Nu recomand !

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Waţii nu înseamna nimic. Aveam şi eu pe cineva cu un celeron care se tot restarta, scosese din start sursa din motive că sigur, scria 400W. Avea 10A pe 12V ...
ctz

Post by ctz »

era un intex ?? :)

ca astia sunt binecunoscuti ....
I'm still learning.
ice01

Post by ice01 »

LG CDRW-5232AS-bulk-black - durere, din 10 bucati 7 au avut probleme ! Au o chestie ciudata, nu merg decat master si singure pe cablu ! Incercati sa ocoliti aceasta serie, restul au fost ok, dar asta este un dezastru si la propriu si la figurat !
Radoo

Post by Radoo »

NU recomand...UPS-uri Apollo...Am unul de 850VA... Tine cat tine, DAR pe mine ma ustura ochii de la el.. M-am dus in service.. cica n-au auzit de-asa ceva si au zis ca n-au ce face (dobitoci, k-s io vinovat ca ala emana ce-o fi emanand). Asa ca am un UPS care sta pe post de bibelou la mine-n casa. :sad1:
Last edited by Radoo on Thu Jun 08, 2006 1:40 pm, edited 1 time in total.
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Io fi lipsind inteligenta artificilala... :laughing6: eu zic sa-l izolezi undeva cat mai departe de tine, si sincer daca "emana" ceva s-ar putea sa nu o mai duca mult.

PS. ca macel va fi Sambata, abia astept :D.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
ice01

Post by ice01 »

Nu recomand mousi Keyoffice si KME ori de care or fi ei ! Ca sunt bila ca sunt optici, va recomand sa va feriti de aceste produse ca dracu de tamaie, nu ca ar fi o avere, insa daca tineti la nervi vostri feriti-va !
AndreiD

Post by AndreiD »

Da suparat mai esti ice01 nu gluma :D
eu nu recomand memoriile Geil ca sunt de cacao, au aceleasi performante ca niste sycronuri mult mai ieftine.... A zis cineva ca GEIL nu mai e ce era pe vremuri... si a avut MARE dreptate..... pacat :(
aaa si nici Sycron nu recomand pentru ca sunt praf de praf, ma mir ca mai si ofera garantie pe 5 ani...
evo_tman

Post by evo_tman »

cred ca ar trebui sa fie mai detaliate motivele...ca de aia au garantie...
Y2K

Post by Y2K »

nu recomand Galaxy 7300GT DDR3-urile-----sub nici o forma,toate ajung in agonie in putin timp....

___|___NIMĂNUI NU ÎI PASĂ DE CONFIGURAŢIA "SISTEMULUI" TĂU___|___

KAKAROT

Post by KAKAROT »

Nu recomand Asus 1608 P2S. Cu acest dvd-rw sansele sunt 50/50 sa iti mearga exceptional sau deloc. Cei cu bafta la poker s-ar putea totusi baga. :d
Nu recomand soriceii ieftini A4tech si Genius. Life expectancy < 1 year.
Nu recomand Rack-urile interne no name. Firele expuse se stranguleaza repede iar plasticul e de proasta calitate.
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
Snow

Post by Snow »

KAKAROT wrote:Nu recomand Asus 1608 P2S. Cu acest dvd-rw sansele sunt 50/50 sa iti mearga exceptional sau deloc. Cei cu bafta la poker s-ar putea totusi baga. :d
Nu recomand soriceii ieftini A4tech si Genius. Life expectancy < 1 year.
Nu recomand Rack-urile interne no name. Firele expuse se stranguleaza repede iar plasticul e de proasta calitate.
1608P2S 2buc (1 a mea, 1 a cumnatului meu) nu problem !
A4Tech/Genius folosesc de vreo 4 ani. No problem ! Si nu de aia cu pretentii : SWOP3 (A4Tech) WebScroll+ (Genius) SWOP80 (A4Tech). Deh ultimul mai emite pretentii but again no problem !
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Skat

Post by Skat »

Kakarot la faza cu soriceii A4Tech.....am tot avut din aia si sincer nu am avut probleme...ce ii drept mai mult de 1 an max 2 nu ii tineam....dar din cati cunosc eu nimeni nu s-a plans de ei
Dimineata ideala este aia peste care sari!
AndreiD

Post by AndreiD »

Eu am un mouse optic A4 Tech de aprox 4 ani si n-am probleme... am si o tastatura genius care are vreo 7 ani si inca se tine bine.
A4Tech & Genius sunt bune :P
KAKAROT

Post by KAKAROT »

Am spus destul de clar cele ieftine.
Am avut un mouse cu 2 butoane A4Tech luat cu 80.000 lei acu multa vreme. Un an a tinut. Apoi un mouse genius cu scroll - 120.000 lei. Scrollu a crapat dupa un an.
De cand au inceput cu cele optice, calitatea s-a schimbat simtitor. Acum am un A4tech si merge bine. Poate ar fi trebuit sa spun cele foarte ieftine.
Posibil sa fiu si eu mai ghinionist.

Nu recomand cd-rw Cyberdrive.
Nu recomand Boxe 2.0 seria SPQ 06/10/16 de la genius. De la jumatatea volumului in sus distorsioneaza si basul promis pe cutia de impachetare exact acolo ramane
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
danyxp

Post by danyxp »

NU recomand cumpararea nici unui produs de la Monza (Ploiesti); marea majoritate a produselor sunt cu defecte, mai mici sau mai mari; plus ca vand produse sh fara sa spuna, la pret de produs nou; am fost la un pas de a merge cu OPC-ul peste ei, m-am razgandit pt ca le pot face probleme mult mai mari decat cateva amenzi...; absolut tot ce am cumparat de acolo in decursul a 2-3 ani a avut probleme, toate produsele lor cred ca sunt refurbished, nu exista nimic fara un defect mai mult sau mai putin vizibil; service de kko, te tin pe drumuri cu lunile, mint de sparg aia de acolo; ca sa nu mai spun ca sunt complect imbecili, nu exista nici urma de profesionalism acolo
Asa ca nu va lasati pacaliti de pretul infim mai mic decat in alte parti, valoarea reala a jafurilor care se vand acolo este mult mai mica, apelati la o firma serioasa sau la un distribuitor cu vechime
Conrad_QS

Post by Conrad_QS »

Am avut 4 soricei A4TECH cu bila si au facut toti probleme la mine la servici (exemplu: disparitii de pe ecran, mutarea automata in coltul dreapta sus fara nici un motiv, inghetare etc.) Mentionez ca 2 din ei erau pe os win2000. NU recomand de asemenea nici tastaturile dell negre (raman tastele blocate inauntru)! Am patit cu una din ele sa o scot din cutie, pus pe masa, apasat enter si... acolo a ramas! Nici cele pe usb nu-s mai destepte: au un raspuns de adormi langa ele. GG! DVD-RW Nec 3540A mie mi-a mers impecabil (tras si citit peste 600 dvd-uri, probleme doar cu vreo 5 traxdata la 4x). Si o problema de incompatibilitate: ASUS v880 nu vrea deloc sa mearga cu placa audio creative sau sound blaster (se incalzeste foarte tare si ingheata sistemul dupa 2-3 minute).
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Dacus

Post by Dacus »

Nu recomand cooler Termalthake Big Typhoon pe placă de bază Gigabyte 965P-DS3 într-o carcasa ATX obişnuită. Este greu de montat şi nu este ergonomic.
Pentru a monta placa de baza în carcasă, trebuie să desfaci sursa ca să ajungi să înşurubezi şurubul din stânga sus (ăla de lângă conectorii plăcii de bază).
Distanţa între cooler, sursă şi respectiv ventilatorul de evacuare al carcasei este mai mică de 10 mm, astfel că o mare parte din aerul cald suflat de ventilatorul coolerului ajunge direct în sursă (dacă ai sursă cu ventilator orientat în jos).
În rest se pare că totuşi işi face treaba, max 50 grd in load E6600@3.2 GHz.
cristutzu

Post by cristutzu »

::deleted::
Last edited by cristutzu on Thu Oct 05, 2006 8:37 pm, edited 1 time in total.
I'm the best:thumbs:

http://www.speedtest.net/result/268331531.png - Fost Acompiutarsist
shonny

Post by shonny »

Nu recomand Plextor 716 A o porcarie de dvd-wr este al 4-lea si trebuie sa ma intorc si cu asta inapoi la service.
H_adrian

Post by H_adrian »

Rayden wrote:NU recomand...UPS-uri Apollo...Am unul de 850VA... Tine cat tine, DAR pe mine ma ustura ochii de la el.. M-am dus in service.. cica n-au auzit de-asa ceva si au zis ca n-au ce face (dobitoci, k-s io vinovat ca ala emana ce-o fi emanand). Asa ca am un UPS care sta pe post de bibelou la mine-n casa. :sad1:
Eu am unu de 400VA..si imi tine sistemul ok(cam 10 min cel putin).Are 2 ani si nu m-a lasat pana acum.Plus ca m-a salvat si de la un traznet.So..
Cum adica te ustura ochii de la el?!?
Cat despre a4tech..e si culmea..un mouse de 80.000 sa traiasca 4-5 ani indiferent de marca.
Eu am luat un a4tech sww35 si un coleg un sww37 (acum 4 ani) si ambii merg si acum perfect atat timp cat bila e curata.
Quetzalcoatl

Plextor

Post by Quetzalcoatl »

shonny wrote
Nu recomand Plextor 716 A o porcarie de dvd-wr este al 4-lea si trebuie sa ma intorc si cu asta inapoi la service.
Cunosc sentimentul , eu la a 4 a bucata mi-am dat seama ca ar putea fi de vina Hdd rackul . Am scos rack-ul si nu mi-a mai picat . P.S. Sistemul pe care este pus ar sursa Thermaltake de 480 W :)
Fostul user Staedtler
Antec P180B : Core duo magic inside ,Gigabyte Air / Living it on Westington 37" 1080p
Skat

Post by Skat »

shonny wrote:Nu recomand Plextor 716 A o porcarie de dvd-wr este al 4-lea si trebuie sa ma intorc si cu asta inapoi la service.

Aceeasi chestie am patit-o eu cu 712A...doar k sunt la al 3-lea model...ma rog...la mine era problema cu cititul dvd-urilor.........desi parca nu ma lasa inima sa il baga la categoria nu recomand(unul dintre motive ar fi ca nu prea se mai gasesc la vanzare si al doilea....al meu a fost si stresat enorm)
Dimineata ideala este aia peste care sari!
Post Reply