Dodo,ar trebui sa te uiti cam ce sisteme au cei ce te sfatuiesc de bine!
Am vazut in ultima configuratie ca ai ales o plac de baza
Gigibyte,daca vrei overclocking de calitate brandul acesta este interzis.Este plin netul de articole favorabile acestor placi cu fsb astronomice si rezultate nemaintalnite,dar eu iti spun ca nici un overclocker serios nu va cumpara o asemenea placa.Quad-ul din prima ta alegere este o placa de baza serioasa,folosita si dorita de multi overclockeri entuziasti.Problemele de BIOS sunt rezolvate si chiar daca ar mai fi ceva,cu siguranta totul se va rezolva.Deasemenea am vazut ca ai renuntat la memorii serioase dar mai scumpe, pentru ca umbla zvonul ca exista memorii de calitate la preturi mici.Fals,memoriile produse de numele mari in domeniu sunt testate mai mult,au un
PCB de calitate,radiatoare care asigura o racire adecvata,etc...Te sfatuiesc sa intri aici
http://crazypc.ro o sa gasesti multe informatii folositoare.Am mai citit acilea ca noile E 6600 se OC mai prost.Fals!Eu am avut un E6600 din primele generatii (cele mai overclockabile

)si am atins cu greu 3.5 ghz,pentru 3.2 ghz aveam nevoie de 1.39 V,asta in conditiile in care actualul meu E 6400 (o generatie despre care am citit pe net ca ar avea probleme cu OC
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
) merge 3.2 ghz @ 1.34V si am reusit cu el 3.6 ghz.Zvonurile si raspandelile sunt usor de tastat,de aceea te sfatuiesc sa cerni informatia cu atentie.Placa video aleasa arata bine si este produsa de unul dintre cei mai seriosi producatori din lume.Un GTX este suficient pentru moment.

Neaparat sa alegi o carcasa aerisita cu ventilatoare de 12 cm,o sursa de minimum 550W si un cooler de calitate.Restul lucrurilor sunt mai putin importante in opinia mea.
Bafta la cumparaturi!