Multumesc pentru raspunsuri ... se pare ca site-ul nu mai trimite notificare automata

de aceea postez cu intarziere.
Desi cred ca se poate vedea in semnatura mea, sa clarificam situatia faptica : placa este un Asus X800 XT Platinum Edition 256 MB GDD3 1.6 ns, AGP8x, 520 // 1120 ( core // mem ) cu un ATI Silencer pe ea.
Deci NU este x800xt sau x850xt simplu.
In ceea ce priveste viitorul slotului AGP, asta e clar. Ca un gamer neinrait, dar cat de cat pretentios , va pot spune ca si COD2 / FEAR / NFSMW si cam orice joc setos la resurse aparut a fost jucat in detalii cel putin multumitoare ( 1024 high ) . E adevarat, e SM2.0, dar sincer n-am resimtit asta .
In plus, dati-mi voie sa va spun ca sistemul este EXTREM de stabil si rapid in lucrul de zi cu zi in Windows. La mine reinstalarile de OS se fac maxim 1 data pe an, in conditiile in care partitia sistem sta pe RAID. In plus, tot timpul Torrentul sta deschis cu ~100gb la seed , ocazional si DC-ul cu alti 180 gb ( altii

) in share .. Si uite, toate astea cu tehnologie de acum 4 ani !! Am tot zis, hai ca mai stau nitel pana la upgrade, ca uite - 939 nu e chiar asa glorios cum parea , ca astept AM2 si DDR2 si PCIx ... si nu merita fratilor ! Pentru ce ?! Sigur, e placerea de a avea ceva nou, de a fi "la zi" cu configuratia , dar practic, daca analizam la rece, nu exista motive la momentul actual pentru a schimba ceva.
Sigur, peste vreun an probabil ca va fi cazul pentru schimbarea completa a sistemului , insa deocamdata trecerea la am2 sau pcix e sustinuta numai de ideea de "future upgrade" ... ca pt un user obisnuit eu unul nu gasesc motive reale ... Si partea cu "upgrade-ul" e si aceea discutabila - o sa vedeti cand o sa fie CU ADEVARAT nevoie de x64 si de softuri / jocuri pt vista / dx10 dx11 ...