Fac asta ca o favoare unui coleg. Tipu se plictiseste in delegatii pe tren si m-a intrebat daca nu stiu niscaiva boti care te lasa sa joci CS de unul singur. Intrucat n-am nici in clin nici in maneca cu joacele, intreb si eu mai departe: stie cineva vreun bot/mod care te lasa sa joci CS fara sa fii conectat la vreun server ?
Mersi anticipat.
Bot pentru Counter Strike
Moderator: Moderatori
- NightWalker
Bot pentru Counter Strike

Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
Counter Strike Condition Zero (ăla de 2 cd-uri în total). Să-l instaleze debifând deleted scenes . Sunt cei mai buni boţi în el... de fapt e un CS doar pentru boţi... misiunile sunt cu boţi etc.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Poate ne zici si ce versiune de Counter Strike are. Poate ii are deja instalati. Zii sa incerce sa introduca in consola comanda "bot_add" fara ghilimele.
Asus A8N-SLI Deluxe, AMD A64 3000+ Winchester Box@2,4GHz, 2GBDDR Kit G.Skill, 2xWD200GB SATA2, Gainward Bliss 7900GT PCX256DDT, DVD-ROM Plextor, DVD+/-RW DL NEC, Case: Chieftec LBX-02B-B-SL-450, PS: Chieftec GPS-450AA 101 A, Samsung SyncMaster 710N, Mouse: Raptor Gaming M2, Keyboard Logitech G15, Casti Technics RP-F290
- NightWalker
Nu am nici cea mai mica idee ce versiune de CS are
, dar se pare ca a facut rost de un bot pentru ca impuscaturile se auzeau de la doua birouri distanta
. O sa ii zic si de faza cu CS Condition Zero.
Mersi de ajutor.
PS: Daca aveti tren spre Constanta in seara asta, sigur il depistati pe individ
.

Mersi de ajutor.
PS: Daca aveti tren spre Constanta in seara asta, sigur il depistati pe individ

Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
Daca are COunter Strike 1.6, cauta pe net dupa "zbot" TRebuie sa fie o arhiva in care se afla un dir cstrike, director pe care il copiaza si da overwrite in directoru unde are instalat COunter Strike. Dupa ce a facut operatiunea asta, intra in joc, pune o harta apoi din consola, la fel cum a mai zis cneva inaintea mea, cu bot_difficulty 0,1,2 sau 3 si pt adaugare bot_add_t respectiv bot_add_ct. Sper sa-l mai ajute cumva 

- NightWalker