OK. Sorry am raspuns asa de greu.
In primul rand nu este nici facatura, nici no name. Este produs de o firma WILSON CO LTD si este destul de cunoscuta in China. Deci daca nu e cunoskut pe plan mondial asta inseamna ca nu este bun? Ce impresii aveti in cap oamenilor. Toti umblati dupa marci populare cand nici nu stiti macar pe ce se bazeaza si care este scopul publicitatii.
Incep prin a spune ca... daca nu l-ai vazut si nu stii cum functioneaza, mai bine nu spui nimic. Pt. ca din punctul meu de vedere.. ma faci sa rad.
Sunt foarte multumit de el... Nu e nici fragil, nici nu arata ca un plastic ieftin, isi face treaba chiar mai bine decat spune in specificatiile tehnice.
Sa incep cu muzica... sunetul este exceptional... se aude perfect si tare. Bine nu cu castile pe care le primesti cadou

. Citeste toate formatele mentionate la specificatii.
Inregistreaza destul de bine cu microfonul incorporat. Plus ca face si inregistrari direct de la radio sau o sursa externa de sunet (Inregistreaza in format mp3).
La inceput am crezut ca are doar un difuzor extern dar se pare ca are 2

(stereo).
Slot-ul de card nu l-am incercat inca.. o sa revin alta-data cu info despre asta.
Sa continui cu display-ul... este super tare... 256 de mii de culori isi spun cuvantul, cu toate ca are un ecran de doar 1,8", nici eu nu credeam la inceput.. dar este suficient de mare pentru a vedea filme pe rezolutia recomandata de 160x120 care se extinde automat (fullscreen) pe tot ecranul (suporta maxim 160x128 dar nu am gasit nici o versiune a programului pt convertit la rez asta). Daca il comparati cu orice telefon care poate rula filme la aceste rezolutii.. gandindu-va ca daca se vede naspa pe telefon asa si pe player, sa stiti ca
NU SE COMPARA cu display-ul player-ului... se vede total diferit.
Despre imagini, am fost surprins sa vad ca citeste GIF-uri, si chiar animate, nu am incercat sa vad daca citeste si BMP-uri, o sa revin si la partea asta, dar sunt 90% sigur.
Pentru a vedea pozele pe fullscreen, ele trebuie redimensionate la 128x160 (asta inseamna ca trebuie sa fie rotite cu 90 grade intr-o parte plecand de la rezolutia initiala de 160x128). Daca nu ele vor fi afisate dar mai mici, nu conteaza rezolutia... le afiseaza pe toate.
Citeste fisiere TXT, si .LRC (Versuri la melodii pe care le afiseaza in mod sincronizat, ca la programul WinLyrics pt Winamp).
Probabil ca am uitat multe de spus, dar voi mai reveni.
In concluzie, a meritat toti banii, sunt foarte multumit de el.
"Singura noastra aparare impotriva lumii este cunoasterea ei temeinica." (am uitat cine a scris-o).
My saying: I live in the present so I concentrate on it but the choices you make now will reflect the future, so think about that... about the future.