Dead Space
Moderator: Moderatori
Re: Dead Space
Click dreapta, iti apare cross hair, tintesti unde vrei sa sari si apesi j. Exista totusi o distanta limita pana unde poti sa sari.
“What are the differences between Mark Zuckerberg and me?
I give private information on corporations to you for free,
and I’m a villain. Zuckerberg gives your private information
to corporations for money and he’s Man of the Year”
Julian Assange.
I give private information on corporations to you for free,
and I’m a villain. Zuckerberg gives your private information
to corporations for money and he’s Man of the Year”
Julian Assange.
Deci l-am instalat din plictiseala si dupa 30 minute de jucat m-a luat cu greata si ameteli de cap de la gameplayul infect. Pacat ca probabil nu exista vreo comanda de comutare a camererei in first person shooter, caci parea promitator.
Starcraft2 nick: nrFOUR Code: 538
Nu e Fallout 3, asta n-ar fi mers si FPS, chiar n-ar fi mers. Mai ales ca teoretic armele joaca rol secundar, si tre sa de bazezi pe lovit cu arma sau calcat in picioare, lucru are ar fi fost aiurea de realizat din perspectiva first person. N-am mai avut timp sa joc azi, si chiar imi pare rau caci jocul e mult mai bun decat ma asteptam, cu toate defectele sale.
NU neaparat 1st person. Macar un 3rd person ca in Gears of War. Aici e prea de tot...personajul mult prea inghesuit in stanga. Si de mult ori, cand esti linga vreun perete camera se aseaza in poziti tare aiurea incat nu vezi mai nimic.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
- gabe_racer
Sunt la chapter 4 si cam doua lucruri ma deranjeaza pana aici:
1)camera care e usor deranjata cateodata,aici incadrez si gameplay-ul cam greoi in close combaturi cu alienii.
2)prea putina munitie,ma trezesc prea des sa folosesc butoaie explozibile drept ammo,aruncate cu telekinezia.
1)camera care e usor deranjata cateodata,aici incadrez si gameplay-ul cam greoi in close combaturi cu alienii.
2)prea putina munitie,ma trezesc prea des sa folosesc butoaie explozibile drept ammo,aruncate cu telekinezia.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
prea putina munitie ? lol , eu nu mai stiu ce sa fac cu ea ! camera e iritanta 10 min, dar dupa aia te obisnuiesti . eu unu` nu mai am nici o problema cu camera in momentu de fata. mi se pare un joc bun , poate cel mai bun "scary game" pe pc. grafica buna , sunet genial , arme interesante , story decent. mai bine de atat nu se poate.
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
Nu stiu, poate munitia difera de la dificultate la dificultate, eu joc pe cel mai mic nivel de dificultate si gasesc multa munitie. Jocul nu mi se pare chiar infricosator, este mai degraba un joc de actiune, am ajuns la capitolul 7 iar pana aici au fost putine faza in care sa ma fi speriat, in rest....jocul este excelent, mi-a dat putina bataie de cap si mie camera la inceput dar dupa jumatate de ora m-am obisnuit si nu mi se mai pare suparatoare, dead space m-a prins cel mai mult din jocurile recent aparute
Am inceput sa ma uit la filmul Dead Space. Se pare ca e o reincarnare a celor 6 comics-uri pe care vi le recomand de asemenea. Same story. Se gaseste artefactul si toate lucrurile iau o intorsatura urata. N-am vazut decat 12 minute de film insa pot spune ca pana aici comics-urile au mai multa informatie prin prezentarea a mai multor puncte de vedere diferite vazute prin mediul diferitelor personaje.
macar dead space nu se bate cu pumnu in piept ca jercho ca e "horror "
eu unu am fost " stresat" de cam 3 ori pana acu in 5 capitole. cand m`a prins tentacolu` ala ciudat pe un coridor era sa scap mouseu` din mana. probabil faptul ca aveam un amic cu care discutam cet de awsome e DP langa mine nu a ajutat prea mult.
imi plac incredibil de mult misiunile "pe afara" si alea in zonele cu zero gravity. am un nou hobby : impuscatu` cadavrelor plutitoare din saritura
iar momentele in care esti la plimbare cu tubu de oxigen sunt f frumos redate. grafica nu supara ochiul , ci dimpotriva. a, si poti sari in gol
) m`am amuzat cu chestia asta vreo 20 de min
per ansamblu , DS e cel mai bun joc din toate aparute in ultimele luni.Cry neinteresant si plicticos , ra3 s`a transformat intr`un circ , fallout3 nu e fallout si un max payne fara slow mo meets oblivion . Ar mai fi Spider-man : web of shadows....combatu` e frumusel, dar pt grafica nasoala pe care o are cere cam mult.

per ansamblu , DS e cel mai bun joc din toate aparute in ultimele luni.Cry neinteresant si plicticos , ra3 s`a transformat intr`un circ , fallout3 nu e fallout si un max payne fara slow mo meets oblivion . Ar mai fi Spider-man : web of shadows....combatu` e frumusel, dar pt grafica nasoala pe care o are cere cam mult.
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
joaca la cea mai grea optiune sa vezi cum fugi de mobsi ... eu am terminat jocul pe medium si nu mam speriat numai la sf ... acu joc pe impossible si cam pusca inima in mine cand vad ca vine un mob spre mine ... cu totul alta senzatieEmpir wrote:Nu stiu, poate munitia difera de la dificultate la dificultate, eu joc pe cel mai mic nivel de dificultate si gasesc multa munitie. Jocul nu mi se pare chiar infricosator, este mai degraba un joc de actiune, am ajuns la capitolul 7 iar pana aici au fost putine faza in care sa ma fi speriat, in rest....jocul este excelent, mi-a dat putina bataie de cap si mie camera la inceput dar dupa jumatate de ora m-am obisnuit si nu mi se mai pare suparatoare, dead space m-a prins cel mai mult din jocurile recent aparute

- Armani_Gio
Am si eu o problema.Dupa ce se termina secventa aia cinematica cand se lovesc ei de platforma aia sau ce e ea
si cand te lasa sa joci si pleaca aia de langa tine nu ma pot misca cu mousu se uita ala in tavan si se invarte si nu il pot controla in nici un fel .Sa fie oare de la mouse?
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
nu trebuia sa ma uit la Downfall...acum parca e mai mare senzatia de singur pe o nava plina cu panarame
frumos jocul oricum,ma mir cum de EA au scoas asa ceva.
un minus ar fi armele...si aici e parere personala...eu am ajuns la nivelul 5 numai cu plasma cutterul upgradat,celorlalte arme nu le vad rostul,si le-am luat la mana pe toate pana acum.
chiar,mai incolo dai de vreo drujba ca in filmulet?
frumos jocul oricum,ma mir cum de EA au scoas asa ceva.
un minus ar fi armele...si aici e parere personala...eu am ajuns la nivelul 5 numai cu plasma cutterul upgradat,celorlalte arme nu le vad rostul,si le-am luat la mana pe toate pana acum.
chiar,mai incolo dai de vreo drujba ca in filmulet?

Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
De unde au scos chestia asta cu Dead Space : DownFall. Cand am vazut filmu.. din primele 10 minute ma luat cu un dejavu'. Da era de la Heavy Metall 2000. Era de preferat sa vad niste pulpe bine lucrate cum crapa oasele monstrilor aia... decat soldatu universal, care parca e scos din Hellgate:London. Si aveau si franciza gata facuta. Altfel jocu nu e rau, dar ma tot gandesc la gagica aia cu sabii ca s-ar fi potrivit mai bine unui horor. [chestie de gust totusi]
Peace !

-
Am terminat jocul cu Level Suit 4(sau 3, nu mai tine minte) . La un moment dat aveam bani cat sa cumpar costumul, si l-am cumparat, mare greseala ,ca am ramas pe urma cu buza umflata cand imi trebuia multa munitie sau in special health pack-uri.
Gigabyte P35C-DS3R, E4500, 2x1GB Kingston, HIS 3850, WD2500KS+6400AAKS, ASUS A-45GA .
Atmosfera din joc este
, insa camera aia ma omoara. Macar de-ar fi avut si optiunea de first person (ca si fallout 3)...
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Le tour toujours
L-am terminat si eu, am jucat putin cate putin ca sa-l ,,savurez,, pana la sfarsit, un joc de nota 11, pot sa zic ca m-am bucurat de el mai mult decat orice joc din 2008, nu m-am asteptat sa fie asa bun dar se pare ca le-a iesit bine, controlul a fost perfect din punctul meu de vedere 

L-am terminat si eu ...superb joc,de mult timp n-am mai jucat ceva care sa ma tina in fata monitorului 

Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
M-am mai jucat si eu acu' juma' de ora, ca tratament, aproape am ajuns la capitolu' patru, dar am o intrebare de n00b. Cand sunt prins de o creatura, oricare ar fi ea, si-mi apare E in dreptul personajului, care e de fapt smecheria ca sa scapi cat mai repede si cat mai nevatamat? Am testat cu rahati d-aia mici tot felu' de combinatii, ii lasam sa ma prinda si in general imi faceau felu'. Cu monstri de dimensiunile mele mi-a iesit de multe ori sa tin apasat E si sa dau left click ca dementu', ca parca opun ceva rezistenta asa.
Jocu' mi se pare in continuare cool, desi scriptat la greu, atmosfera e foarte imesiva, daca aflu si smecheria asta cred ca ma descurc sa-l termin.
Jocu' mi se pare in continuare cool, desi scriptat la greu, atmosfera e foarte imesiva, daca aflu si smecheria asta cred ca ma descurc sa-l termin.
Ok. La urmatoarea faza o sa incerc si asta. Deci n-ar niciun rost sa mai apas si pe altceva...
- gabe_racer
In principiu doar "E" apesi.Am ajuns la capitoul 6,cam cat mai e de jucat ,l-a terminat cineva?
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
sunt 
ps:e misto rau finalul
Spoiler!
capitole 
ps:e misto rau finalul
ma faci curios sa il joc...momentan am 5 jocuri concurente pe pc si ltocmai l-ai bagat in pole-position:)
Le tour toujours
- Armani_Gio
- razvanrazy
in primul rand, daca ai vre-un gamepad in calculator, scoate-l, poate il pune automat ca primary. daca nu ai gamepad, este in mod clar de la mouse.
Gata, l-am terminat si eu, clar unul din cele mai bune jocuri de anul asta, acum sa asteptam continuarile ca sunt cateva lucruri care trebuie clarificate despre poveste.
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler!
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
- gabe_racer
Sunt pe la capitolul
Spoiler!
,dar nu ma pot abitine,am citit spoilerul si ma intreb Spoiler!
Probabil se gaseste pe net in vreun articol de tips & tricks & hints & cheats
Am renuntat la a-l juca cu tastatura, cred ca imi voi lua un gamepad.

Le tour toujours
Intradevar, n-am gasit eu easter egg-ul respectiv, l-am gasit si eu pe forumul oficial, puteti intra si voi pe el sa cititi tot felul de teorii privind povestea jocului, cu toate ca momentan sunt doar teorii ale jucatorilor, producatorii avand momentan gura inchisa privind continuarea povestii. A si inca o chestie interesanta, toate scrisurile in limba necro care sunt prin joc chiar spun ceva, ca sa le poti descifra gasesti intr-un level, 6 parca, un cifru cu ajutorul caruia poti descifra scrisul, sau la final de joc iti da un cifru mai complet, dar daca nu aveti chef de asta puteti intra aici sa aflati ce scrie pe pereti, SPOILER( abtineti-va, daca puteti si intrati numai dupa ce terminati jocul
) http://www.gamesradar.com/f/the-secrets ... 6501646005

7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
- Armani_Gio
"ingheti" bratul respectiv cu stasis si urci la panoul de sus.in momentul in care s-a conectat apesi repede panoul si se activeaza
- Armani_Gio
Poti fi un pic mai explicit te rog ca m-am apucat de acest joc de 2 zile si nu prea stiu
deci dupa ce activezi bratul il ingheti rapid cu stasis...si apoi urci la panoul dintre cele 2 brate si il activezi in momentul in care bratul e conectat la panou(ca bratul intins de langa el)
uite si un walkthrough aici http://mycheats.1up.com/view/section/31 ... e/xbox_360
uite si un walkthrough aici http://mycheats.1up.com/view/section/31 ... e/xbox_360
l-am jucat eu cu gamepadulAm3oo wrote:Probabil se gaseste pe net in vreun articol de tips & tricks & hints & cheats![]()
tot mouse-ul e mai bun
sindromul meu: jocurile vechi ma fac sa vars (pe bune!)
DA, jucati-l la "insane" sa vedeti ce senzatii acolo...robitii wrote:joaca la cea mai grea optiune sa vezi cum fugi de mobsi ... eu am terminat jocul pe medium si nu mam speriat numai la sf ... acu joc pe impossible si cam pusca inima in mine cand vad ca vine un mob spre mine ... cu totul alta senzatieEmpir wrote:Nu stiu, poate munitia difera de la dificultate la dificultate, eu joc pe cel mai mic nivel de dificultate si gasesc multa munitie. Jocul nu mi se pare chiar infricosator, este mai degraba un joc de actiune, am ajuns la capitolul 7 iar pana aici au fost putine faza in care sa ma fi speriat, in rest....jocul este excelent, mi-a dat putina bataie de cap si mie camera la inceput dar dupa jumatate de ora m-am obisnuit si nu mi se mai pare suparatoare, dead space m-a prins cel mai mult din jocurile recent aparute
sindromul meu: jocurile vechi ma fac sa vars (pe bune!)
- Armani_Gio
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------eRAZr wrote:deci dupa ce activezi bratul il ingheti rapid cu stasis...si apoi urci la panoul dintre cele 2 brate si il activezi in momentul in care bratul e conectat la panou(ca bratul intins de langa el)
Pai eu tocmai asta nu stiu cum sa fac, adika sa inghet bratu ala
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
click dreapta ca sa tintesti arma +butonul de stasis(nu mai stiu care e,uita-te la controale sa vezi pe ce e setat)
parca era F,nu mai tin minte
parca era F,nu mai tin minte