MP4 Player. Cunoscatorii... Please Help!! Respekt ;)

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Dyablo

MP4 Player. Cunoscatorii... Please Help!! Respekt ;)

Post by Dyablo »

Salutari. Am 3 milioane in mana si din moment ce mi-a stricat sora-mea mp3 player-ul acum 2-3 luni ma tot gandeam sa cumpar un alt player, dar am vazut ca, cu banii care i-am dat pe el acum 6-7 luni imi pot cumpara acum un MP4 player, radio, video, tot, am gasit chiar si cu camera.
Va rog ajutati-ma daca stiti un site de incredere de unde pot lua unul ieftin... ma gandesk ca as putea depasi cu cateva sute de mii bugetul de 3 milioane... maxim 3 sute.. ca mai sunt si taxe postale.
Pana acum am gasit doar aceste exemple: Delux 202C Eintrasse DV18 1GB Eintrasse DV1AB 1 GB, Black
Va rog... daca stiti si alte variante de genul asta.... pana in 320 RON. Raspundeti.
Multumesk. [smilie=Victory.gif] [smilie=Respect.gif] [smilie=Victory.gif]
"Singura noastra aparare impotriva lumii este cunoasterea ei temeinica." (am uitat cine a scris-o).
My saying: I live in the present so I concentrate on it but the choices you make now will reflect the future, so think about that... about the future.
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Inteleg ca vrei un player cu cat mai multe functii. O alta varianta ar fi asta (capacitate de stocare 1 GB, ecran OLED 1.8 inch, redare imagini/filme, radio FM, inregistrare line-in/voce/radio, egalizator de sunet, jocuri).

Intre modelele acestea de MP4 playere (la acest buget), nu cred ca diferenta de calitate este prea mare. In fond, toate sunt "Made in China" si cam cu aceleasi componente.

De la baietii de la comenzi.ro am mai comandat cateva produse, sunt destul de seriosi (singurul lucru care m-a deranjat de fiecare data a fost insistenta operatorului de a ridica prodesele de la sediul firmei; dar mie mi-e lene). Sunt o firma mica, toata afacerea este dusa intr-un apartament cu trei camere. Nu stiu cat de seriosi sunt in privinta garantiei la produse, inca nu am apelat la asa ceva.
Dyablo

Post by Dyablo »

Deja am facut comanda ieri seara :D dar iti multumesc oricum pentru interes. Am luat de la ALTSHOP.RO, decizia a fost intre Asta si Asta.
L-am ales pe cel cu slot card, la 285 RON.
"Singura noastra aparare impotriva lumii este cunoasterea ei temeinica." (am uitat cine a scris-o).
My saying: I live in the present so I concentrate on it but the choices you make now will reflect the future, so think about that... about the future.
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Sa il stapanesti sanatos! Dupa ce il ai in mana, poate oferi si cateva impresii.
Dyablo

Post by Dyablo »

Ok. Nici o problema.... ;) o sa incerc sa fac un mini-review, desi e destul de bine analizat pe site-ul lor.... au pana si video cu el :D, la faza asta am ramas maska, la noi in romania nu prea vezi sau nu vezi deloc asa ceva.. la produsele de pe net.
swe1

Post by swe1 »

la ''motru'' ii logic ca nu vezi... dar ''motru'' nu e romania [smilie=Victory.gif]
EDIT: alea sunt facaturi toata ziua :-~
Dyablo

Post by Dyablo »

swe1 wrote:la ''motru'' ii logic ca nu vezi... dar ''motru'' nu e romania [smilie=Victory.gif]
EDIT: alea sunt facaturi toata ziua :-~
Nu stiu ce ai vrut sa insinuezi cu faza asta dar cred ca ar trebui sa ma simt jignit... e ca un fel de rasism.
Eu m-am referit la faptul ca nu vezi prezentari video la produsele de pe net in romania, probabil ai inteles altceva.
De ce te tot referi tu la "motru" ce vrei sa spui ca "motru" nu e romania? Faza asta chiar nu o inteleg, ori ai chiulit la orele de geografie.. ori nu stiu ce ai vrut sa spui...
Chestiile alea "by the way" nu sunt facaturi... sunt produse in china si sunt foarte bune.. nu este primul produs de acest gen pe care il comand. Mai cauta si tu pe net.. sau invata sa o faci cum trebuie. [smilie=Respect.gif]
`fang`

Post by `fang` »

Dyablo, sa-l stapanesti sanatos.
Cum merge mini-review-ul? Ca ma tenteaza si pe mine sa mi-l fac cadou de Mos Craciun.
How High!?!
Image
myx4ever

Post by myx4ever »

ce is chinezismele astea? mie imi cam place ala de il imita pe ipod nano dar totusi...cum e calitatea ? ecranul e ca la ipod?rezolutii culori?
niste detalii despre feeling vrea ca pretul e destul de acceptabil.
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Hai ca un mp3player banal no-name mai merge, ca nu prea are ce sa se defecteze pe la el, dar cu d-astea eu nu m-as fi "jucat" ca daca se duc sigur se duc in stil si vei regreta ca ai dat banii degeaba. Plus ca nu decodeaza avi-uri sau mai stiu eu ce filme, chiar nu a meritat investitia zic eu. Cu ~3 milioane luai un iRiver T10 despre care stiai un lucru: e un player laudat de toata lumea.
myx4ever

Post by myx4ever »

ipod nano de 2 GB original e 150$ (apple store). in ro cat e?
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Dyablo

Post by Dyablo »

OK. Sorry am raspuns asa de greu.
In primul rand nu este nici facatura, nici no name. Este produs de o firma WILSON CO LTD si este destul de cunoscuta in China. Deci daca nu e cunoskut pe plan mondial asta inseamna ca nu este bun? Ce impresii aveti in cap oamenilor. Toti umblati dupa marci populare cand nici nu stiti macar pe ce se bazeaza si care este scopul publicitatii.
Incep prin a spune ca... daca nu l-ai vazut si nu stii cum functioneaza, mai bine nu spui nimic. Pt. ca din punctul meu de vedere.. ma faci sa rad.
Sunt foarte multumit de el... Nu e nici fragil, nici nu arata ca un plastic ieftin, isi face treaba chiar mai bine decat spune in specificatiile tehnice.
Sa incep cu muzica... sunetul este exceptional... se aude perfect si tare. Bine nu cu castile pe care le primesti cadou :D. Citeste toate formatele mentionate la specificatii.

Inregistreaza destul de bine cu microfonul incorporat. Plus ca face si inregistrari direct de la radio sau o sursa externa de sunet (Inregistreaza in format mp3).
La inceput am crezut ca are doar un difuzor extern dar se pare ca are 2 :D (stereo).
Slot-ul de card nu l-am incercat inca.. o sa revin alta-data cu info despre asta.

Sa continui cu display-ul... este super tare... 256 de mii de culori isi spun cuvantul, cu toate ca are un ecran de doar 1,8", nici eu nu credeam la inceput.. dar este suficient de mare pentru a vedea filme pe rezolutia recomandata de 160x120 care se extinde automat (fullscreen) pe tot ecranul (suporta maxim 160x128 dar nu am gasit nici o versiune a programului pt convertit la rez asta). Daca il comparati cu orice telefon care poate rula filme la aceste rezolutii.. gandindu-va ca daca se vede naspa pe telefon asa si pe player, sa stiti ca NU SE COMPARA cu display-ul player-ului... se vede total diferit.
Despre imagini, am fost surprins sa vad ca citeste GIF-uri, si chiar animate, nu am incercat sa vad daca citeste si BMP-uri, o sa revin si la partea asta, dar sunt 90% sigur.
Pentru a vedea pozele pe fullscreen, ele trebuie redimensionate la 128x160 (asta inseamna ca trebuie sa fie rotite cu 90 grade intr-o parte plecand de la rezolutia initiala de 160x128). Daca nu ele vor fi afisate dar mai mici, nu conteaza rezolutia... le afiseaza pe toate.
Citeste fisiere TXT, si .LRC (Versuri la melodii pe care le afiseaza in mod sincronizat, ca la programul WinLyrics pt Winamp).
Probabil ca am uitat multe de spus, dar voi mai reveni.
In concluzie, a meritat toti banii, sunt foarte multumit de el.
Last edited by Dyablo on Sun Dec 03, 2006 6:09 pm, edited 1 time in total.
`fang`

Post by `fang` »

Misto mini-review, dar am niste intrebari.
1.Citeste si fisiere .txt? Cum sunt afisate, ca lucrez des cu surse c++ si mi-ar fi de ajutor sa le pot vizualiza rapid (evident in format .txt)
2.Cum se aude la "boxele" integrate? Cat de tare, cat de clar?
3.Despre slot-ul de card, cand o sa poti, sa vezi da ca player-ul poate fi folosit si pe post de card-reader.
4.Cum faci browsing prin piese? adică poti face playlisturi si sortare in functie de autor/melodie/album sau incarci melodiile "cu furca" in player si ca sa ajungi de la o piesa la alta dai ca "nebunu" din joistick?
How High!?!
Image
Dyablo

Post by Dyablo »

Citeste fisiere TXT super fain. La piese recunoaste TAG ID3 cum spune la specificatii dar nu citeste playlisturi, nu conteaza avand in vedere ca are un fel de browser pt toate, video, audio... cand esti la aplicatia Music sau Video, sau Pictures poti selecta ce folder vrei si orice piesa, video, sau imagine foarte usor... cand intri intrun folder iti apar toate pisele intro lista destul de lunga, ca la Ipod :D. Asta e cool.
La boxe nu se aude cine stie ce.. se aude destul de tare... dar nu au bass. Oricum e de ajuns.. avand in vedere ca e axat pe casti nu pe difuzoarele lui... pana la urma asta inseamna mp3/mp4 player (Casti).
Despre card... cand o sa pun mana pe unul o sa iti spun care e treaba.
`fang`

Post by `fang` »

Merci Dyablo :occasion5: si [smilie=Respect.gif]
How High!?!
Image
Post Reply