ma rog, la altii e si mai rau

Moderator: Moderatori
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
Aleksei wrote:Revin cu o intrebare. A incercat cineva sa isi sleevuiasca cablul de 20pini de la sursa? Trebuie scosi pinii din mufa ca la molexuri? Ma bate gandu sa iau un kit de sleeving (daca gasesc, desigur). Pana la urma am reusit sa bag mufele prin spate (cu toate ca nu prea aveau loc de ventilator) si am reusit sa bag si hardu invers.Arata ceva mai curat acum (who am i kidding, look at that dust
).
alios wrote:ai facut si mai rau.. acum ai urcat HDD sus, cand el trebuie sa stea cat mai jos posibil in carcasa, unde e aerul rece.
plus ca nu mai este racit de ventilatorul de la intake care baga aer![]()
nu cred ca mai trebuie sa faci sleeving, oricum ai pus cablurile prin spate, si nu mai incurca cu nimic acum, e clean.
IL Dotore wrote:Ma scuzi ca intervin dar un ventilator de 40mm la 5000rpm numai silent nu e...
There's more where that came from.Aleksei wrote:Nice Lian Li! mai ai Lionu' ala?
Nu chiar, dupa cum se vede si-n poza de mai sus - sistemul este asamblat si Lion-ul este intreg, a fost mai degraba o rasplata pentru munca depusa.Frumo sistem XSamSung.
Lion-ul cred ca i-a dat toata energia pentru a-l asambla.
Lian Li PC-K7B - pret decent, solida si aratoasa (am dat mai mult pe sursa decat pe carcasa).XSamsung ce carcasa LIAN LI e aia??
este printre cele mai performante coolere pe aer, daca nu stiai. are un raport excelent performanta pret !!!pompiliu92 wrote:Singurul lucru care nu imi place este Tuniq Tower,daia ii zice tower ca e mare cat casa,ceoti facea voi cu el nus
You call that big, neahhh... I call this big:pompiliu92 wrote:LA asta iti dau dreptate,dar dimensiunile nu-mi plac![]()
M-am gandit si eu sa il duc paralel cu video, am si incercat toate posibilitatile dar nu prea vad alta solutie. Acolo am "improvizat" un ventilator de 120mm care sa sufle pe Accelero, si in acelasi timp sa traga aer rece din exterior (am mai pus o poza sa se inteleaga mai bine), si in plus Abit-ul pe care il am are sloturile SATA orientate parelel cu sloturile PCIe (video) si astfel este greu de obtinut un unghi drept pt cablu. Sambata cand mai am ceva timp ma bag sa il mai curat de praf putin, ca indata implineste 1 anisor, si vad ce mai fac. Pana atunci astept sugestii in continuare.oxygen200000 wrote:E destul de aerisit. Ai facut o treaba buna. Cablul SATA, poti sa-l tragi paralel cu placa video si sal aduci prin spatele custii de HDD. In asa fel iti dispare si acel cablu de pe fundul carcasei.