Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Yeti

Re: Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?

Post by Yeti »

Yeti wrote:A venit 1 x APC Back-UPS ES 550VA 230V. Pun si poza mai tarziu. :thumbleft:
SI's aici.

Niste imagini despre produs:
Image
Image
Image

SI dovada ca nu l-am luat degeba. Astazi dimineata era undeva la 18 interventi, dar sau mai pus pe treaba baietii de la electrica. :d [smilie=maniac.gif]

Image

LE: 3 minute is probabil pentru ca sistemul meu din profil folduieste din greu. GPU + CPU deci cam in full-load. Asa daca doar in idle scrie 6 minute. A mai e pus in el si modemul si routerul langa sistem si monitor.

LLE: A da si astazi am primit mesaj de la ecost in legatura cu modul de transport and de alea. Problema e ca am primit produsul joi, dar se zice si in letter ca sambata cel tarzu il voi primi si alte detalii. Bine ca amcar acum l-am primit. #-o
LLLE: Ce ma enerveaz ca n-am si eu din ala care sa iti arata cat consuma sistemul.
LLLLE: Si unul cu status:

Image

Per total e asa si asa. Ma asteptam la mai mult pentru 350 RON...mai ales de la soft, mi se pare super restrictiv si parca facut pentru noobi. A si partea ca install-ul nu face un update check la soft e si mai naspa. Am instalat de pe CD prima data doar ca apoi sa ma inregistrez pe net si aleal, alea ca sa downlodezi versiuna 2.0 care n-a auzit de upgrade ci ma invita sa dezinstalez versiunea precedenta manual. E bine se putea mai bine... Insa pana acum si-a facut treaba binisor. A rezistat azi la vreo 25 de blackout-uri de 4-5 secunde. Inca vreo 10 ieri si la rest eu m-am jucat. Pe de alta parte calibrarea la estimated time left se face dupa timp si descarcare bateriei pe procent. Daca pun inapoi pe idel tot 3 minute va arata pentru ca doar la un blackout afla ca consuma mai putin in timp si va reconfigura counterul.
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
y0py

Post by y0py »

Aualeu ce asculti :).
Snow

Post by Snow »

IL Dotore wrote:
Snow wrote:Un tub de AS5.
Omg, omg, finally you will OC :laughing6: .
Acum pe bune, la ce-ti trebuei daca nu ai si tu macar un TRUE? Apropo, nu vrei unul. :P

No i will not OC :p Sorry sa iti stric entuziasmul. Voiam demult sa iau AS5u. Asa mai am si eu un motiv in plus pentru refacerea de wire-management :D
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
ShakirEL

Post by ShakirEL »

Yeti e APC si e doar 350roni de aia nu te-a impresionat asa de mult. Uitate numa ce scoruri au sculele pro de la APC.
Oricum multumesc de feedback, si eu urmaream sa imi iau unul si eram inca indecis intre asta,infosec sau cyberpower.
Eu sunt născut in Timişoara/Şi sunt suporter Ultras Viola/Tu Poli pentru mine eşti unica iubire/Şi sunt convins că azi vei câştiga
Yeti

Post by Yeti »

Nu zic ca nu e bun produsul, din contra merge ireprosabil dar ma asteptam la un soft care sa-mi ofera mai mult libertate. In rest produsul ca hardware e de bine. Cica de altfel dupa cum am mai citit intre timp bateria o sa se mai formateaza intre timp si dupa cateva saptamani va tine intre 10-15 minute, in idle cred.
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
XSamSung

Post by XSamSung »

Ai dat cam mult pe el, la 360 ron eu am gasit asa ceva: APC Back-UPS ES 700VA 230V [BE700-GR]. Apropo, cand trece pe baterie si la tine face un sunet infernal - un fel de Hyper Mega Coil Noise (desi nu are nici o legatura cu asa ceva). :-k
doru_bm

Post by doru_bm »

Tiuie un pic , atat cat sa te avertizeze ... :wink:
Eu am dat pe ala de 700VA in mai ac. 394 ron
Sunt multumit de APC ( am trei produse de la ei ) si-si fac treaba cum trebuie :wink:

Sa fiu ontopic : un cooler cpu:
Ce micuta e placa de baza fata de el :tongue3:
Attachments
Resize of poze cooler.jpg
Resize of poze cooler 006.jpg
Resize of poze cooler 001.jpg
Yeti

Post by Yeti »

XSamSung wrote:Ai dat cam mult pe el, la 360 ron eu am gasit asa ceva: APC Back-UPS ES 700VA 230V [BE700-GR]. Apropo, cand trece pe baterie si la tine face un sunet infernal - un fel de Hyper Mega Coil Noise (desi nu are nici o legatura cu asa ceva). :-k
Pai ala depinde. Era vreo 330 RON dar mai sunt si taxe postale si de alea. Oricum mi-e imi ajunge si asta iar despre zgomot ce sa zic. Are un pic dar discret. Dar daca n-ai un sistem de ala silent nu o sa auzi ca functioneaza ca probabil GPU + cooleri de la CPU + fans o sa faca zgomot mai mult. Desigur emite niste sunete ca a trecut pe baterie dar asta pot fi scoase prin software si ramai doar cu un clinck cand trece pe baterie si inca unul cand inapoi. Are un switcher care parca era facuta sa suna ca intr-adver nu cred ca nu se putea mai silent. Nu ma plang de el ca cum am scos sunetele ala imi spune cand am trecut pe baterie. Si evolutia sa intre timp ca sa inchei:

Image
Yeti
XSamSung

Post by XSamSung »

Toate alarmele sunt dezactivate, in fine o sa mai vad eu cu timpul, in ultimele luni (din februarie pana in prezent) am avut o singura problema de scurta durata. Ca veni vorba: Yeti tu furi curent? :-k

Image

Asa arata la mine dupa 6 luni de zile, tu il ai de scurt timp si arata de parca ai sta intr-o zona afectata de razboi. As zice sa-ti schimbi providerul de curent, desi banuiesc ca nu e la fel de usor ca si cu ISP-ul. :icon_smile:

123 blackouts - Doamne fereste! [smilie=Erm.gif]
Merced
Moderator

Post by Merced »

Probabil face si omul teste, il mai scoate din priza, dar cam multe a facut intr-un timp destul de scurt. :d
r4zv4n

Post by r4zv4n »

Mi-am luat un HDD WD6400AAKS, ca nu mai aveam unde sa torn pozele din aparat.

Inca nu m-am decis dc sa-l folosesc de hard de transport sau sa-l bag in sistem si sa-l iau pe cel de 250 Gb la plimbare..
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
BOG

Post by BOG »

Si eu am mai bagat un WD3200AAKS pt a face un RAID 0. Momentan ma chinui sa scap de toate datele de pe vechiul HDD!
Snow

Post by Snow »

Format C: si Format D: :D
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Răzvan

Post by Răzvan »

@ doru_bm :Welcome to the club.Scythe Mugen powah`! [smilie=Thumbs-Up.gif]
Superfly
DaLiu

Post by DaLiu »

darkzone wrote:Ultra120 Extreme nu intră printre fiarele alea din jurul socketului.
Eu zic sa te documentezi mai bine inainte de a face o afirmatie de genul, vezi: http://www.thermalright.com/new_a_page/ ... 20-mcl.htm [-X

Se monteaza fara nici un fel de probleme pe Striker 2 Formula.
Diablo 3 Crafting - http://www.twitch.tv/daliu
DaLiu#1842
Yeti

Post by Yeti »

Merced wrote:Probabil face si omul teste, il mai scoate din priza, dar cam multe a facut intr-un timp destul de scurt. :d
As vrea eu. Nu-s asa de puritan sa ma tot ocup de testat. Si nu, nu-l fur. Asta vine pe toata strada ( la fel e si la vecini doar ca la ei nu prea e calculator si pe bec nu se simte daca pentru 0.5s dispare curentul). Da stau in casa particulara.... Sa schimb providerul...as vrea eu. Voi stiti si alti furnizori decat Electrica in Romania...Eu nu prea... Momentant am 160 de incidente a se citi in mai putin de o saptamana. Adica vreo ~25 intro zi obisnuita. Mam chinuit si cu amenintari la Electrica dar in lipsa de alt provider ce sa fac, sa tai curentul... [smilie=Wonder.gif] De luat un UPS e tot ce am putut face in conditele date. Nici calculatorul nu se inchidea la toate anormalitatile, de obicei pana cand aveam un UPS de vreo 7-8 ori pe zi, daca merge non-stop. Probabil e o suprasolicitare a retelei in zona, ca noaptea e liniste. Totul tine intre orele 8- 20. Dar planuri de un upgrade pentru zona Electrica nu prea are. Ma enerveaza si pe mine insa m-ai mult de atat n-am ce sa-i fac. Aia de la Electrica sunt constienti de asta, si ii pasa putin daca incetez contractul.
Last edited by Yeti on Thu Jul 17, 2008 7:01 pm, edited 1 time in total.
Yeti
tigerallied

Post by tigerallied »

un mouse logitech g5 (nu mi-am imaginat cat de complex poate fi un mouse pana la asta)
hdd wd 640
tiger roar to all
Merced
Moderator

Post by Merced »

Yeti, se numeste UPS, nu USP.
DaLiu

Post by DaLiu »

Numai profesori pe aici! :laughing6:
DaLiu#1842
Infernos

Post by Infernos »

Cred ca se gandea la counter, acolo au usp :d [smilie=Off-Topic2.gif] ,
Old nickname: pompiliu92
nixon

Post by nixon »

Si eu am un UPS aproximativ ca al lui Yeti. Ca fapt divers modelul este APC BE700-GR si m-a costat 350roni(acum vreo 6 luni).
Este un UPS pasiv destul de bunicel pe partea de backup: imi tine in total bateria un consum de 250W cam minim 20 minute(testat).
In rest nu este asa bun pe partea de protectii, precum un UPS activ care costa de la 750roni in sus.
Dovada este ca acum 7 zile mi s-a ars un monitor crt de 19" conectat la el, la ultima ploaie torentiala cu multe fulgere. Monitorul era stins, restul aparatelor nu au patit nimic.
Daca ai probleme serioase cu reteaua electrica, il recomand.
Starcraft2 nick: nrFOUR Code: 538
Shader

Post by Shader »

Pai stai ca n-am inteles, spui ca ti s-a ars un monitor in el si cu toate astea il recomanzi daca sunt probleme serioase ? :-k
Live in your world, get pwned in mine!
nixon

Post by nixon »

Il recomand pentru partea de backup nu de protectii. Cu orice alt UPS din gama asta de pret s-ar fi ars acel monitor. In acelasi UPS mai am televizorul, video-uri, 2 calculatoare, switch, care nu au patit nimic.
Nu afirm ca UPS-ul a fost vinovatul 100%, probabil alta a fost cauza.
Starcraft2 nick: nrFOUR Code: 538
doru_bm

Post by doru_bm »

De doua zile mi-a sosit si procesorul Q9450 comandat ...
Era cat pe ce sa-mi schimb parerea de marketonline , dar se pare ca m-am inselat [smilie=Respect.gif] ....Pe cand nici nu ma mai asteptam , m-a sunat curierul ca am un colet :tongue3: ( totusi ar trebui sa faceti ceva cu telefoanele alea , v-am sunat de zeci de ori si nimica :wink: -nu stiam nici daca o sa-l mai primesc sau nu intr-o vreme :icon_smile: )
Ms :wink: @PSS
Attachments
Resize of poze proc.jpg
big_smoke

Post by big_smoke »

tu ai schimbat un q6600 G0 cu un q9450 [smilie=Nice-try.gif] ?
gabe_racer

Post by gabe_racer »

O fi care cumva downgrade? [smilie=Wonder.gif]
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
DaLiu

Post by DaLiu »

big_smoke wrote:tu ai schimbat un q6600 G0 cu un q9450 [smilie=Nice-try.gif] ?
Cred ca isi mai face un sistem omu. \:D/
DaLiu#1842
big_smoke

Post by big_smoke »

gabe_racer wrote:O fi care cumva downgrade? [smilie=Wonder.gif]
](*,) ,nu e downgrade,e cam acelasi lucru...adica daca faci un upgrade,ideal este sa ai o performanta considerabila in plus...aaa,si performanta aia sa nu fie doar un superpi ca e degeaba
Saethyan

Post by Saethyan »

Mi-am luat si eu cam de o saptamana un monitor asus vw222u. Mai bine nu-l luam :sad1: . A mers ok, no dead pixels, dupa care m-a lovit. black screen peste black screen. Oricat incerc sa le rezolv, tot mai apar, am facut tot ce am gasit pe forumuri, am crezut ca am scapat de ele, si iar apar. Continui sa sper, pana il testez pe sistemul pe care va ramane (acum e pe sis meu secundar, k sistemul principal e in cj, unde is la facultate). Sper ca e doar legat de faptul ca aici am pl vid pe agp si acolo pe pci... Daca ar fi sa aleg din nou mi-as lua un horizon si de restul banilor m-as imbata de bucurie k l-am luat. :occasion14:
Alexander

Post by Alexander »

De azi sunt mandrul posesor al unui Horizon 2206SW, de la Damfis Computer cu 663 ron. Ce urias e :glasses7:
doru_bm

Post by doru_bm »

big_smoke wrote:tu ai schimbat un q6600 G0 cu un q9450 [smilie=Nice-try.gif] ?
Cum a spus si DjDaLiu, imi mai fac un al doilea sistem :wink:

In principiu ambele o sa aiba placi asus de baza ( striker II si maximus -formula , ambele 4 GB de ram...si luna viitoare sa se mai linisteasca preturile urmeaza partea video...posibil la ambele, ma mai gandesc)
DaLiu

Post by DaLiu »

Intrebarea mea este cine se joaca pe 2 sisteme? :iconbiggrin:
DaLiu#1842
XSamSung

Post by XSamSung »

DjDaLiu wrote:Intrebarea mea este cine se joaca pe 2 sisteme? :iconbiggrin:
Sigur partintii, de obicei tacso, mai nou aud povesti d'astea peste tot, cu parnti care invadeaza calculatoarele odraslelor. Decat sa-i stea toata ziua pe cap, o fi mers omu pe o alternativa si pentru ei. :icon_smile:
Răzvan

Post by Răzvan »

Sau joaca ceva in LAN cu prietena. :laughing6:
Superfly
gabe_racer

Post by gabe_racer »

Q6600 se bate din cate am vazut la egal cu Q9300 ,pe care il invinge in unele situatii ,in unele nu.Q9450 e net superior clock per clock,poate nu la fel de overclockabil dar litografia il ajuta zic eu sa fie mai rece,ceea ce e un avantaj.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Am3oo

Post by Am3oo »

1 x Mouse Razer Krait
Image
Ca fapt divers, cred ca ambalajul in care vine face cat 25% din pretul lui [smilie=Nice-try.gif]
Le tour toujours
big_smoke

Post by big_smoke »

gabe_racer,nu am zis ca e mai bun q6600.Doar ca avand in vedere si OC ,chiar nu ar fi meritat sa schimbi un q6600 cu un q9450.Nu zic ca nu exista diferenta de performanta,ba exista,dar nu prea e justificata.Apropo,q9300 isi i-a bataie in stil mare de la q6600,unde mai vorbim de potentialul de oc foarte slab la q9300.
Lord_Silver

Post by Lord_Silver »

Un hard disc Western Digital WD6400AAKS.
caraboy

Post by caraboy »

A trecut ceva timp de cand nu am mai postat aci. :)

Azi mi-am luat pentru ipod jucariile astea (X-Mini Capsule Speaker):

Image

Pentru marimea lor, se aud chiar bine. :D
Pigoo

Post by Pigoo »

merg doar la ipod ? , btw , new post la "ce va enerveaza cel mai mult"
Men are like guns. They're funny.
Post Reply