daca se poate inchide cd-rom-ul de la taste

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Useri şterşi

daca se poate inchide cd-rom-ul de la taste

Post by Useri şterşi »

ma tot gindesc cum sa fac sa inchid cd rom-ul din win sau taste asta asa de amorul artei dar nu-mi iese
stie cineva ceva
sorin

Post by sorin »

pe un cd al revistei de muuuult mai de mult era un programel care se chema CD DOOR, partea proasta e ca trebuia platit. Mergea cu mai multe CD Roame, tastele programabile pe F-uri. De atunci n-am mai intalnit asa ceva, pana ta tastaturile multimedia, care unele versiuni au implementate si aceste functii (prin taste speciale si driverii si aplicatia lor instalate). Exista un tip de asemenea tastatura, este un noname, eu l-am vazut in METRO Baia Mare, pe la 200.000 (pretul mic)
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
xan

Post by xan »

Salut
Daca ceea ce vrei tu sa faci e sa inchizi si sa deschizi CDROM-ul (tray-ul lui) printr-un program sau sa-i dai Lock, am facut mai demult un program consola care facea asta (tre' sa-l caut ca nu mai stiu unde s-o ascuns ;) ). Ti-l pot da pe mail daca-l vrei.
Pa
Traiasca Romania dodoloata!
sorin

Post by sorin »

vreau si eu, Xen! sorin_metea@zappmobile.ro. Mersi!
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
sorin

Post by sorin »

Pardon, Xan
101 lucruri despre mine:
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

da vreau
merci
Last edited by Useri şterşi on Mon Feb 17, 2003 6:50 am, edited 1 time in total.
xan

Post by xan »

ok fellows,
cand ajung p-acas' (ca acu is la munci) o sa-l caut si o sa ma uit prin cod, poate il "imbunatatesc" nitel :) si vi-l trimit
pa
Traiasca Romania dodoloata!
shaark

Post by shaark »

subseven :D
sorin

Post by sorin »

nope, era clean! l-am verificat, si oricum, nu prea ai sanse sa intri la mine...
101 lucruri despre mine:
seba18

Re: daca se poate inchide cd-rom-ul de la taste

Post by seba18 »

dino wrote:ma tot gindesc cum sa fac sa inchid cd rom-ul din win sau taste asta asa de amorul artei dar nu-mi iese
stie cineva ceva
Daca vrei un program klumea care sa faca ce zici tu, sa stii ca eu folosesc WinEject. Poti sa-l dai jos de pe http://www.download.com. Partea buna este ca nu trebuie inregistrat si are o gramada de functii (stie chiar si sa inchida cd-romul dupa un anumit nr de secunde sau sa incuie cd-ul inauntru). Daca vrei pot sa ti-l dau pe mail.
the_hero
Locked