Nu e chiar asa. Daca esti maniac PES normal ca nu te mai intorci la FIFA, dar trebuie sa recunoastem ca e un pas in fata noul joc. Nu o fi el foarte mare, dar pe mine unul ma atrage mult mai mult decat 06.yori wrote:o alta insulta adusa fotbalului de catre Electronic Farts...
FIFA Soccer 07
Moderator: Moderatori
- alexwinfast
yori daca nu iti place nu-l juca dar te rog frumos halt...ca deja imi piere si mie pofta cand te vad asa vehement...si mie sincer chiar imi place, nu e 100% ceea ce ar fi trebuit dar e ok!
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Si daca tot esti asa incantat de PES de ce nu astepti demo-ul si mai apoi jocul full si le joci p-alea, nu te forteaza nimeni cu FIFA, nu-ti place nu-l juca
Pt. cei ce folosesc pe post de gamepad Genius Maxfire G-12U Vibration acest mic patch va activa stickul analog dreapta, precum si vibratiile (aici nu stiu de ce, dar nu tot timpul functioneaza).
Atentie: Acest patch nu functioneaza decat cu Genius Maxfire G-12U Vibration, folosirea lui in cazul oricariualt gamepad nu va avea niciun efect.

Pt. cei ce folosesc pe post de gamepad Genius Maxfire G-12U Vibration acest mic patch va activa stickul analog dreapta, precum si vibratiile (aici nu stiu de ce, dar nu tot timpul functioneaza).
Copiati fisierul devdata.dat in folderul My Documents\Fifa 07\User.Configuratia tastelor:
Actiune - Buton gamepad - Echivalent Tastatura
Pass / Switch Player - 1 - D
Through Ball / GK Charge - 4 - W
Cross / Long pass / Sliding tackle - 3 - A
Shoot / Conservative tackler / Clearance - 2 - D
Sprint - 8 - E
Triger run / tactics modifier - 7 - Q
pace control / Walk defence - 5 - C
Cancel / Dummy move - 6 - Z
Skill moves - Right analog stick - Shift + Arrow keys
Pentru meniu:
Advance - 2 - Enter
Back - 5 - Esc
Advance to game - 9
Atentie: Acest patch nu functioneaza decat cu Genius Maxfire G-12U Vibration, folosirea lui in cazul oricariualt gamepad nu va avea niciun efect.
- Attachments
-
- GeniusMaxfireG12UVibration.rar
- (3.74 KiB) Downloaded 29 times
Live in your world, get pwned in mine!
nu sunt vehement, dar ma enerveaza ca o firma cu asa buget si forta ca si EA nu e in stare sa faca un simulator de fotbal ca lumea. Sa-l scoata o data la 2 ani sau mai mult, dar sa-l faca in asa mod incat sa simti ca joci fotbal, asa cum la NHL simt ca joc hockey... e asa greu?alexwinfast wrote:yori daca nu iti place nu-l juca dar te rog frumos halt...ca deja imi piere si mie pofta cand te vad asa vehement...si mie sincer chiar imi place, nu e 100% ceea ce ar fi trebuit dar e ok!
L.E.: @ Shader --- mie imi place fotbalul si tot ce tine de el, si chiar credeam ca anul asta FIFA imi va face o surpriza, plus ca intre noi fie vorba de PES 5 m-am cam saturat
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Soul Assassins Inc.®
- alexwinfast
Si eu am multe reprosuri la adresa lor legate de fenomenul in sine...dar treb sa ne multumim cu ce este ca nu e asa rau...meciurile prin IP sunt f tari iti dau o senzatie misto...mult mai misto decat la PES(parerea mea )...
Am inceput sa joc in Manager Mode cu echipa Torquai din Anglia. Bun, sunt avertizat ca trebuie sa reinnoiesc contractele cu unii jucatori. Am incercat la vreo trei pana acum, le-am dat dublu fata de cat aveau si au refuzat. Acum vad ca nu mai pot sa renegociez - o sa ii pierd? Cat sa le ofer ca sa ramana la echipa mea, mie dublu mi s-a parut suficient, dar vad ca astia sunt nemancati rau?
- alexwinfast
Impresionant jocul prin IP!
Sunt epuizat fizic dupa 6 ore de joc si pot sa zic ca nu mai conteaza altceva nimic in afara de jocul prin IP in fifa 2007....nu mai conteaza nici un mod de joc nimic, doar placerea jocului cu un adversar uman...astept si niste mingii adevarate si gata...this is it!![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Sunt epuizat fizic dupa 6 ore de joc si pot sa zic ca nu mai conteaza altceva nimic in afara de jocul prin IP in fifa 2007....nu mai conteaza nici un mod de joc nimic, doar placerea jocului cu un adversar uman...astept si niste mingii adevarate si gata...this is it!
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Jocul este patetic construit ca concept si realizare. Producatorii au mizat pe un joc in care sa-i ofere o mica distractie cat mai repede cu putinta, dar pe teremen scurt. De asta poti ajunge in cateva secunde la poarta adversa unde orice sut dat de tine pare ca o imensa provocare pentru portar si faza degenereaza intr-un mod spectaculos. Problema este ca portarul advers se coporta total inuman, de parca ar stii de dinainte unde se duce mingea (des mi se intampla sa fiu liber cu portarul, sa trag cu putere aproape maxima la vinclu dar portaul sa imi pareze mingea fara drept de apel). Total pe dos, portarul nostru este complet stupid, iar atacantii adersi trimit niste suturi cum nici Ronaldinho nu reuseste.
O alta mare buba in seria Fifa (si in 2007) este conceptul de inaintare in dificultate. In loc ca adversarii sa fie mai isteti si sa adopte tactici mai complexe cu cat alegem nivele de dificultate mai ridicate (cum este normal si cum este si la PES), acestia devin mai buni in stats-uri. Total gresit. Tocmai din acest mod de gandire total defectos al stimabililor de la EA, adversarii pe dificultate mai mare incep sa se comporte inuman. Si de aici ti se da avantul sa gasesti un mod de joc care sa-ti asigure victoria, in loc sa adopti tactici diferite de fiecare data.
Pana acum m-am legat doar de modul de gandire al gameplay-ului, care se vede clar ca schiopateaza. In rest avem un joc plin de bug-uri (nu foarte deranjante) si deloc inovator, care prefera sa mearga pe parghii deja fondate.
Are si cateva parti bune. In aceasta categorie as putea mentiona complexitatea destul de ridicata a modului de joc "Manager" unde am putut observa si cateva idei cu adevarat bune.
Ciudat sau nu, strategia celor de la EA Sports functioneaza de minune, seria bucurandu-se chiar si azi de un imens succes. Asta cred ca se datoreaza faptului ca multi prefera un gameplay simplist si rapid, in detrimentul unuia complex si variat.
Stiu eu ca in America fotbalul nu e chiar atat de popular ca la noi, dar nici sa fie tarat in noroi intr-un asemenea hal prin aceasta realizare jalnica ...
O alta mare buba in seria Fifa (si in 2007) este conceptul de inaintare in dificultate. In loc ca adversarii sa fie mai isteti si sa adopte tactici mai complexe cu cat alegem nivele de dificultate mai ridicate (cum este normal si cum este si la PES), acestia devin mai buni in stats-uri. Total gresit. Tocmai din acest mod de gandire total defectos al stimabililor de la EA, adversarii pe dificultate mai mare incep sa se comporte inuman. Si de aici ti se da avantul sa gasesti un mod de joc care sa-ti asigure victoria, in loc sa adopti tactici diferite de fiecare data.
Pana acum m-am legat doar de modul de gandire al gameplay-ului, care se vede clar ca schiopateaza. In rest avem un joc plin de bug-uri (nu foarte deranjante) si deloc inovator, care prefera sa mearga pe parghii deja fondate.
Are si cateva parti bune. In aceasta categorie as putea mentiona complexitatea destul de ridicata a modului de joc "Manager" unde am putut observa si cateva idei cu adevarat bune.
Ciudat sau nu, strategia celor de la EA Sports functioneaza de minune, seria bucurandu-se chiar si azi de un imens succes. Asta cred ca se datoreaza faptului ca multi prefera un gameplay simplist si rapid, in detrimentul unuia complex si variat.
Stiu eu ca in America fotbalul nu e chiar atat de popular ca la noi, dar nici sa fie tarat in noroi intr-un asemenea hal prin aceasta realizare jalnica ...
Nerevar Moon-and-Star
- alexwinfast
Mai alah mai lasa-l satanei de single player ca in ziua de azi pana si bunica'mea la 68 de ani are internet!alexwinfast wrote:Impresionant jocul prin IP!
conteaza doar placerea jocului cu un adversar uman...
Cine te pune sa joci singur cuc pentru ca apoi sa vii aici si sa umpli 60 de randuri de critici???
Jucati mai baietii tatii cu adversar uman prin IP ca este superb feelingul si lasati-ne si pe noi astia mai fraieri carora ne place jocul sa ne tihneasca fara sa venim dupa fiecare 30 de minute si sa gasim inca 2 pagini de blamari!
- alexwinfast
Mai fratilor stateam eu asa si ma gandeam...
Astia au lansat in 2005 Champions League, an in care nu era WC sau campionat european...nu ar fi normal sa avem si anul asta jocul CL?
Mai tine cineva minte cand anume(in ce luna) a fost lansat in 2005 CL?
Astia au lansat in 2005 Champions League, an in care nu era WC sau campionat european...nu ar fi normal sa avem si anul asta jocul CL?
Mai tine cineva minte cand anume(in ce luna) a fost lansat in 2005 CL?
- alexwinfast
Provoc oficial pe cineva la niste meciuri prin IP!
Sunt in bucuresti acum si am conexiune buna!
Va astept ...shader...Ze...nu fiti timizi!
Sunt in bucuresti acum si am conexiune buna!
Va astept ...shader...Ze...nu fiti timizi!

..
intrebare: a mai intampinat cineva prb. cu framerate-ul in filmuletele din joc, cele de prezentare a echipelor,sau intro-ul cu stadionul? in acele filmulete eu nu depasesc 15 frame-uri (detalii HIGH - 1024x768).
A sesizat cineva vreo diferenta intre HIGH si MEDIUM in 1024x768? singura diferenta pe care o vad ar fi gazonul... ce parere aveti?
ps: sunt fortat sa joc pe MEDIUM in 1024x768 din cauza framerate-ului din filmulete si de la reluari...
A sesizat cineva vreo diferenta intre HIGH si MEDIUM in 1024x768? singura diferenta pe care o vad ar fi gazonul... ce parere aveti?
ps: sunt fortat sa joc pe MEDIUM in 1024x768 din cauza framerate-ului din filmulete si de la reluari...
Re: ..
da.umbrele.intre medium si high.fkiama wrote:intrebare: a mai intampinat cineva prb. cu framerate-ul in filmuletele din joc, cele de prezentare a echipelor,sau intro-ul cu stadionul? in acele filmulete eu nu depasesc 15 frame-uri (detalii HIGH - 1024x768).
eu n-am probleme de genul asta. placa ATI.
FIFA 07 Kit Raptor 2GK 4.66 MB @ComputerGames.ro
With this application you can import / exports kits fromFIFA 07. You can also import bigger textures (normal ones are 512x512 but with Kit Raptor you can import 768x768 ones). It also includes Dressing Room Cinema that allows users to easily preview kits ingame using 10 different cameras.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Off-topic: rapidshare suge, va implor nu il mai folositi, incercati de ex http://www.rapidupload.com, e simplu, e direct, poti folosi si managere de download, etc
On-topic: Aceasi Marie cu alta palarie, Fifa, adio...
On-topic: Aceasi Marie cu alta palarie, Fifa, adio...
There is no order...
- alexwinfast
Nu stiuPSS wrote:cum sare zidu meu cand e o lovitura libera pt adversari ?

Cu bulan si cu un jucator de clasa!(eu am reusit o bijuterie de gol asa cu messi...a dat singur eu doar am apasat D ca sa reiau centrarea)PSS wrote:cum fac foarfeca cand prind o pasa aeriana in care u ?
Cu Q+D...ciupit putin...e mai greu ca la 06 dar iese de minune!PSS wrote:cum fac scaritza cand sunt singur cu portaru ? dar sa fie scurta nu lunga...![]()
- alexwinfast
Interesant si bine de stiut...nu imi dadea seama ca nu stateam sa ma uit la reluari de 4 ori...raphy wrote: Acel ”4” reprezintă de câte ori e reluată faza. Eu am numărat, şi de 4 ori îmi dă reluare la gol.

- alexwinfast
Maine Zeus...te voi contacta maine pe msg...acum nu pot dar sunt nerabdator sa te vad in actiune