorin

Post by sorin »

Counter Strike Condition Zero (ăla de 2 cd-uri în total). Să-l instaleze debifând deleted scenes . Sunt cei mai buni boţi în el... de fapt e un CS doar pentru boţi... misiunile sunt cu boţi etc.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Dorio

Post by Dorio »

Poate ne zici si ce versiune de Counter Strike are. Poate ii are deja instalati. Zii sa incerce sa introduca in consola comanda "bot_add" fara ghilimele.
Asus A8N-SLI Deluxe, AMD A64 3000+ Winchester Box@2,4GHz, 2GBDDR Kit G.Skill, 2xWD200GB SATA2, Gainward Bliss 7900GT PCX256DDT, DVD-ROM Plextor, DVD+/-RW DL NEC, Case: Chieftec LBX-02B-B-SL-450, PS: Chieftec GPS-450AA 101 A, Samsung SyncMaster 710N, Mouse: Raptor Gaming M2, Keyboard Logitech G15, Casti Technics RP-F290
NightWalker

Post by NightWalker »

Nu am nici cea mai mica idee ce versiune de CS are :D, dar se pare ca a facut rost de un bot pentru ca impuscaturile se auzeau de la doua birouri distanta :D. O sa ii zic si de faza cu CS Condition Zero.
Mersi de ajutor.

PS: Daca aveti tren spre Constanta in seara asta, sigur il depistati pe individ :laughing6: .
Image
rayn3

Post by rayn3 »

Daca are COunter Strike 1.6, cauta pe net dupa "zbot" TRebuie sa fie o arhiva in care se afla un dir cstrike, director pe care il copiaza si da overwrite in directoru unde are instalat COunter Strike. Dupa ce a facut operatiunea asta, intra in joc, pune o harta apoi din consola, la fel cum a mai zis cneva inaintea mea, cu bot_difficulty 0,1,2 sau 3 si pt adaugare bot_add_t respectiv bot_add_ct. Sper sa-l mai ajute cumva ;)
Tweek

Post by Tweek »

daca ai 1.5 poti sa incerci POD-bot, candva erau cei mai buni , pacat ca aveau aim
Image
NightWalker

Post by NightWalker »

Bagati si o adresa de download, ceva, sa aiba omu' de unde alege :D. Ii prezint ofertele cand s-o intoarce.

Mersi.
Image
Post Reply