Crysis

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Profesorul

Re: Crysis

Post by Profesorul »

doru_bm wrote:
Abaddon wrote:[Far Cry a mers destul de bine la vremea lui, greu de crezut că Crysis o să fie neoptimizat.]
La cateva luni de la aparitia lui mi-am luat cea mai tare placa video de pe vremea aia ( un Asus AX800XT PE ) , dar sincer nu ma puteam juca f. bine la rezolutii mai mari de 1024/768 cu toate la maxim inclusiv AA AF.. De abia acum la trei ani dupa aparitia Far Cry-iului si cu placa actuala imi merge ff. bine cu toate pe maxim inclusiv la 1920/1446...Probabil ca asa va fi si cu noul joc...Oricum si eu abia il astept, ca dupa Far Cry o sa fie al doilea ca grafica ce mi-a placut ... Pt jocu asta sunt dispus sa mai iau un GTX doar sa stiu ca-l pot juca la fel ca Far Cry-iul de acum.
Deci tu nu te puteai juca pe X800XT PE far cry la maxim ? Pe bune de nu vorbesti tampeni , eu la vremea aia aveam o placa video X800GTO si pe maxim totul , 1024x768 sincer nu aveam probleme , mergea f bine jocul ....sigur nu aveai probleme cu driveri :D ? [smilie=Respect.gif]
lxnet

Post by lxnet »

am jucat si terminat far cry pe un geforce 2.
deci daca asta nu inseamna ca engine-ul jocuui e bun.scalabil.whatever.nu stiu ce inseamna :iconbiggrin:
raven8999

Post by raven8999 »

Inca 2 luni si vom putea face din nou misiuni prin boscheti [smilie=Thumbs-Up.gif] Chiar sunt curios cum o sa fie dincolo de grafica,producatorii ziceau ca va fi pus accentul pe story-line mai mult decat in Far Cry si totusi vin cu povesti cu asteroizi care cad ca cataroaiele pe Pamant si extraterestri rai la suflet care ne invadeaza planeta [smilie=Nice-try.gif] Gata,nu mai zic nimic :d
Change your thought and the world around you changes.
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Site-ul jocului updated => http://www.ea.com/crysis/
Văd că au şi forum de data asta. [smilie=Nice-try.gif]
picz or it didn't happen
alex_06

Post by alex_06 »

alex_06 wrote: Minimum Requirements
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6600 or ATI X1600 - Shader Model 2.0
RAM: 1GB
HDD: 6GB
Internet: 256k+
Optical Drive: DVD
Software: DX9 with Windows XP / Vista

Recommended Requirements
CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2 / Pentium D / Core 2 Duo)
Graphics: Nvidia 7800GT or ATI X1800XL Pro (SM 3.0)
RAM: 1.5GB+
HDD: 6GB
Internet: 512k+ (128k+ upstream)
Optical Drive: DVD
Software: DX9 with Windows XP / Vista
Nu sunt informatii 100% oficiale, dar 90% tot sunt ;)
Gigabyte P35-DS3L | Intel C2D E7200 2.53 Ghz| 2x2GB Mushkin Frostbyte |Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512 MB | Sursa Sirtec HPC-430-P12S V2.2 >>> Epic song, eternal TRANCE
Overmind

Post by Overmind »

http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !
Pantsless

Post by Pantsless »

Overmind... pai noi de alea vorbeam, uite in postul de deasupra ta.. Si alea NU SUNT oficiale.
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
Basty

Post by Basty »

Totusi, nu ar fi rau sa fie alea si cerintele finale... sau da? :d
Pigoo

Post by Pigoo »

n-ar fi deloc rau . cu inca 2 milioane pot sa zic ca il joc la high-maximum , 1024 no aa [smilie=Thumbs-Up.gif]
Men are like guns. They're funny.
LeSharK

Post by LeSharK »

nu sunt la curent cu stirile despre Crysis, insa urmarind discutiile pe diverse forum-uri am intalnit numai dezbateri despre cerintele hardware si grafica..

ok, jocul e 1337 si are shiny grafix, insa ce ofera nemaivazut din alte puncte de vedere?
merita sa fac upgrade si sa joc acelasi FPS generic kill-the-bad-guys?

ramane de vazut ce are jocul de oferit cu adevarat in afara de posibilitatea de a face benchmark si de a te lauda pe forum ce framerate bazat ai..

insa tot acest hype mie imi da impresia ca jocul nu are prea multe de aratat..
god save the queen 'cos tourists are money!
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

LeSharK wrote:nu sunt la curent cu stirile despre Crysis, insa urmarind discutiile pe diverse forum-uri am intalnit numai dezbateri despre cerintele hardware si grafica..

ok, jocul e 1337 si are shiny grafix, insa ce ofera nemaivazut din alte puncte de vedere?
merita sa fac upgrade si sa joc acelasi FPS generic kill-the-bad-guys?

ramane de vazut ce are jocul de oferit cu adevarat in afara de posibilitatea de a face benchmark si de a te lauda pe forum ce framerate bazat ai..

insa tot acest hype mie imi da impresia ca jocul nu are prea multe de aratat..
Raspunsul il ai in aceste clipuri:

Sursa: Youtube

Sursa: Youtube
Eu zic ca merita orice efort pentru a juca asemenea bijuterie de joc.
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Profesorul

Post by Profesorul »

In al 2 film spune demo V ....wtf a aparut asa ceva ? [smilie=maniac.gif]
LeSharK

Post by LeSharK »

ma lasa absolut rece.. mult mai mult m-a impresionat preview-ul de la Prey
iar universul jocului pare monoton, insipid..

not my cup of tea i guess
Pantsless

Post by Pantsless »

LeSharK wrote:ma lasa absolut rece.. mult mai mult m-a impresionat preview-ul de la Prey
iar universul jocului pare monoton, insipid..

not my cup of tea i guess
Da... in fond de ce ti-ar place? Nu e vorba decat de un engine grafic revolutionar, care foloseste in premiera functii complexe DX10 precum geometry shader and other cool stuff. Apoi universul jocului e insipid cum ai spus: practic, majoritatea lucrurilor sunt destructibile, poti interactiona cu o multitudine de elemente... pana vegetaia se misca daca o atingi.. nasol. Apoi mai ai si fizica.. practic mediul inconjurator incearca sa imite cat mai bine realitatea.. urat tare.. Nu e impresionant.

Revenind... apropo de primul filmulet
Jocul e facut:
* pentru nVIDIA, si cand vine vorba de dx10, special pentru g80 - check
* pentru intel core 2 si quad - check
* pentru Vista - check

Daca nu imi merge bine, eu ma dau batut [smilie=Nice-try.gif]
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Stai calm Pantsless jocul ruleaza si pe dx9 dupa cum spune tipul care testeaza jocul in cel de al 2lea clip. Iar cu sistemul tau ai putea juca decent jocul.
Avand in vedere fizica jocului merită sa-mi cumpar un accelerator de fizica de la bfg ? Sau este inutil (eu cred ca viitoarele titluri ar avea si suport pentru acesta) ?
Sony PS3-Beyond games
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Jocul va fii cu siguranta bun si se pare ca va arata la fel de bine is pe DX 9 din cate am vazut in trailere.Nu stiu daca ati observat dar in primul filmulet apar scaderi mari de FPS,chiar deranjante ,m-i se pare destul de penibil tinand cont ca e u filmulet oficial care prezinta scalabilitatea crescuta a jocului,laudata de designeri,gramada de "features" revolutionare pe care le aduce acesta si motorul grafic impresionant.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Pantsless

Post by Pantsless »

Vladutz20 wrote:Stai calm Pantsless jocul ruleaza si pe dx9 dupa cum spune tipul care testeaza jocul in cel de al 2lea clip.
I.. knew that...
Vladutz20 wrote:Avand in vedere fizica jocului merită sa-mi cumpar un accelerator de fizica de la bfg ?
Evident.. ca nu. Din cate am inteles daca pui Ageia PhysX, iti si merge mai prost.. oricum e si prea scumpa.. nu merita, no way, nu inca. Oricum te vei bucura de fizica jocului si fara prostioara aia..

Si gaberacer.. nu stiu daca acel filmulet e oficial. Eu cred ca unii au luat un interviu de la tipii aia.. si altii apoi au pus cap la cap tot felul de filmulete gasite pe net si a iesit chestia aia...
raven8999

Post by raven8999 »

Pantsless,tot ceea ce ai enumerat tu acolo sunt elemente tehnice,ma intreb de ce nu ai zis nimic si de gameplay sau storyline,de exemplu :) Stiu ca mi-am mai manifestat scepticismul in privinta Crysis-ului prin acest topic,insa mi se pare chiar evident ca jocul asta nu prea se poate lauda cu nimic altceva decat tehnologiile folosite.In toate preview-urile se vorbeste numai si numai despre grafica sa revolutionara si mediile destructibile...ciu-ciu atentie pentru gameplay,AI,storyline,adica restul lucrurilor care fac un joc sa fie bun sau prost.Filmuletele alea cu gameplay footage ma lasa si pe mine rece,luptele nu impresioneaza prin nimic,sau poate doar prin faptul ca vezi cum rupi frunza in doua cand tragi in ea,din nou scripturi evidente si poveste sub orice critica si totusi pe nimeni din cei care fac preview-uri nu ii deranjeaza,sunt trecute in mod flagrant cu vederea lucrurile acestea,de fapt nici nu se pomeneste de nimic altceva decat grafica DX10 si mediul destructibil.Nu zic ca nu inteleg de ce este asa de asteptat jocul asta,este chiar normal sa fie asteptat cu sufletul la gura,insa doar ca un benchmark pentru DX10,fiind primul joc ce suporta cu adevarat DX10.Sa fim seriosi,in afara de tehnologia DX10,jocul asta nu are alte argumente in favoarea lui si cand vezi ca tot mai multa lume uita de lucrurile ce fac jocurile cu adevarat bune si vin cu argumentul graficii avansate,devine tot mai evident de ce jocurile devin tehnologie si nu arta.Sper sa ma insel,dar pentru mine,pana la proba contrarie,Crysis va ramane un benchmark,nu un joc.Sper ca nu am ofensat pe nimeni prin postul meu,dar doream sa precizez ca argumentele tehnice nu vor fi niciodata suficiente pentru a justifica daca un joc este bun sau nu.
Vladutz20

Post by Vladutz20 »

Si daca un joc ar fi bun la capitolele gameplay,AI,storyline si extrem de slab la capitolul grafica cum ai cataloga jocul respectiv neolith ?. Nu zic ca trebuiesc omise gameplay-ul,AI-ul,storyline-ul dar in majoritatea cazurilor jocurile se remarca prin grafica si gameplay lucruri care eu consider ca exceleaza in cazul crysis. Eu de abia astept sa se lanseze sa vedem si noi cum este.
Sony PS3-Beyond games
gabe_racer

Post by gabe_racer »

neolith,tu vorbesti de parca ai jucat deja Crysis,l-ai terminat si nu ti-a placut fiindca nu are storyline si gameplay bun. :-#)
Nu are rost sa te pronunti de aceste lucruri pana il joci!Asta e clar,poate echipa nu vrea sa dezvaluie prea multe despre AI de exemplu.Story-line-ul e greu sa fie unul interesant intr-un astfel de joc,oricum va fii ceva mai deosebit,jocul aparent schimbandu-se radical dupa invazia extraterestra sau ce o fii.Sa asteptam lansarea acestuia si atunci vedem daca e bun sau nu din toate punctele de vedere.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
raven8999

Post by raven8999 »

Eu am spus ca filmuletele cu gameplay nu impresioneaza cu nimic si pe mine ma lasa indifirent si de fapt,nu vad pe cine ar putea impresiona,jocul nu se remarca prin gameplay.Cu storyline-ul eu zic ca poti sa iti faci o idee de pe acum,nu e nevoie decat sa citesti putin despre asta,ideea e atat de expirata ca e aproape standard pentru producatorii de jocuri fara idei.NFS Porsche de exemplu e mai bun decat NFS Carbon,chiar daca nu lucesc masinile,insa trebuie sa recunosc ca mi-ar fi cam greu sa-l joc,cu grafica sa invechita.Dar o singura intrebare am,ce interes ar mai fi fost pentru Crysis daca ar avea grafica de Half Life 2,sa zicem?Oricum aveti dreptate,mai bine ma abtin pana iese jocul,timpul ne va lamuri :) Ma scuzati daca am tulburat topicul :d
gabe_racer

Post by gabe_racer »

neolith wrote:Eu am spus ca filmuletele cu gameplay nu impresioneaza cu nimic si pe mine ma lasa indifirent si de fapt,nu vad pe cine ar putea impresiona,jocul nu se remarca prin gameplay. :d
1.Esti greu de impresionat inseamna sau esti contra acestui joc(e una din doua sau ambele)
2.Impresioneaza ,si n-ai idee pe cati,de aceea e cel mai asteptat joc al anului 2007!Dohhh
3.Parerea mea ca gameplay-ul e lasat pe un plan secundar,dupa grafica si engine,dar oricum pentru genul lui are un gameplay decent,din cate vad.
4.Nu ai tulburat topicul,parerea mea. :wink:
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

LeSharK e tipul ăla de gamer care renunţă oricând la titluri de astea pompoase pentru un good old Q3, Q4 în MP şi ce mai joacă dânsul din sfera clasicilor MP. Cam asta am dedus eu...

Pe mine mă lasă rece orice titlu care apare sau trebuie să apară. De ce?! Pentru că nu ştiu nimic concludent despre respectivul titlu, aud numai de optimizari, shadere, minime, maxime etc. Mai las-o boalei că joci şi pe minime dacă e joc bun. Chiar nu mai merită să faci upgrade o dată pe an la ce răşine de jocuri apar în zilele noastre.
Nu zic ca trebuiesc omise gameplay-ul,AI-ul,storyline-ul dar in majoritatea cazurilor jocurile se remarca prin grafica si gameplay lucruri care eu consider ca exceleaza in cazul crysis. Eu de abia astept sa se lanseze sa vedem si noi cum este.
Ohh, is that so?! Şi ce mai lipseşte? Sunetul? De unde ştii că răşina asta de joc excelează la gameplay? Dacă ne luăm după teasere video şi Maelstrom e capodoperă.

To sum up, Cry/system e un tech demo în haine de joc.
gamihai

Post by gamihai »

Sa ma bag si eu 8-[ ..sincer din ce am vz pana acum mi se pare un joc cu premize slabe.Grafica sincer nu ma impresionat chiar asa mult in trailere ,gameplay-ul pare nerealist (poate sa fie si mama lui de costum ca tot nu darami asa orice) ,nu am auzit nimic legat de gameplay revolutionar ...iar ce enumera mai sus pantless legat de fizica si DX10 sincer e egal cu 0. Am ajuns sa am o repulsie la jocul asta de cand am vazut efectul de turma pe care l-a produs bazandu-se pe grafica next-gen. Grafica lui nu e deloc next-gen..e comparabila cu ce se programeaza in momentul de fata. Si nush cine a zis ca e cel mai asteptat joc al anului..ca nu prea e.Sincer sunt mult mai entuziasmat de Starcraft2 ,GTA4 sau alte 'nume sonore' care sau anuntat.
Nick vechi : strikerr
Image
Spoiler!
Humanity is afraid of me .... I have seen its true face.
DaLiu

Post by DaLiu »

strikerr tu te auzi!?
Diablo 3 Crafting - http://www.twitch.tv/daliu
DaLiu#1842
LeSharK

Post by LeSharK »

Vladutz20 wrote:Si daca un joc ar fi bun la capitolele gameplay,AI,storyline si extrem de slab la capitolul grafica cum ai cataloga jocul respectiv neolith ?
eu l-as cataloga ca un joc bun. te surprinde? dupa tine ar trebui sa aruncam la gunoi toate jocurile clasice mai vechi de 7-8 ani?

in ziua de azi doar daca te chinui poti sa faci un joc cu o grafica extrem de slaba.
sunt convins ca daca un joc ar excela la toate celelalte capitolele, grafica ar fi cel putin decenta.. niste developeri cu idei bune nu cred ca si-ar bate joc de grafica intr-un mod iresponsabil, insa cei cu idei putine in mod sigur or sa incerce sa ascunda un joc slab prin cel mai facil mod de promovare al unui joc: grafica.

eu n-o sa pot juca niciodata un joc doar pentru ca are "grafica" buna.. poate doar 10 minute, dupa care as casca cu cursorul pe butonul de Uninstall.

iar lumea cand se refera la "grafica" are in prim plan efecte grafice si tehnologii.. astea sunt doar suportul pentru o grafica buna care ar trebui sa inseamne un artwork si un design de calitate al texturilor, modelelor si hartilor care sa puna la punct un univers original, coerent si imersiv.

Crysis pentru mine deocamdata este forma fara fond.

/rant over and out
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Deja s-a starnit un flame pe baza acestui joc.Ce naiba mai oameni buni,hai sa-l asteptam si vedem ce si cum o fii.Nu are rost sa zicem de acum ca "strugurii sunt acrii" :wink: si tot felul de afirmatii nefondate.
Pantsless

Post by Pantsless »

neolith wrote:Pantsless,tot ceea ce ai enumerat tu acolo sunt elemente tehnice,ma intreb de ce nu ai zis nimic si de gameplay sau storyline
Pai si elementele alea tehnice formeaza un cadru ideal in care se desfasoara actiunea... Daca acest cadru e bine realizat, feeling-ul jocului primeste un mare PLUS. Ia exemplu stalker: daca atmosfera aceea nu era bine creata, si daca nu avea o grafica cat de cat buna, daca nu aveai jocul acela de lumini noaptea, mai era jocul atat de bun/jucat?
Nu am spus nimic de storyline pentru ca nu stiu foarte multe lucruri despre el. Despre gameplay, din cate am vazut pare frumos: poti alege lupte stealth sau nu; despre AI s-a vorbit in unele filmulete, producatorii sustin ca o sa fie un AI foarte bun.. desi, in unele filmulete am vazut un AI chiar idiot (dar in momentul de fata nu putem sti cu exactitate despre ce este vorba).

Mie mi se pare ca jocul are potential, nu pot spune ca va fi ceva senzational, dar pot sa ii acord o sansa. Practic, pana acum jocul a impresionat, chit ca nu a aparut inca. Mai avem de asteptat storyline-ul + gameplay (care sunt mai vagi); dar pana nu apare jocul nu puteti sa fiti atat de anti-crysis pentru ca pana acum, repet, jocul promite multe.

And now...UUSSSAAAAHHHH...ahh much better..
strikerr wrote:Sa ma bag si eu 8-[ ..sincer din ce am vz pana acum mi se pare un joc cu premize slabe.Grafica sincer nu ma impresionat chiar asa mult in trailere ,gameplay-ul pare nerealist (poate sa fie si mama lui de costum ca tot nu darami asa orice) ,nu am auzit nimic legat de gameplay revolutionar ...iar ce enumera mai sus pantless legat de fizica si DX10 sincer e egal cu 0. Am ajuns sa am o repulsie la jocul asta de cand am vazut efectul de turma pe care l-a produs bazandu-se pe grafica next-gen. Grafica lui nu e deloc next-gen..e comparabila cu ce se programeaza in momentul de fata.
Nu ma pot abtine...trebuie sa il citez pe DjDaliu:
DjDaliu wrote: strikerr tu te auzi!?
Ahh.. feels much better now.

Acum, revenind..
strikerr wrote: sincer din ce am vz pana acum mi se pare un joc cu premize slabe
...tocmai ca nu sunt slabe premizele.. DOH!
strikerr wrote:Grafica sincer nu ma impresionat chiar asa mult in trailere
Nu? ori esti pretentios ori ai nevoie de o pereche de ochelari. Bunicul meu spune ca fac minuni.
strikerr wrote:gameplay-ul pare nerealist
Da.. bine ca e realist ca in Half life sa ai un 0-gravity gun...
Totusi, recunosc si eu ca exagereaza putin cu costumul ala.. vazusem un filmulet cum protagonistul asta arunca cu un butoi intr-o masina.. si masina se deplaseaza cativa metri.. cam aiurea, da [smilie=Nice-try.gif]
strikerr wrote: iar ce enumera mai sus pantless legat de fizica si DX10 sincer e egal cu 0
Eu ii dau dreptate lui Pantsless asta. Sunt de parere ca ajuta mult toate elemenele alea tehnice... citeste-mi argumentele mentionate anterior. [oh, and it's Pantsless, not Pantless :occasion14: ]
strikerr wrote:Am ajuns sa am o repulsie la jocul asta de cand am vazut efectul de turma pe care l-a produs bazandu-se pe grafica next-gen. Grafica lui nu e deloc next-gen..e comparabila cu ce se programeaza in momentul de fata.
Daca e sa o luam asa, nimic nu e next-gen, pentru ca tot ce e next-gen se face in momentul de fata.. e si logic sa se programeze in momentul de fata!!!11one

Si spune-mi, ce alt joc ai mai vazut sa arate atat de bine? Nu-mi zi de titluri din astea care nu au aparut inca, logic ca si ele ar putea avea grafica next-gen. Si inca ceva.. numai pentru ca e directX10 e nextgen...
lxnet

Post by lxnet »

nu-i dati atentie lu strikker ca e doar invidios ca el nu va putea rula jocu la rezolutie mare si detalii HIGh asa ca mine
:blob4:

HAHAHAHAAH !!!! :iconbiggrin: :iconbiggrin:
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Jocul nici nu a fost lansat şi deja au apărut profeţii, interesant. De ce ar trebui să nu mă mir. [smilie=maniac.gif]
picz or it didn't happen
unleashed

Post by unleashed »

strikerr wrote: Grafica lui nu e deloc next-gen..
arunca "un ochi" aici ... [smilie=maniac.gif]
....
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Trebuie sa fii un ignorant sa spui ca Crysis are grafica proasta.E evident ca are cel mai avansat engine si cea mai buna grafica pe care a avut-o vreun joc pana acum.Pe mine ma intereseaza cat va fii de scalabil jocul... :-k
Bluetooth

Post by Bluetooth »

Chill people, nu va mai certati. Fiecare cu parerea lui despre joc, parerea o faci inainte, si se schimba dupa ce joci, in mai rau sau mai bine, depinde de la caz la caz. La grafica, no comment [smilie=maniac.gif] (personal Alan Wake will kick ass, dar mai e mult pana la lansare), dar storylineu cu extraterestrii mi s-a parut ... slab :wink: , si mi se pare ca s-a exagerat cu nano-suitul. Dar nu trebuie sa ne certam din cauza asta :iconbiggrin:
Empir

Post by Empir »

Grafica si fizica sunt punctele forte, daca ar baga si o poveste cu suspans ar fi super ok, eu cred ca jocul va fi foarte fain dar cu cerinte de sistem destul de ridicate, indiferent cum ar iesi trebuie sa recunoastem ca are cea mai tare grafica pentru un fps, pana atunci.......cumparati g80 sau r600
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Dar pe 7900Gs ce-o avea? :tongue3:
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

gabe_racer wrote:Dar pe 7900Gs ce-o avea? :tongue3:
Sigur nu grafica pe care o va avea pe un 8800GTX :tongue3:
Last edited by KodiaK on Thu Jul 05, 2007 8:58 pm, edited 1 time in total.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Singur,o sa descopar iar sigur se va vedea foarte aproape ca si detaliu de varianta DX 10.Ca performanta... :-#)
Empir

Post by Empir »

Pai daca performanta nu e atunci nici o sansa sa se vada aproape de dx10, pe un 7900 gs Lost Planet merge infect, nu stiu din propria experienta da si la mine merge naspa chit ca este 1900xt, cred ca....crysis este si mai pretentios
Pantsless

Post by Pantsless »

flosan wrote:pana atunci.......cumparati g80 sau r600
Uite ca eu am cumparat deja G80, si tot ma iau transpiratiile cand ma gandesc la cerintele pe care le va avea jocul.... [dar sa nu uitam ca pentru mine, un first person shooter ruleaza perfect daca nu are framerate drop-uri mai mici de 40fps]
gabe_racer

Post by gabe_racer »

flosan wrote:Pai daca performanta nu e atunci nici o sansa sa se vada aproape de dx10, pe un 7900 gs Lost Planet merge infect, nu stiu din propria experienta da si la mine merge naspa chit ca este 1900xt, cred ca....crysis este si mai pretentios
Lol,dar de unde vii cu afirmatii de genul asta daca nu stii.E o vorba din batrani..."multi stiu,putini cunosc".Poti sa verifici bench-ul meu pe un X2 si 7900GS la demo-ul Lost Planet,e la topicul omonim.Jocul era perfect jucabil peste 30fps-uri la detalii maxime pe 1024... :-#)
Trebuie sa vad ce spor de performanta am pe C2D acum la acelasi joc.
De Crysis n-ai de unde sa stii daca e mai pretentios sau nu fiindca nu e aparut,dupa grafica nu ai cum sa te iei,jocul poate fii foarte bine sau foarte prost optimizat.

@Pantsless-tu faci diferenta intre 38fps si 40fps-uri cu ochiul liber?Sau esti adeptul FRAPS-ului si te uiti numai in coltul ecranului cand joci?
Post Reply