Test Drive Unlimited

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Pantsless

Post by Pantsless »

Pai nu stiu.. parca si altii se plangeau ca se vede intunecat #-o
In fine, eu nu am verificat brightness-ul decat la monitor si nu m-am uitat decat pe screenshoate postate de voi :tongue3: ; in-game nu am avut cum (n-am jocul si nici nu merge) iar la placa video.. ei bine, citeste-mi Image-ul [smilie=maniac.gif]
Ionut_xx_

Post by Ionut_xx_ »

KodiaK wrote:Pantsless, sigur intunecimea tine de setarile de brightness de pe undeva, nu e de la joc. Setari de brightness/gamma ai la monitor, la pl video si ingame.
Cum altfel iti explici ca la restul lumii si vede luminos si la madmax e intunecat?
Iar la mine cu HDR off se vede nitel mai intunecat comparativ cu el ON. Ceea ce este perfect normal si logic. In orice joc cand activezi HDR-ul se lumineaza scena mai mult.
Dar cum explici ca in mod normal se vede perfect, iar atunci cand te duci pe langa plaja si bate soarele de dupa padure, se vede prea intunecat. E o problema cu anumite portiuni din joc nu cu tot jocul si daca ai modifica brighyness-ul s-ar vedea nasol acolo unde se vedea bine inainte.
SoboLAN

Post by SoboLAN »

In sfarsit am reusit sa fac jocul sa mearga online. Sunt asa bucuros. Doar ca expira licenta in vreo cateva ore :sad1: ...

Ma gasiti ... peste tot, intr-un Ford Mustang decapotabil de culoare gri. Ne vedem prin Hawaii si sper sa ne intalnim :wink: .

LE: Am uitat: gamertag-ul meu e S0b0LAN.
A rough road leads to the stars
Ad Astra Per Aspera
PSS 214

Post by PSS 214 »

OK. This is sweet :d
!!! ATENTIE !!!
NU DEZINSTALATI TEST DRIVE UNLIMITED

Uninstallerul sterge tot ce este pe C: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.forumplanet.com/testdriveunl ... id=2010360
Some ppl have reported that when they tried to uninstall the public beta, all their files except for protected system files were deleted from the C:\ root dir. So I decided to do a test myself I installed the beta on a seperate pc and uninstalled it, and I can confirm, the uninstaller deletes the files, so if you have anything important stored there don't use the uninstaller, or move the files away from there. For me it even erased the boot.ini file only four files were left: ntdetect.com, ntldr, msdos.sys and io.sys
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Pantsless

Post by Pantsless »

Ar putea fi dati in judecata pentru asta... :laughing6:
"Uninstaller UNLIMITED: leaves your PC crystal clean; UNLIMITED removal tool: let US decide what to delete and we'll do the dirty job for you! :thumbleft: "
Ma intreb daca pe site-ul jocului apare si avertizarea:
TDU Uninstaller Tool: uninstall your life;
acest produs se elibereaza fara prescriptie medicala; daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului;
Shader

Post by Shader »

Nu m-am uitat pe link-ul dat de PSS dar sper (trebuie) sa existe o cale/un fix pt. asta. Sincer m-a dezamagit jocul si vreau sa-l sterg dar nu in aceste conditii. Asadar se poate face ceva ?

PS. Daca nu am jocul instalat pe C:\ sterge oricum ce este pe acea partitie sau doar pe cea pe care este instalat ?
Live in your world, get pwned in mine!
Pigoo

Post by Pigoo »

te curata si de virusi troieni spyware? :D daca da..e un f bun tool :D
Men are like guns. They're funny.
madwh

Post by madwh »

Shader, dacă nu-ţi place trebuie ori să rămâi cu el pe hdd până moartea vă va despărţi sau să renunţi la windows. :laughing6: Ce nu îţi place la joc?
Last edited by madwh on Sat Feb 03, 2007 6:45 pm, edited 1 time in total.
Think whatever™!
PSS 214

Post by PSS 214 »

singura metoda de a dezinstala TDU fara griji :d
Image [smilie=maniac.gif]
unleashed

Post by unleashed »

Pigoo wrote:te curata si de virusi troieni spyware? :D daca da..e un f bun tool :D
.... :laughing6: am ras cu lacrimi....dura faza.......ce imi place la jocul asta(BETA) , nu inceteaza sa te surprinda,...te tine numai in surprize ("pantaloni scurti ,Andreea Marin") :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Last edited by unleashed on Sat Feb 03, 2007 6:50 pm, edited 2 times in total.
....
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Curios, eu am dat azi dimineaţă uninstall din "Add or Remove Programs" şi nu a şters decât ce trebuia (inclusiv salvările DUPĂ ce am fost întrebat dacă le mai vreau sau nu), aveam jocul în D:/Games/..., poate că situaţie se petrece dacă ai instalat jocul în "Program Files" sau poate că e noroc chior... :tongue3:
Shader

Post by Shader »

madmax wrote:trebuie ori să rămâi cu el pe hdd până moartea vă v-a despărţi sau să renunţi la windows
Asta mi se pare cea mai mare bataie de joc. Dupa ce ca asta numai Public Test pt. TDU n-a fost, traiasca server-ele GameSpy-ului [smilie=Nice-try.gif] acum au pus capac cu asta.
madmax, mie personal nu-mi place pt. ca: grafica masinilor conduse de diversi player-i este superba dar atat in rest este cel mult San Andreas cu HDR, HDR a carui utilitate (ma refer la cea de a mai scoate jocul la lumina din bezna de pretutindeni) nu am vazut-o pe inca 2 sisteme pe care a fost instalat (in afara PC-ului meu), apoi ar mai fi acele probleme care le-am intalnit la accesarea functiei Quick Match deseori negasind nici un rezultat sau terminandu-se cu cate un crash (fie inainte fie in lista in asteptarea inceperii cursei) toate acestea pe o conexiune deloc de lepadat, bineinteles ca la primul impact atat pt. mine cat si pt. cativa amici a fost (si este, se pare) mai mult decat deranjant acea bezna, deseori abia zarindu-se farurile/stopurile masinilor.
Stiu ca este un beta si nu produsul final dar chiar si asa in afara grafici masinilor de firma altceva nu ma atras. In concluzie jocul m-a dezamagit si in consecinta nu-l voi cumpara. Este parerea mea personala si nu vreau sa nasc acum un versus, daca voua v-a placut foarte bine, sprijiniti developeri si cumparati-l :wink:

PSS, mda, buna idee dar nu ar fi fost muuult mai simplu pt. toate partile sa mearga normal acel uninstall ? Se pare ca Atari vrea sa ne tina lipiti de produsul lor [smilie=Nice-try.gif]
/offtopic: Te-ai reintors la XP sau Vista a fost doar un test ? :)
Pantsless

Post by Pantsless »

madmax wrote:Shader, dacă nu-ţi place trebuie ori să rămâi cu el pe hdd până moartea vă va despărţi
Ete na... dai delete la folderul TDU si apoi cureti si resturile lasate prin program files si registri (pe undeva prin HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/...)

Deci vine cam asa:
Pantsless: I'm gonna uninstall you ... you little sh*t !!!
TDU: Over my dead body you will :d
Pantsless: That can be arranged [smilie=maniac.gif]
TDU: *sigh* :sad1:

PS: Shader, ce anume nu ti-a placut la joc? :sad1:
Last edited by Pantsless on Sat Feb 03, 2007 7:17 pm, edited 1 time in total.
PSS 214

Post by PSS 214 »

Shader wrote: /offtopic: Te-ai reintors la XP sau Vista a fost doar un test ? :)
offtopic: am sters VISTA pt ca mi-a creat probleme la partitii pe un HDD... cam are probleme VISTA.. #-o
Pantsless

Post by Pantsless »

PSS wrote:
Shader wrote: /offtopic: Te-ai reintors la XP sau Vista a fost doar un test ? :)
offtopic: am sters VISTA pt ca mi-a creat probleme la partitii pe un HDD... cam are probleme VISTA.. #-o
Trebuia sa mai stai putin sa ne zici cate ceva de gaming performance ... puteai sa faci o paralela cu XP-u, desi cam stiu rezultatul :sad1:
Shader

Post by Shader »

zeus_anoxia wrote:Curios, eu am dat azi dimineaţă uninstall din "Add or Remove Programs" şi nu a şters decât ce trebuia (inclusiv salvările DUPĂ ce am fost întrebat dacă le mai vreau sau nu), aveam jocul în D:/Games/..., poate că situaţie se petrece dacă ai instalat jocul în "Program Files" sau poate că e noroc chior... :tongue3:
Sa ma risc si eu ? Pff...in 2oo7 am ajuns sa ne intrebam daca este safe sa dam sau nu uninstall la un joc din Add/Remove Programs !!
De curiozitate cei patiti il aveau pe C:\ sau in Program Files ? L-a dezinstalat cineva de pe D: E: F: ... ? :)

LE. Eu personal am dezinstalat jocul prin metoda barbara cu click dreapta->delete urmata de un CCleaner insa asta este ce au de zis cei de la Atari:

Greeting TDU Beta Testers,

This email is to inform you of a bug in the Test Drive Unlimited uninstaller from the Open Beta Test. If you plan on uninstalling Test Drive Unlimited, please be sure to back-up (or move) any "loose" personal files you may have stored in the c:\ root directory on your computer.

There is an issue where the uninstaller may attempt to remove files in the c:\ root directory that are NOT in a folder or are NOT protected by windows.

- Files that are in folders on c:\ are NOT affected by this bug.

- Files that are protected by your windows operating system are also not affected.

Please be sure to take extra special care when uninstalling TDU.

If you have any questions at all regarding this issue, or would like more instructions on how to back-up your files, please email betatestadmin@atari.com

This bug is of course fixed in the retail version of TDU.

I'd also like to remind everyone that the Open Beta Test for Test Drive Unlimited will be ending tomorrow 2/4/07. Thanks again for all your help in the beta test for Test Drive Unlimited and we look forward to seeing you on the road in the future!

Best,
Beta Test Administrator
Radoo

Post by Radoo »

PSS wrote:am dat sa vad daca merge din VISTA si pauza :d
mi-a dat o eroare cu securom.. :laughing6:
Eroarea aia poate fi reprodusă şi pe Windows XP. :wink: Dă read only la tot directorul jocului. :d
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
2K

Post by 2K »

Now for the bikes :D
Image
Image
Image
PSS 214

Post by PSS 214 »

eu am terminat de ceva timp toate cursele single player , de cumparat 50 de masini diferite , 15 case , 3 chevroleturi, 3 lamborghini pt puncte etc... acum ma chinui sa fac cele 8000 de mile si de punctat in multi player ca sa ajung la nivelul ACE :) :blob7:
madwh

Post by madwh »

revin cu o poza :)
Attachments
dxzvbea.JPG
Think whatever™!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

In continuare evitati "tutorialele" (intrebari/raspunsuri) despre cum sa faceti jocul sa mearga dupa ce perioada beta-ului a luat sfarsit!
Last edited by GabYO on Mon Feb 05, 2007 8:17 pm, edited 2 times in total.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
aditza26

Post by aditza26 »

Pana la urma se mai poate juca Test Drive Unlimited? Iar cei care se gandesc acum sa il dea jos, ar fi bine sa renunte la idee pt ca nu au cum sa intre in joc?
unleashed

Post by unleashed »

Doar sa-l cumperi...raspuns la ambele intrebari [smilie=maniac.gif]
....
2K

Post by 2K »

GabYO wrote:In continuare evitati "tutorialele" (intrebari/raspunsuri) despre cum sa faceti jocul sa mearga dupa ce perioada beta-ului a luat sfarsit!
Adica?Pai faci jocul sa mearga dupa ce expira acea perioada dand in urma data sistemului cu o zi,dacă dai cu 2-3 aceasta sesizeaza si te conduce catre un update la ceas dupa srv lor,acum e prea tarziu sa il downlaodezi deoarece acesta nu av functiona va zice ca a expirat acel trial si dacă dai ora sistemului in urma cu o zi-doua va da acel mesaj de mai sus.
PSS 214

Post by PSS 214 »

here still works [smilie=maniac.gif]
inca sunt pe 1 ianuarie :d :laughing6:
aditza26

Post by aditza26 »

PSS, esti de-a dreptul maniac! :d
madwh

Post by madwh »

Ii mai merge cuiva jocul? ... mie nu-mi merge nici in ruptu' exe-ului... :(
Think whatever™!
Gyno

Post by Gyno »

Eu am reusit sa-l fac.. [smilie=Victory.gif] ..dar nu stiu sigur cum.. [smilie=maniac.gif] ..
Incercati sa dati data pe 31-01-07...restart..si dati timpu 23:59 si asteptati sa se zchimbe ziua-luna adica 1 feb 07..si incercati...
Eu am avut niste prob cu win si lam instal pe data care era pc-ul setat 31 ian 07 si tot nu a mers..dar cand a trecut ziua-luna la 1 feb a luat-o..mia dat faza ca expira in 3 zile...
Am intrat in joc..mi a cerut cd-keiul..si gata a mers..stas.. [smilie=Victory.gif] ..numai ca numai merge pe net..!!
Attachments
3.jpg
Colin McRae (5 August 1968 – 15 September 2007):((:((:((:((:((
Mitza_003

Post by Mitza_003 »

Totusi, care sunt cerintele minime ale jocului? Nu am gasit nimic legat de cerinte. Multumesc mult.....

ps ptr. cei care au jucat tdu: o sa mearga pe un procesor p4 3ghz/ 512 ram ? [smilie=Respect.gif]
...a good rhyme does more damage than a '47...© [smilie=Sign-Leet.gif]
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Minimum:
- Pentium4 2,2GHz sau XP 2600+
- 512mb Ram
- Placa video cu Pixelshader 2.0 ( GeForce 6600 / Ati Radeon9800)
- Windows XP
- DSL Internet

Recomandat:
- Pentium 4 3GHz sau AMD Athlon64 3000+
- 1024mb Ram / 1.5gb pt swap free
- GeForce 6600GT - 6800 - 7xxx - 8xxx / Radeon X16xx - X18xx - X19xx
- Windows XP
- Track IR
- Logitech G25 (Volan)
- DSL Internet

Direct de pe forumul oficial ATARI/TDU http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=48560
Gyno

Post by Gyno »

da..dar..ce pl video ai..ai conteaza mai mult:D
Colin McRae (5 August 1968 – 15 September 2007):((:((:((:((:((
Mitza_003

Post by Mitza_003 »

Mersi mult zeus_anoxia ptr. informatie [smilie=Respect.gif]
...a good rhyme does more damage than a '47...© [smilie=Sign-Leet.gif]
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Snow

Post by Snow »

Ce inseamna Track IR ?
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
blackj

Post by blackj »

Am luat beta, si dupa ce incepe instalarea imi da o eroare Internal Error 2908 urmat de o acolada in care pare a fi un serial number, iar daca dau ok, eroarea revine instant dar se schimba serialu dintre acolade. Cum fac sa il testez si eu?
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Elessar wrote:Ce inseamna Track IR ?
Aruncă un ochi aici: http://www.naturalpoint.com/trackir/02- ... works.html
Snow

Post by Snow »

Multumesc zeus_anoxia ! [smilie=Respect.gif]
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Test Drive Unlimited PC Trailer @ ComputerGames.ro - 45.83 MB
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Am inteles ca apare pe 8 martie? Nu mai am rabdare...
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
Alyn

Post by Alyn »

versiunea beta mai e valabila ? de unde il pot downloada? ms
MB SK 754 NFORCE3 ASUS (K8N-E Deluxe) | CPU ATHLON 64biti 3000+ SK754 + Frezer 64 Pro | 2x512 RAM DDR 400 MHZ PQI | ASUS GEFORCE 6600 GT 128 MB DDR3 |CD-RW ASUS 52X/32X/52X | DVDRW LG | HDD 120G 7.200 WD SATA 8MB | HDD 160G 7.200 MAXTOR SATA II 8M |
unleashed

Post by unleashed »

Nu mai este valabila (a expirat [smilie=maniac.gif] ) .... asteptam versiunea finala
....
Post Reply