SI's aici.Yeti wrote:A venit 1 x APC Back-UPS ES 550VA 230V. Pun si poza mai tarziu.
Niste imagini despre produs:
SI dovada ca nu l-am luat degeba. Astazi dimineata era undeva la 18 interventi, dar sau mai pus pe treaba baietii de la electrica.

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

LE: 3 minute is probabil pentru ca sistemul meu din profil folduieste din greu. GPU + CPU deci cam in full-load. Asa daca doar in idle scrie 6 minute. A mai e pus in el si modemul si routerul langa sistem si monitor.
LLE: A da si astazi am primit mesaj de la ecost in legatura cu modul de transport and de alea. Problema e ca am primit produsul joi, dar se zice si in letter ca sambata cel tarzu il voi primi si alte detalii. Bine ca amcar acum l-am primit.

LLLE: Ce ma enerveaz ca n-am si eu din ala care sa iti arata cat consuma sistemul.
LLLLE: Si unul cu status:

Per total e asa si asa. Ma asteptam la mai mult pentru 350 RON...mai ales de la soft, mi se pare super restrictiv si parca facut pentru noobi. A si partea ca install-ul nu face un update check la soft e si mai naspa. Am instalat de pe CD prima data doar ca apoi sa ma inregistrez pe net si aleal, alea ca sa downlodezi versiuna 2.0 care n-a auzit de upgrade ci ma invita sa dezinstalez versiunea precedenta manual. E bine se putea mai bine... Insa pana acum si-a facut treaba binisor. A rezistat azi la vreo 25 de blackout-uri de 4-5 secunde. Inca vreo 10 ieri si la rest eu m-am jucat. Pe de alta parte calibrarea la estimated time left se face dupa timp si descarcare bateriei pe procent. Daca pun inapoi pe idel tot 3 minute va arata pentru ca doar la un blackout afla ca consuma mai putin in timp si va reconfigura counterul.