Ce sistem de operare folosiţi?
Moderator: Moderatori
-
Re: Ce sistem de operare folosiţi?
Windows XP Pro SP2 si Windows Vista Ultimate.Oare sunt cu licenta? 

I don't even know what street Canada is on.-Al Capone
My only fear of death is comin' back to this b*tch reincarnated.-Tupac Amaru Shakur
My only fear of death is comin' back to this b*tch reincarnated.-Tupac Amaru Shakur
- marius2008
Am votat cu altceva pentru ca folosesc Windows Server 2003 Service Pack 2. 

Learn things the hard way and you'll never forget 'em, learn things the easy way and you'll forget 'em in a minute!
- nemesys_alien
Microsoft Windows Vista Ultimate 32bits
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing

Mda, pana acum o luna eram si eu windows XP. De acum o luna am trecut la Mac OS X Leopard si nu cred ca o sa mai trec vreodata la Windows. Poate in viitorul indelungat daca vor aparea schimbari radicale.
1. Cum ai trecut tu pe mac daca ai componente de windows?The Beast wrote:Mda, pana acum o luna eram si eu windows XP. De acum o luna am trecut la Mac OS X Leopard si nu cred ca o sa mai trec vreodata la Windows. Poate in viitorul indelungat daca vor aparea schimbari radicale.

2. Jocurile in general merg pe mac?
OS X ruleaza pe arhitectura x86 lejer odata ce Apple a trecut pe platforma Intel. Daca nu ma insel The Beast e printre putinii de aici care continua sa ruleze OS X pe un PC. M-am jucat si eu cu el, insa am renuntat. Mediul ideal pentru OS X ramane o platforma adevarata Apple sau macar un hackintosh.
Jocurile?
http://www.apple.com/games/articles/
Priveste lista din dreapta ... Oricum, un Mac este cea mai versatila platforma cand vine vorba de sisteme de operare: le ruleaza pe toate. Si, ironic, este cam singurul clasificat pentru Vista =D> Cel putin era acum 2 luni cand citeam o gramada de articole ... ironice.
Jocurile?
http://www.apple.com/games/articles/
Priveste lista din dreapta ... Oricum, un Mac este cea mai versatila platforma cand vine vorba de sisteme de operare: le ruleaza pe toate. Si, ironic, este cam singurul clasificat pentru Vista =D> Cel putin era acum 2 luni cand citeam o gramada de articole ... ironice.
1: Pai nu am modificat in profil componentele, din lipsa de timp sau pentru ca inca mai am si acel sistem.Xperience wrote:1. Cum ai trecut tu pe mac daca ai componente de windows?The Beast wrote:Mda, pana acum o luna eram si eu windows XP. De acum o luna am trecut la Mac OS X Leopard si nu cred ca o sa mai trec vreodata la Windows. Poate in viitorul indelungat daca vor aparea schimbari radicale.
2. Jocurile in general merg pe mac?
2: Nu stiu. Nu ma joc nimic in afara de hattrick. Si si ala imi ia 30 de minute maxim pe saptamana, merge si de pe mobil cu browser web.
Hmmm, stiu ca spuneam inca din iunie ca pana la urma migrez pe Macintosh, dar nu am facut trecerea decat recent. Nu mai stiu exact daca am spus si aici ca as vrea sa vad Mac OS si pe pc-ul desktop, dar oricum acea idee nu s-a materializat. In fine, sunt pe Leopard, pe Mac ca sa nu fie discutii ulterioare.fishbone wrote:OS X ruleaza pe arhitectura x86 lejer odata ce Apple a trecut pe platforma Intel. Daca nu ma insel The Beast e printre putinii de aici care continua sa ruleze OS X pe un PC. M-am jucat si eu cu el, insa am renuntat. Mediul ideal pentru OS X ramane o platforma adevarata Apple sau macar un hackintosh.
Pana acum, am conectat orice la el, l-a recunoscut. Pe XP imi trebuia tone de driveri, aici nu am patit-o inca sa-mi ceara vreun driver pentru ceva.
Plus, in Leopard, cu TextMate si alte programele ieftine, faci minuni. Daca continua tot asa cu sistemele lor, hard si soft, nu o sa mai cumpar un PC veci.
PS: gasiti poza cu el aici.
Windows XP Pro SP2 inca,dar ma gandesc sa trec pe Vista la anul
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
WIndows XP SP2.
Am avut mai multe tentative de a pastra vista, dar n-am putut !
Am avut mai multe tentative de a pastra vista, dar n-am putut !

ENJOY LIFE !!!
Intel C2D E4300@2400w.1.3V|Asus P5N-E SLI|2*1GB Umax + 1GB Mushkin|Gigabyte 8800GT| 2* WD 2500KS|Sirtec HPC 430W|Thermaltake Soprano Black
Intel C2D E4300@2400w.1.3V|Asus P5N-E SLI|2*1GB Umax + 1GB Mushkin|Gigabyte 8800GT| 2* WD 2500KS|Sirtec HPC 430W|Thermaltake Soprano Black
Un pic de offtopic http://news.softpedia.com/newsImage/Win ... 2007-3.png
Last edited by Heavy_D on Mon Feb 18, 2008 10:43 am, edited 1 time in total.
- nemesys_alien
Apple Mac OS X 10.5.1
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing

1. Windows 2003 Datacenter + CentOS 4
2. Windows 2000 Advanced Server + Unnoficial SP5 + BeOS 4 Personal
3. Rhapsody DR2 x86
2. Windows 2000 Advanced Server + Unnoficial SP5 + BeOS 4 Personal
3. Rhapsody DR2 x86
Rapidshare sucks.
Windows XP Pro SP2.
Am avut cateva zile si Vista dar m-am lamurit ca nu e pentru sistemul meu.
Am avut cateva zile si Vista dar m-am lamurit ca nu e pentru sistemul meu.
Ştiu, ştiu, sunt întârziat dar nu pot să mă abțin.
Acel Rhapsody? Ăla cu măr pe el?eMalware wrote:3. Rhapsody DR2 x86
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
std wrote:Acel Rhapsody? Ăla cu măr pe el?
Da.

Apple Rhapsody DR2 x86, dacă prin "măr" faci referire la Apple.
Rapidshare sucks.
Update: Windows XP si Mac OS X 10.5.1 cu QE/CI, sunet si LAN funtional ![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
2. OS/2 Warp 5 eComStation 1.2eMalware wrote:1. Windows 2003 Datacenter + CentOS 4
2. *Windows 2000 Advanced Server + Unnoficial SP5 + BeOS 4 Personal
3. Rhapsody DR2 x86
YA RLY. Pentru testat, bineînţeles. Full compatibility cu partea hardware până acum. Rămâne de văzut cum stă cu aplicaţiile.

Rapidshare sucks.
MacOS 10.5.2 Leopard, MacOS 10.4.11 Tiger, BeOS 5.1 Dan0, Zeta 1.2, BeOS 5 Personal Edition, OS/2 Warp 4.5.2
Cam offffmamaluidetopic, dar nu pot sa nu zic... Pentru cei care au scris mai sus 2 chestii: nu exista BeOS 4 Personal Edition si nu exista OS/2 Warp 5. Ecom bla bla vrea sa fie o pseudogaselnitza facuta dupa OS/2. In cazul in care ati citit articolul cu pricina, veti observa ca IBM a spus raspicat ca nu va face public codul sursa al acestuia de mai sus.
Google este prietenul vostru la fel ca si wikipedia daca vreti sa va si informati, nu doar sa aberati. Imi cer scuze daca am jignit pe careva cu asta dar pe orice forum pe care intru este imposibil sa nu dau de asemenea "prostiutze" sa le zicem.
Cam offffmamaluidetopic, dar nu pot sa nu zic... Pentru cei care au scris mai sus 2 chestii: nu exista BeOS 4 Personal Edition si nu exista OS/2 Warp 5. Ecom bla bla vrea sa fie o pseudogaselnitza facuta dupa OS/2. In cazul in care ati citit articolul cu pricina, veti observa ca IBM a spus raspicat ca nu va face public codul sursa al acestuia de mai sus.
Google este prietenul vostru la fel ca si wikipedia daca vreti sa va si informati, nu doar sa aberati. Imi cer scuze daca am jignit pe careva cu asta dar pe orice forum pe care intru este imposibil sa nu dau de asemenea "prostiutze" sa le zicem.
If your OS doesn't meet your needs... MAKE YOUR OWN!!!
Graveyard wrote: Ecom bla bla vrea sa fie o pseudogaselnitza facuta dupa OS/2.
Mmm...corect, eCS după numele de OS2/Warp 5 nu există, dar dacă ne luăm după timeline el este urmaşul 4.52-ului, therefore = poate fi numit OS/2 Warp 5 într-un fel sau altul.Graveyard wrote:si nu exista OS/2 Warp 5.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Da, de Beos 4.5 (varianta full) era vorba. Oricum nu-l mai am.Graveyard wrote:Cam offffmamaluidetopic, dar nu pot sa nu zic... Pentru cei care au scris mai sus 2 chestii: nu exista BeOS 4 Personal Edition...
Şi asta cu ce îl impiedică să fie urmaşul OS/2-urilor ?Graveyard wrote:In cazul in care ati citit articolul cu pricina, veti observa ca IBM a spus raspicat ca nu va face public codul sursa al acestuia de mai sus.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Perfect.Graveyard wrote:MacOS 10.5.2 Leopard, MacOS 10.4.11 Tiger, BeOS 5.1 Dan0, Zeta 1.2, BeOS 5 Personal Edition, OS/2 Warp
Rapidshare sucks.
Windows XP SP2
E6600, GA P35-S3L, 2GB A-Data Vitesta Extreme 800+, BFG 8800GT OC 512MB, 160GB+500GB SATAII Seagate, ASUS DRW-1814BLT, Creative Audigy SE, TT Toughpower 750W (CM), TT Soprano Vx VD6000BNS, Logitech Internet Navigator Keyboard, Logitech MX1000, LG T710PH.
Update: Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32 bit ![Sunglasses-Sigaret [smilie=Sunglasses-Sigaret.gif]](./images/smilies/Sunglasses-Sigaret.gif)
![Sunglasses-Sigaret [smilie=Sunglasses-Sigaret.gif]](./images/smilies/Sunglasses-Sigaret.gif)
Last edited by Alexander on Sat Mar 08, 2008 9:25 am, edited 1 time in total.
De unde se poate cumpăra varianta asta pe 31bit?alexinho_18 wrote:Update: Windows Vista Ultimate Service Pack 1 31 bit

.:. Just passing by...don't mind me. .:.
oOPS am gresit.Edge wrote:De unde se poate cumpăra varianta asta pe 31bit?alexinho_18 wrote:Update: Windows Vista Ultimate Service Pack 1 31 bit

Pai e warez de fapt,deoarece aceste kituri sunt "piratate",asa ca pe acest forum nu vei primi nici o informatie,dar cred ca e destul de clar de unde le-a luat(cred ca iti dai seama ca nu de pe site-ul Apple).
OT : Windows XP Professional Service Pack 2.
OT : Windows XP Professional Service Pack 2.
Windows Xp Sp2 ..mi se pare mult mai rapid decat Vista.Si mai aerisit...bine...la 256 mb de memorie ai mei....nu prea se pupa vista bine
XP SP2, dar vreau sa-mi iau calculator nou cu Vista.
De fiecare data cand am vrut sa-mi pun altceva (Linux, BeOS) m-am enervat (concluzia a fost, de fiecare data, "asta [Windowsul] daca se strica macar stiu ce sa-i fac").
De fiecare data cand am vrut sa-mi pun altceva (Linux, BeOS) m-am enervat (concluzia a fost, de fiecare data, "asta [Windowsul] daca se strica macar stiu ce sa-i fac").
Last edited by Xammer on Thu Mar 13, 2008 8:22 pm, edited 1 time in total.
Update: Windows XP Service PAck 2. Vista mai asteapta.........alexinho_18 wrote:Update: Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32 bit
![Off-Topic2 [smilie=Off-Topic2.gif]](./images/smilies/Off-Topic2.gif)
- Undeva prin Atlantic
Windows Vista Ultimate SP1, azi ma scap de xp, imi merg acum singurele programe la care am avut probleme, FL Studio si Counter-Strike 1.6
1% Reducere la PC Garage daca folosesti voucher-ul CGRMJRU5
Windows xp sp2, dupa mai multe instalari de vista x86 si x64, iar sp1 pt vista inca nu ma convinge, poate o faceti voi...
Windows XP sp2,cu toate updaturile la zi 

Old nickname: pompiliu92
O poză e mai bună decât o mie de cuvinte... 

- Attachments
-
- winver.JPG (25.08 KiB) Viewed 443 times
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Am trecut la XP SP2 dupa o perioada cu Vista. Se misca mai repede, dar tot mai mult imi place Vista, asa ca dual boot e solutia 

Dupa ce Windows Server 2003 Service Pack 2 a inceput sa faca figuri (nu mai puteam reinstala driverele la placa video , dupa ce dadeam restart 'uita' unde a ramas) am trecut pe Windows XP Professional Service Pack 2.