Heineken, Perroni - cand am prea multi bani

Moderator: Moderatori
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
mi-e sa nu fei "bottled" la noi, ca atunci ar aparea problema.Merced wrote:Ar trebui sa fie la fel cel de la noi, ca e importat de la ei, nu se face aici asa ceva, din fericire.
Nu, nu e "ceva-ul" ăla ca de bere neagră de exemplu, e cu mult mai pronunțat şi senzația e cu totul alta. Aveam o perioadă când mă tratam mereu cu Silva neagră şi într-adevăr, dacă băgam mai mult simțeam la un moment dat că nu mai e loc, dar nu că îmi vine să dau prânzul afară. Orium, treaba pare a se manifesta numai dacă torni animalic, ca în piscină, dacă bei ca oamenii normali nu pare a veni nimic în gât.Sincer iti spun acel "ceva" il simt la orice bere de tip strong. Nu e bere de cursa lunga, in ceea ce priveste toleranta stomacului la asa ceva.
Scumpa.rino wrote:peroni.... selecta si distinsa
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Mda, de parca esti mai castigat daca bei Peroni si nu Timisoreana (sau oricare alta bere).rino wrote:Decat berea romaneasca...Peroni e cu totul altceva... asta pt cine stie....
I know .... e chiar f tare pachetul. Si cartonul folosit e f bine ales si placut la atingere iar felul in care se deschide m-a surprins. Cred ca si acum il am prin casa...Bluetooth wrote: @ myx4ever - chiar aşa, să şi nu fumezi şi să cumperi pachetul de ţigări pentru ... pachet?![]()
....şi pentru toți duşmanii mei care este în Italia şi care ştie....rino wrote:Decat berea romaneasca...Peroni e cu totul altceva... asta pt cine stie....
mancati-as!std wrote:....şi pentru toți duşmanii mei care este în Italia şi care ştie....rino wrote:Decat berea romaneasca...Peroni e cu totul altceva... asta pt cine stie....
Bineinteles ca esti mai castigat.In primul rand gustul,calitatea si in al treilea rand conditiile in care e facuta berea.Timisoarea tocmai isi modernizeaza fabricile si cam toata aparatura si nu cred ca vreti sa stiti cam ce conditii sunt acolo pana vor trece si ei la standarde europene.Mitza_003 wrote:Mda, de parca esti mai castigat daca bei Peroni si nu Timisoreana (sau oricare alta bere).rino wrote:Decat berea romaneasca...Peroni e cu totul altceva... asta pt cine stie....
Bre nu ştiu, dar mie imaginea a doi soţi (amândoi încercând să ajungă la stadiul de "mai lat decât înalt") bând la restaurant, împreună cu cei doi copii de 4-5 ani halbă după halbă de Guiness chiar nu m-a dus cu gândul la niciun gentelman, regina Angliei sau civilizaţiei. Mai degrabă paradox mizerabilstd wrote:Lasă gustul, calitatea şi condițiile, câştigul principal e de prestigiu. Una e să bei Timişoreana ca toți bețivii şi alta e să bei Peroni, care e numai pentru gentlemeni. E?