The Elder Scrolls 4: Oblivion

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

2K

Post by 2K »

Prin capturarea de suflete "soul trap" poti face asta cu Umbra sabia sau prin magie,sunt acolo spell-uri pe care le poti cumpara de la Mages Guild.
Cand faci magie fiinta ar trebui sa se faca violeta sau ceva in genu,dupa care o omori si gata,soul trapped.
van helsing

Post by van helsing »

K-man multzam de raspuns.Incercasem varianta aceasta,dar nu m-am prins de momentul in care trebuie omorata creatura.Acum dupa confirmarea ta,am mai incercat si am vazut ca trebuie ucisa creatura in limita timpului in care este sub influenta magica,altfel moare si sufletul se pierde. [smilie=maniac.gif]
Corrupt their Soul - Leech their Life - Kill em all!
2K

Post by 2K »

Atata timp cat creatura e violeta o poti omora si sa ii capturezi sufletul,dupa ce se pierde magia adică cand revine fiinta la culoarea naturala degeaba o omori ca nu îţi zice soul trapped
van helsing

Post by van helsing »

K-man repet multumirile,dupa cu am spus,fara confirmarea ta nu m-as fi prins.Acum sunt ok!
2K

Post by 2K »

Nici o problema,dacă mai e ceva te ajut cu placere :thumbleft:
burlan

Post by burlan »

am si eu o problema m-am apucat de oblivion[atat cat pot sa-l joc pe sistemul meu amarat si m-am apucat de questurile secundare.
Am intrat in dark broterhood,si am ajuns la questul ala cand trebuie sa-l omor pe elful ala in parnaia imperiala.Chestia e ca ma vad garzile si ma omoara imediat.
Ce pot sa fac ,ma poate ajuta cineva?
RIGHT BETWEEN THE EYES BOMFONK
Infractor Periculos

Post by Infractor Periculos »

Cat de muuult mi-a placut qeustul asta si ce satisfactie am avut sa-l omor pe elful asta.....Daca tii tu minte este elful de vis-a-vis de celula ta in care esti la inceputul jocului si care te injura de te spurca :) , inainte de venirea imparatului.
Solutia e urmatoarea:
Spoiler!
ori ai skill de sneak foarte mare (desi e greu si asa sa nu te vada garzile), ori folosesti o vraja de invizibilitate - cel mai simplu.
darkmitza

Post by darkmitza »

Imi spune ce adauga in plus addonul Knights of the Nine de la TES 4?Am vazut ca are 5 sau 6 obiective noi de facut si atat? [smilie=Erm.gif]
The Force be with you!
2K

Post by 2K »

Vezi mai multe aici
General Dan

Post by General Dan »

Da cum ii gasesc pe cavaleri aia?? :sad1: Ii gasesc eu sau ma gasesc ei da cum? :-k Ca tare mult vreau sa aflu!
Born to be the Best.
A64 AM2 X2 5000+ (2700Mhz)/1M cache
::Asus M2N32-WS Professional :: 2*1024 Corsair DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit
Sapphire ATI Radeon X1800GTO2 512MB GDDR3 256-bit :: LCD Sony21 inch :: WD WDD 2*250GB SataII Raid HomeTheatre 5.1 Sony DavSC7 (800w RMS!) :: Termaltake 600W-black :: HP 555 ::UPS APC
van helsing

Post by van helsing »

Noaptea ce tocmai a trecut am terminat si eu Oblivion.Superb din toate punctele de vedere,singurul minus ar putea fi repetivitatea grafica din grote&ruine si uneori a modului de abordarea al quest-urilor.Finalul este cu adevarat epic si chestia aceasta m-a surprins placut,pacat ca a fost un pic grabit catre confruntarea finala.Densitatea luptei din Imperial City in momentul invaziei putea fi exploatata mai bine si asta ar fi creat cu adevarat un final grandios.Un joc superb,care pe sistemul meu s-a miscat excelent,HDR-ul este o mare 'gaselnita' ce transforma efectele vizuale intr-o adevarata ferie de culori si creste spectaculozitatea infruntarilor in momenul in care folosesti magiile.Am citit pe aici opinii de genul 'grafica nu este importanta,daca povestea este bine scrisa',va voi spune ca este adevarat doar pe jumatate.Va doresc de sarbatorile acestea tuturor un sistem performant just for gaming astfel incat sa puteti folosi intreaga gama de efecte vizuale si sa va bucurati pe deplin de un game next gen.Salutari din Imperial City !!! :occasion5:
Last edited by van helsing on Wed Nov 29, 2006 6:02 pm, edited 1 time in total.
boboS

Post by boboS »

Stupid question:

Am vrut sa-i dau si eu o sansa jocului asta dar nu inteleg cum pot sa cumpar. Adica ma duc intr-o camera si im zice aia sa cumpar ce vreau sau ceva de genu dar daca iau un obiect de pe masa ma face thief si ma ia la alergat harzile si ma baga la puscarie :(
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Loool. Pai nu iei ca la autoservire mai. Nu ai vazut ca ai si manuta aia rosie, adică "NU - NU e voie":). Vorbesti cu vanzatorul si ii dai barter, sau trade, sau ce nabia o fi ca nu mai tin minte :)
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
psypc2

Post by psypc2 »

Stupid question
dupa ce prind un suflet in soul gem ce pot fac cu el?
2K

Post by 2K »

Cu ele incarci armele magice,de exemplu ai o sabie care pe langa damage-ul blade mai are si foc/gheata etc...
Vezi ca îţi scrie la arma cat utilizari mai are cu spell-ul activat,sau dacă ajungi mage sau ceva in genu asta oricum boss-ul la arcane le poti folosi pt a crea propriile tale vraji,sa faci arme blessed etc...
burlan

Post by burlan »

stie cineva cum pot sa-i bat pe ogre aia din Nonwill cave? fiindca mi s-a pus pata pe ei ca nu pot sa le-o trag de fiecare data mi-o trag ei
Sunt un knight de lvl 10 nascut sub semnul mage.Ce parere aveti de caracterul meu?
am incercat cu toate armele tot degeqba
NO-Lan

Bug la save-uri!!!

Post by NO-Lan »

La linia de quest pricipala, cand trebuie sa inchid oblivion gate-ul din Bruma, iau sigil stone-ul dar nu se intampla nimic. Daca, cobor la nivelul inferior se albeste imaginea. Am reluat jocul din alte save-uri anterioare dar se intampla la fel cand ajung in acel punct. Am cateva moduri instalate, dar si fara ele pe un instal curat chiar si cu patch patesc acelasi lucru.
Daca stie careva un cod(cheat) cu care sa imi apara questul rezolvat il rog sa ma ajute!!!!!!!!!!!!!
MURPHY: Problemele complicate au intotdeauna raspunsuri simple, pe intelesul tuturor, dar gresite
burlan

Post by burlan »

poti sa-mi dai fis cu saveuri ca sa vad daca si la mine face acelasi lucru?
van helsing

Post by van helsing »

stie cineva cum pot sa-i bat pe ogre aia din Nonwill cave? fiindca mi s-a pus pata pe ei ca nu pot sa le-o trag de fiecare data mi-o trag ei
Sunt un knight de lvl 10 nascut sub semnul mage.Ce parere aveti de caracterul meu?
am incercat cu toate armele tot degeqba
La level-ul acesta,ar trebui sa incerci urmatorul truc 'dai si fugi',evita lupta prelungita corp la corp,ideal ar fi sa ai 'long sword 2 hands' si o armura buna pe tine.
burlan

Post by burlan »

hai ca am reusit-o si pe astqa am gasit tot in pestera aia in camera anterioara nu aia cu ogre the ring of retribution care cel care da in mine primeste damage 10 puncte si am reusit sa-i dobor.
A mai gasit cineva cest inel?
de asemena armele dremora sunt puternice sau slabe dupa parerea voastra?
Infractor Periculos

Post by Infractor Periculos »

Pai eu am avut o sabie Dremora Longsword cu damage 19 din cate imi amintesc, plus ca o si enchantasem. Era criminala.
De asemena, din fiecare serie de arme, adica Dremora, Ebony, Glass etc. , sabiile (blade) si mai ales longsword-urile au damage-ul cel mai mare, blunt/axe au damage mai mic.
Apropo, cam pe unde e pe harta Nonwill cave, eu am terminat cam tot jocul, adica misiunea principala si toate ghildele, dar imi scapa acum pe moment daca am fost in pestera asta sau nu si nu as vrea sa ratez o capaceala cu niste ogrii. Scot sabia Dremora enchantata si armura "cea mai de pret" si ma duc peste ei.
danboc

Post by danboc »

Din cate imi aduc eu aminte, cea mai tare sabie din joc e Dremora Claymore care are cam 24 default si daca ai skill de improve armor/weapons cu 25% ajunge pe la 29, daca mai pui si un spell pe ea de damage (health damage 30% se gaseste prin joc) rupe tot :thumbleft: Apoi ar mai fi o sabie rara dar minunata, Honor Blade of Chorol, va recomand sa faceti quest-ul si sa o pastrati ca merita, are greutate 0 (zero) si slefuita putin face 27 damage cu one-hand deci puteti sa va pastrati si shield-ul in lupta \:D/ Ar mai fi Dremora Warhammer pe care eu l-am dus la damage 30 si cu un spell de lightning damage 50%, cu aia dadeam numai in golemi ca pentru restul era overkill :d In rest, armuri enchanted cu protection si rings of protection se gasesc prin joc asa ca pe la jumatatea jocului poti sa devii aproape invulnerabil, poti sa te bati si cu pumnii [smilie=maniac.gif]
What the problem is?
danboc

Post by danboc »

burlan wrote:hai ca am reusit-o si pe astqa am gasit tot in pestera aia in camera anterioara nu aia cu ogre the ring of retribution care cel care da in mine primeste damage 10 puncte si am reusit sa-i dobor.
A mai gasit cineva cest inel?
de asemena armele dremora sunt puternice sau slabe dupa parerea voastra?
Daaa, astea sunt faze tari, eu aveam inelul si mai aveam si un shield cu acelasi spell de reflect damage si niste boots parca pe care le facusem eu tot cu spell-ul asta. Pur si simplu cu armura cea mai tare pe care o aveam, cu unele personaje nici nu ma bateam, ei dadeau in mine si mureau in timp ce eu imi vedeam de treaba :laughing6:
What the problem is?
2K

Post by 2K »

Cea mai tare arma pentru mine in joc a fost Umbra,cam greu de gasit insa merită,trebuie sa te bati cu un paianjen imens sau cu o chestie solzuroasa imensa pentru ea din cate imi mai amintesc,pe langa damege-ul ridicat mai captura si sufletele.
dojo

Post by dojo »

Uff .. mi-as dori sa il pot juca .. am auzit pareri impartite (ca este mai bun sau nu decat predecesorul .. pe teme de graphics e clar ca nu are egal cu alte jocuri din elderscrolls, dar pe quests si altele unii spun ca este "simplificat" ...) .. din pacate comp-ul meu nici in 10 ani nu va putea rula asa ceva ...
Invatam Net - forum webmasteri
Morrowind - quests, cheats, forum
2K

Post by 2K »

Personal prefer modul de quest de la TES IV Oblivion decat cel al lui Gothic 3 care sincer mi se pare deplorabil,nu e foarte intuitiv cel putin unu din quest-urile principale era sa aduc 10 fire chalice..de unde??? am gasit doar cateva oricum sincer nu mi-a placut pretendent-ul sau la titlu,desi Oblivion mai mergea greu G 3 e imposibil de jucat optim fara 2Gb de ram si un 7600GT,pe langa asta suportul obtinut de Oblivion de la comunitatea modderilor e excelent,stiu ca aveam la un moment 100+ de mod-uri si puteam sa navighez si sa zbor.
Shader

Post by Shader »

2K wrote:Personal prefer modul de quest de la TES IV Oblivion decat cel al lui Gothic 3 care sincer mi se pare deplorabil,nu e foarte intuitiv cel putin unu din quest-urile principale era sa aduc 10 fire chalice..de unde ???
Da, dar nici ca in TES IV in care esti dus direct pana in locul unde trebuie sa faci questul.
Live in your world, get pwned in mine!
2K

Post by 2K »

Hai sa zicem ca e mai pt lazy dudes :) insa totusi ceva indicatii,Gothic 3 abunda de quest-uri si multe din ele nu le vei termina datorita faptului ca nu sunt date indicatii directe,vezi ce nota a dat IGN jocului si care a fost motivul principal.
Pe langa asta mai e si feeling-ul jocului,in TES IV chiar te simteai "In The Game" cum spune acea campanie ATI la Gothic 3 nu prea....
Shader

Post by Shader »

IGN a acordat acea nota oarecum pe merit, jocul fiind plin de bug-uri. Dar nu cred sa fi fost jocul terminat si optimizat, sa zicem ca ceva ce poarta marca Blizzard, si sa vina IGN sa-i dea <5 pt. ca nu are indicatii mai precise in rezolvarea quest-urilor.
2K

Post by 2K »

Pe langa cele mentionate de tine au remarcat in special si ce am zis eu ami sus + sistemul de combat in care esti "haituit" mai ceva ca Rapid de catre lupi si alte lighioane.
Si optimizarea+ bug-urile joaca un rol important sunt de acord cu tine insa X3 a primit o nota mare chiar dacă nu era bine optimizat si plin de bug-uri la inceput.
Shader

Post by Shader »

Asa este, dar in opinia multora, mult mai greu au cantarit bug-urile decat indicatiile ce pot ajuta la terminarea quest-urilor (care, evident, lipsesc).
burlan

Post by burlan »

asta pe langa faptul ca si grafica e mai cool la Oblivion.
Nonwill e l;a nord de Chorrol.
S-a mai luptat cineva cu ogrii aia?
van helsing

Post by van helsing »

Apoi ar mai fi o sabie rara dar minunata, Honor Blade of Chorol, va recomand sa faceti quest-ul si sa o pastrati ca merita, are greutate 0 (zero) si slefuita putin face 27 damage cu one-hand
Asta depinde de momentul in care ai facut questul,daca il faci pe la inceput si este o sabie de nivel 10,oricat ai slefui sabia mai mult de nivel 15 nu are cum sa mai creasca.
Cea mai tare arma pentru mine in joc a fost Umbra,cam greu de gasit insa merită,trebuie sa te bati cu un paianjen imens sau cu o chestie solzuroasa imensa pentru ea din cate imi mai amintesc,pe langa damege-ul ridicat mai captura si sufletele

Umbra este sabia unui personaj dintr-o pestera SW de Imperial City,Vindasel parca-i spunea,chiar pe langa lac.

Chiar nu inteleg cum dreac ati trecut prin jocul acesta(poate ca atletii de 100 m sprint :tongue3: ),incat nu va amintiti chestiuni importante.
Imi cer scuze anticipat,daca cineva se simte ofensat...
energy

Post by energy »

hai ca am si eu niste intrebari
1.sunt chiar la inceput in imperial city am facut primul quest cu gravediggerul ala cu toate ca era sa ma dea gata in cripta aia... mai e un quest la care trebuie sa scot de la Jensine numele capitanului garzilor care e corupt sau cam asa ceva... lam cautat peste tot in oras si nici vorba sal gasesc.. Jensine nu vrea nici cum sa spuna nimic... nici cu mită n-a mers mai ales ca o oricum am putini bani.. sugestii?
2. care e faza cu spartul lacatelor, încuietorilor.. daca fac manual adica incerc cu lockpickul sa dau de dintii aia in sus la un moment dat se rupe unealta.. poate e o smekerie si nu ma prind eu in ce ordine trebuie impinse respectivele.. daca dau autoatempt se rup vreo 2 3 lockpicks pana le deschide... poate imi explica cineva ce treaba are una cu alta
3. am intra si eu in arena la lvl 1 lam omorat pe primul combatant.. in schimb al doilea ma dat gata... ii mai dau si eu cateva, parez... dar se invarte ca un prasnel in jurul meu si intr-un final ma casapeste....mentionez ca am luat setul de heavy armor pe mine.. cand incasez cate o lovitura parca devine personajul ametit.. degeaba tin in sec urmatoare blocul ca nu ridica scutul nicium.. atunci mai incasez cate o bucata..
cam atat pana acuma.. atmosfera deosebita, foarte imersiv dar mare mancator de timp... mai iese din cand in cand in desktop cu o eroare send dont send.. am inteles ca pe placile ati nu merge hdr si aa activate in acelasi timp decat cu ceva executabil. mai special... ca eu am dat toate sliderele la max si din drivere 4aa si 8af si mi se pare ca merge aa-ul cu tot cu hdr activat. mulţumesc anticipat
I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
Shader

Post by Shader »

Faza cu AA+HDR simultan nu este posibila la placile nVidia, pe ATI merg activate simultan.
2K

Post by 2K »

van helsing wrote:Umbra este sabia unui personaj dintr-o pestera SW de Imperial City,Vindasel parca-i spunea,chiar pe langa lac.

Chiar nu inteleg cum dreac ati trecut prin jocul acesta(poate ca atletii de 100 m sprint :tongue3: ),incat nu va amintiti chestiuni importante.
Imi cer scuze anticipat,daca cineva se simte ofensat...
Si tu acuma... :tongue3: eu am terminat jocul acum jumatate de an si am mai jucat in aceasta perioada inca ~30 de jocuri,si tu o sa uiti detaliile in curand,tot ce îţi mai amintesti sau ce imi mai amintesc sunt main quest-ul si unele sabii armuri etc...
van helsing

Post by van helsing »

Si tu acuma... eu am terminat jocul acum jumatate de an si am mai jucat in aceasta perioada inca ~30 de jocuri,si tu o sa uiti detaliile in curand,tot ce îţi mai amintesti sau ce imi mai amintesc sunt main quest-ul si unele sabii armuri etc...
Man,eu de fapt va invidiez pt timpul vostru... [smilie=Respect.gif]
2K

Post by 2K »

Atata timp cat esti la scoala generala/liceu/facultate si nu ai teze/sesiune timpul nu este o problema,banii de investit in hardware sunt insa,destul de ironic faptul ca atunci cand in sfarsit ai un job si ai bani de componente hardware etc... nu mai ai timp ca sa te bucuri de ele :)
alah

Post by alah »

Am bagat si eu add-onul Knights of the Nine, plus celelalte "mini-questuri" lansate pana acum. M-a facut sa ma reinstalez Oblivion, m-am apucat de noua poveste si de noile quest-uri, dar mi se pare cam anost. Asta mai ales ca vin tocmai din Myrthana, in minunata lume din Gothic 3, unde am stat peste 100 de ore fara sa ma plictisesc.
Oblivion, din pacate, nu indeamna spre explorare, lumea fiind prea repetiva, spre deosebire de cea din Gothic 3, care era creata total de mana.
Eh, sper ca macar noile quest-uri din expansion sa merita osteanala. Daca sunt la fel de variate si de originale ca cele din Oblivion-ul initial, eu ma declar multumit.
Nerevar Moon-and-Star
energy

Post by energy »

Revin cu încă câteva întrebări...
Până la urmă am convinso pe Jensine să-mi spună numele căpitanului ăla corupt... m-a costa vreo 300 de monede de aur.. nu m-am obişnuit deloc cu chestia aia cu joke admire etc.. chiar dacă am citit în topicul ăsta de la pag 16 - cea curentă.. tot nu m-am lămurit cum stă treba.. oricum banul face legea din câte văd eu..
A doua problemă ţine de lockpickuri... cum faci să deschizi un cufăr să zicea de nivel average... fără autoatempt.. cum? că de fiecare dată când reuşesc să fixez un dinte din ăla, următoarea încercare îmi rupe lockpickul...
Mai e o chestie... am un ciocan blunt 2 handed... dau cu el în stânga şi-n dreapta.. dar când vreau să parez reacţionează destul de greu adică după ce lovesc o dată imediat apăs clic dreapta spre a para.. durează cam 1 până la 2 secunde până ţine amărâtul arma sus ca să pareze.. în timpul ăsta o iau pe coaja destul de rău... şi nu se pune problema de performanţă sau de sacadări... 10x
I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
Post Reply