neolith wrote:Pantsless,tot ceea ce ai enumerat tu acolo sunt elemente tehnice,ma intreb de ce nu ai zis nimic si de gameplay sau storyline
Pai si elementele alea tehnice formeaza un cadru ideal in care se desfasoara actiunea... Daca acest cadru e bine realizat, feeling-ul jocului primeste un mare PLUS. Ia exemplu stalker: daca atmosfera aceea nu era bine creata, si daca nu avea o grafica cat de cat buna, daca nu aveai jocul acela de lumini noaptea, mai era jocul atat de bun/jucat?
Nu am spus nimic de storyline pentru ca nu stiu foarte multe lucruri despre el. Despre gameplay, din cate am vazut pare frumos: poti alege lupte stealth sau nu; despre AI s-a vorbit in unele filmulete, producatorii sustin ca o sa fie un AI foarte bun.. desi, in unele filmulete am vazut un AI chiar idiot (dar in momentul de fata nu putem sti cu exactitate despre ce este vorba).
Mie mi se pare ca jocul are potential, nu pot spune ca va fi ceva senzational, dar pot sa ii acord o sansa. Practic, pana acum jocul a impresionat, chit ca nu a aparut inca. Mai avem de asteptat storyline-ul + gameplay (care sunt mai vagi); dar pana nu apare jocul nu puteti sa fiti atat de anti-crysis pentru ca pana acum, repet, jocul promite multe.
And now...
UUSSSAAAAHHHH...ahh much better..
strikerr wrote:Sa ma bag si eu

..sincer din ce am vz pana acum mi se pare un joc cu premize slabe.Grafica sincer nu ma impresionat chiar asa mult in trailere ,gameplay-ul pare nerealist (poate sa fie si mama lui de costum ca tot nu darami asa orice) ,nu am auzit nimic legat de gameplay revolutionar ...iar ce enumera mai sus pantless legat de fizica si DX10 sincer e egal cu 0. Am ajuns sa am o repulsie la jocul asta de cand am vazut efectul de turma pe care l-a produs bazandu-se pe grafica next-gen. Grafica lui nu e deloc next-gen..e comparabila cu ce se programeaza in momentul de fata.
Nu ma pot abtine...trebuie sa il citez pe DjDaliu:
DjDaliu wrote: strikerr tu te auzi!?
Ahh.. feels much better now.
Acum, revenind..
strikerr wrote: sincer din ce am vz pana acum mi se pare un joc cu premize slabe
...tocmai ca nu sunt slabe premizele.. DOH!
strikerr wrote:Grafica sincer nu ma impresionat chiar asa mult in trailere
Nu? ori esti pretentios ori ai nevoie de o pereche de
ochelari. Bunicul meu spune ca fac minuni.
strikerr wrote:gameplay-ul pare nerealist
Da.. bine ca e realist ca in Half life sa ai un 0-gravity gun...
Totusi, recunosc si eu ca exagereaza putin cu costumul ala.. vazusem un filmulet cum protagonistul asta arunca cu un butoi intr-o masina.. si masina se deplaseaza cativa metri.. cam aiurea, da
strikerr wrote: iar ce enumera mai sus pantless legat de fizica si DX10 sincer e egal cu 0
Eu ii dau dreptate lui Pantsless asta. Sunt de parere ca ajuta mult toate elemenele alea tehnice... citeste-mi argumentele mentionate anterior. [oh, and it's Pantsless, not Pantless

]
strikerr wrote:Am ajuns sa am o repulsie la jocul asta de cand am vazut efectul de turma pe care l-a produs bazandu-se pe grafica next-gen. Grafica lui nu e deloc next-gen..e comparabila cu ce se programeaza in momentul de fata.
Daca e sa o luam asa, nimic nu e next-gen, pentru ca tot ce e next-gen se face in momentul de fata.. e si logic sa se programeze in momentul de fata!!!11one
Si spune-mi, ce alt joc ai mai vazut sa arate atat de bine? Nu-mi zi de titluri din astea care nu au aparut inca, logic ca si ele ar putea avea grafica next-gen. Si inca ceva.. numai pentru ca e directX10 e nextgen...