In fine, eu nu am verificat brightness-ul decat la monitor si nu m-am uitat decat pe screenshoate postate de voi

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Moderator: Moderatori
Dar cum explici ca in mod normal se vede perfect, iar atunci cand te duci pe langa plaja si bate soarele de dupa padure, se vede prea intunecat. E o problema cu anumite portiuni din joc nu cu tot jocul si daca ai modifica brighyness-ul s-ar vedea nasol acolo unde se vedea bine inainte.KodiaK wrote:Pantsless, sigur intunecimea tine de setarile de brightness de pe undeva, nu e de la joc. Setari de brightness/gamma ai la monitor, la pl video si ingame.
Cum altfel iti explici ca la restul lumii si vede luminos si la madmax e intunecat?
Iar la mine cu HDR off se vede nitel mai intunecat comparativ cu el ON. Ceea ce este perfect normal si logic. In orice joc cand activezi HDR-ul se lumineaza scena mai mult.
Some ppl have reported that when they tried to uninstall the public beta, all their files except for protected system files were deleted from the C:\ root dir. So I decided to do a test myself I installed the beta on a seperate pc and uninstalled it, and I can confirm, the uninstaller deletes the files, so if you have anything important stored there don't use the uninstaller, or move the files away from there. For me it even erased the boot.ini file only four files were left: ntdetect.com, ntldr, msdos.sys and io.sys
TDU Uninstaller Tool: uninstall your life;
acest produs se elibereaza fara prescriptie medicala; daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului;
....Pigoo wrote:te curata si de virusi troieni spyware?daca da..e un f bun tool
Asta mi se pare cea mai mare bataie de joc. Dupa ce ca asta numai Public Test pt. TDU n-a fost, traiasca server-ele GameSpy-uluimadmax wrote:trebuie ori să rămâi cu el pe hdd până moartea vă v-a despărţi sau să renunţi la windows
Ete na... dai delete la folderul TDU si apoi cureti si resturile lasate prin program files si registri (pe undeva prin HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/...)madmax wrote:Shader, dacă nu-ţi place trebuie ori să rămâi cu el pe hdd până moartea vă va despărţi
Trebuia sa mai stai putin sa ne zici cate ceva de gaming performance ... puteai sa faci o paralela cu XP-u, desi cam stiu rezultatulPSS wrote:offtopic: am sters VISTA pt ca mi-a creat probleme la partitii pe un HDD... cam are probleme VISTA..Shader wrote: /offtopic: Te-ai reintors la XP sau Vista a fost doar un test ?
Sa ma risc si eu ? Pff...in 2oo7 am ajuns sa ne intrebam daca este safe sa dam sau nu uninstall la un joc din Add/Remove Programs !!zeus_anoxia wrote:Curios, eu am dat azi dimineaţă uninstall din "Add or Remove Programs" şi nu a şters decât ce trebuia (inclusiv salvările DUPĂ ce am fost întrebat dacă le mai vreau sau nu), aveam jocul în D:/Games/..., poate că situaţie se petrece dacă ai instalat jocul în "Program Files" sau poate că e noroc chior...
Eroarea aia poate fi reprodusă şi pe Windows XP.PSS wrote:am dat sa vad daca merge din VISTA si pauza![]()
mi-a dat o eroare cu securom..![]()
Adica?Pai faci jocul sa mearga dupa ce expira acea perioada dand in urma data sistemului cu o zi,dacă dai cu 2-3 aceasta sesizeaza si te conduce catre un update la ceas dupa srv lor,acum e prea tarziu sa il downlaodezi deoarece acesta nu av functiona va zice ca a expirat acel trial si dacă dai ora sistemului in urma cu o zi-doua va da acel mesaj de mai sus.GabYO wrote:In continuare evitati "tutorialele" (intrebari/raspunsuri) despre cum sa faceti jocul sa mearga dupa ce perioada beta-ului a luat sfarsit!
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Aruncă un ochi aici: http://www.naturalpoint.com/trackir/02- ... works.htmlElessar wrote:Ce inseamna Track IR ?