The Beast wrote:
DA. si m-am chinuit juma de ora sa-i dau format sa pot pune XP.
Prietenul meu cu vreo 2 etaje mai jos a avut "norocul" de a se juca cu el vreo 4, 5 zile dupa ce si-a luat noul comp.
Saracu, stiu ca oprea compul de la buton, pentru k nu gasea Shut Down.
1) Ala e un post de acum 3 ani.
2) De ceva vreme se cheama Linspire si este o distributie comerciala. Eu am participat la traducerea in limba romana asa ca l-am primit gratis (iso-ul si un subscription pe un an la CNR). L-am instalat in VMware si m-am jucat un pic cu el. Mi s-a parut ok pentru un incepator, dar nu as da in nici un caz banii aia (cam 100$ pentru ce am primit eu) pe el.
ei... dar merita? zi-ne cateva cuvinte despre acest Linspire! e derivat din linux asta se intelege... si mai departe?
stiti , ar merita adaugat la poll-ul asta si win XP x64 , versiunea lu XP pe 64 de biti , bazata pe win 2003 server......asa k eu nu prea stiu ce sa votez
"Un computer face mai multe greseli intr-o secunda decat o echipa de oameni in 20 de ani"
In momentul de fata folosesc Windows Vista pre-RC1 si e cel mai bun sistem de operare pe care l-am folosit vreodata (asa cred eu), imi place chiar mai mult decat MacOSX 10.4
Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall.
Confucius (551 BC - 479 BC)
Eu folosesc 2 partitii una cu Windows Vista x64 RC1 Build 5600 care il voi si cumpara cand va apare oficial
iar pe a doua partitie Windows XP x64 care dupa cum le-am 'frecat'pe amndoua este mai bun Vista
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment. | Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing
Vista Ultimate, pt k XP-ul ma enerveaza deja cu pach-uri peste pach-uri si tot degeaba k merge prost. Vista nu ma incalzeste prea tare, dar asta e, programele pe care le folosesc nu imi permit un MAC, Linux prea complicat.
Am bifat "altceva" pentru ca nimeni n-a catadicsit sa treaca si Vista acolo. Merita sa fie trecut si SO-ul cel nou de la Microsoft. Chiar are multe lucruri bune fata de XP-uri
Nu raspunsul este cel care ne lumineaza ci intrebarea.
Am de gand acum sa instalez Vista pe E:.Oricum,sistem de operare principal si mai ales pentru jocuri va fi XP-ul...iar Vista-ul va fi mai mult motiv de lauda ca am si eu Vista si ca am 2 sisteme de operare.
"I'm gonna make you an offer you can't refuse"-Don Corleone
"Nothing personal,only bussines"-Mafia motto
Windows Vista Ultimate, instalat de circa 3 luni. In afara de faptul ca suportul pentru drivere inca mai lasa de dorit si mai este de lucru la compatibilitatea cu anumite programe, se comporta decent.
Open Source Ubuntu 7.04, respectiv Windows Vista Business, cel din urma va fi folosit in vara, cand voi baga un upgrade la petarda asta de pc care o am acum
Nothing is ever Apple's fault. It is my fault I bought the most fragile cell phone in the world. I used my phone on Earth, in its natural environment. That should ruin a cell phone? I must be picky.
uniquedarkboy wrote:Uniquedarkboy,nu ai probleme cu computerul?Ca eu am instalat si Vista si XP dar facea figuri.
Nu am nici un fel de problema, doar jocurile nu merg din cauza ca OS Vista consuma mai mult din ram... mai este o problema atunci cand reinstalez XP-ul meniul de boot dispare si trebuie instalat si vista din nou.
1% Reducere la PC Garage daca folosesti voucher-ul CGRMJRU5