Ce sistem de operare folosiţi?
Moderator: Moderatori
Re: Ce sistem de operare folosiţi?
+1Alexander wrote:Windows XP Professional Service Pack 3
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
- Lord_Silver
Idem si eu.
( XP Prof. SP3 )
(dar urmatorul cred ca o sa fie vista ultim .pe 64
)

(dar urmatorul cred ca o sa fie vista ultim .pe 64

Asta l-ai pus pe 6120c sau cum ? 

When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
[offtopic #1]Nu, era o aluzie la ciudăţenia lui eMalware. Toti cu XP Sp3, Sp2, Vista, macOS...el nu, boom, solaris!
[offtopic #2]Nu mai am 6120c de vreo 2 luni, am avut P990i iar acum am un K810i. Sper în maxim o lună să-mi iau un N82 sau N95 8GB şi să iau o pauză...![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

[offtopic #2]Nu mai am 6120c de vreo 2 luni, am avut P990i iar acum am un K810i. Sper în maxim o lună să-mi iau un N82 sau N95 8GB şi să iau o pauză...
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Eu folosesc xp sp 2 in partitia c si vista ultimate in partitia d 

- nemesys_alien
MAC OS X Leopard for all day use si Vista pentru gaming.
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing

openSuSe 10.3 si XP SP2. Am votat Linux, nu XP, sa mai creasca umpic bara 

Visto home basic.
Colin McRae (5 August 1968 – 15 September 2007):((:((:((:((:((
Am instalat Vista Ultimate pe 64bit.Se pare ca nu am probleme cu el.
1% Reducere la PC Garage daca folosesti voucher-ul CGRMJRU5
Asteapta sa treaca 5 zile si mai vorbim.Eu nu vreau sa mai aud de sisteme de operare pe 64 bitzi.uniquedarkboy wrote:Am instalat Vista Ultimate pe 64bit.Se pare ca nu am probleme cu el.
Colin McRae (5 August 1968 – 15 September 2007):((:((:((:((:((
Eu am asteptat vreo 3 luni sa treaca si tot n-am probleme cu elGyno wrote:Asteapta sa treaca 5 zile si mai vorbim.Eu nu vreau sa mai aud de sisteme de operare pe 64 bitzi.uniquedarkboy wrote:Am instalat Vista Ultimate pe 64bit.Se pare ca nu am probleme cu el.

up to trance
De 29 de zile e instalat si inca ruleaza foarte bine.
1% Reducere la PC Garage daca folosesti voucher-ul CGRMJRU5
Dupa ce Windows XP a inceput sa dea erori, sa mearga greu etc am pus Vista.
Ca să nu fie el singura oaie neagră, hop şi io cu Server 2003 R2Edge wrote:Toti cu XP Sp3, Sp2, Vista, macOS...el nu, boom, solaris!![]()

Cu cât înveţi mai mult cu atât îţi dai seama cât de puţin ştii
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
Albert Einstein
Better to fight for something than live for nothing
US General Patton
Ai vreo problemă cu oamenii care folosesc SolarisEdge wrote:[offtopic #1]Nu, era o aluzie la ciudăţenia lui eMalware. Toti cu XP Sp3, Sp2, Vista, macOS...el nu, boom, solaris!![]()
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Adica Open Solaris, nu??eMalware wrote:SPARC Solaris 9/SourceMage

http://www.sun.com/software/solaris/get.jsp
http://opensolaris.org/index.html
ps: nu prea stiu faza cu os'ul solaris...

...a good rhyme does more damage than a '47...© ![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Nu, OpenSolaris e o mâncare de peşte uşor diferită: http://www.sun.com/software/solaris/index.jsp .
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Back to Windows XP SP 3 si cu asta o sa raman.
Last edited by Răzvan on Sun Aug 10, 2008 11:42 pm, edited 1 time in total.
Superfly
deocamdata folosesc windows xp service pack 2 si vreau sa spun ca e cel mai tare...am avut multe probleme cu el,precum virusi.dar nu s-a prabusit deloc,nu ca vista care doarme in front
cei de la microsoft vor scoate un nou sistem de operare numit midori(http://www.ziare.com/Windows_se_pregate ... 82438.html) dar eu voi ramane la xp serv pack 2

cei de la microsoft vor scoate un nou sistem de operare numit midori(http://www.ziare.com/Windows_se_pregate ... 82438.html) dar eu voi ramane la xp serv pack 2

Killing is my business...And business is good.
M-am decis sa-i mai dau o sansa lui Vista x64 (ca x86 nu foloseste toti ramii, sau nu-i vede marog), nu de alta dar mi-am busit xp sp3-ul si daca tot am bagat fresh instal si am schimbat placa video in acelasi timp,... am zis sa incerc din nou vista, ca tot a iesit sp1 la el. Sincer pe xp mai erau crashuri, pe vista nimic pana acum,... de 2 luni il rulez si merge ok, doar ca am impresia cum ca e mai lent ca xp, in absolut orice aplicatie/joc, in schimb mi se pare mai stabil,... wired... poate doar faptul ca am dat banii pe 4Gb ram si 9800gtx ma face sa tin vista (dx10) in rest tot pt xp as opta, ... si daca trece luna fara sa ma bag iar pe xp... inseamna ca n-am avut timp 

Si eu am acuma pe pc asta nou xp x64 si fluiera
si mai tarziu imi bag si vista sa vad cum e

Old nickname: pompiliu92
- eXqu1situS
- nemesys_alien
Laptop - Mac OS X Leopard 10.5.5
PC - Windows XP SP3 decand mi-a murit felina de pe el (Leopardul
)
PC - Windows XP SP3 decand mi-a murit felina de pe el (Leopardul

http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing

Folosesc Windows Vista Ultimate 64 pentru jocuri si Mac os x leopard pentru maya si altele. Mai mult stau pe OSX
.

Am trecut şi eu pe Mac OS X, dar de asemenea rulez şi pe XP pentru 3D şi jocuri.
Folosesc Arch Linux. Sunt mulțumit de el, pare cea mai serioasă distribuție pe care am încercat-o până acum.
Păi să vedem... Momentan Mandriva Linux 2009, dar aştept studio.suse.com sau eventual o trecere în ceva timp la Fedora... We shall see....
The world will end in 5 minutes. Please log out.
www.alyn3d.com (Portofoliu foto)
www.alyn3d.com (Portofoliu foto)
Vista Ultimate x64 SP1 .
Inainte eram cam indoielnic ,dar de fapt mi-ai dat seama ca m-am lasat influentat prosteste de end-useri batuti in cap.Vista este mult peste XP , la fel de mult cum XP este peste `98.Mi-a zis cineva ca mai sunt unii care si acum folosesc Windows 98 pe sisteme foarte puternice.Curios ce motiv ar avea.
Inainte eram cam indoielnic ,dar de fapt mi-ai dat seama ca m-am lasat influentat prosteste de end-useri batuti in cap.Vista este mult peste XP , la fel de mult cum XP este peste `98.Mi-a zis cineva ca mai sunt unii care si acum folosesc Windows 98 pe sisteme foarte puternice.Curios ce motiv ar avea.
Take every advantage in consideration