Burnout Paradise

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Calin Banc

Re: Burnout Paradise

Post by Calin Banc »

Shader wrote:calin_banc, nu l-ai jucat/văzut pe console asta e, nicio problemă dar tu chiar nu știai absolut nimic despre acest joc înainte să apară ? :-s
Jalnic, auzi. #-o
La ce gameplay vă așteptați fraților de la un joc în genul Burnout ? Fizica mașinilor ? Cu ce nu se mai potrivește și asta în jocul de față ?
Păi o fi el arcade, dar mă aşteptam măcar la un vitezometru, turometru, whatever, ce-o mai ţine de HUD, să ştii că este o maşină şi nu alergi cu vreo biciletă or something. Fiind o combinaţie de NFS şi Flatout mă gândeam la ceva interesant, însă parcă aş juca NFS 2 cu ceva grafică mai bună... şi atât. Da, maşinile se distrug mişto când le faci varză în întregime, dar impacturile dintre ele n-au nicio substanţă, trag de frâna de mână şi mă învârte invariabil la fel, cursele sunt banale, un fel de skirmish şi ... cam atât. Tot feelingul s-a dus pe apa sâmbetei, am senzaţia că joc vreun joc în browser.

PS: Asta-i părerea mea, îl văd ca un joc arcade clasat undeva în categoria arcade-urilor (până şi un arcade seamănă cu un simulator pe lângă ăsta). Ok maybe, cum a zis PSS, o fi vreo scuză de-a pierde timpul, dar e mediocru at the most (for me at least). :thumbleft:
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
burebista
Moderator

Post by burebista »

Mda, cam are dreptate Calin. Si eu ma cam plictisesc repede. E fun o perioada da' dupa aia ma apuca cascatul.
Oricum o sa mai stea o bucata de vreme ca sa mai invirt cite o masina dar cam atit.
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Intrebare stupida. De unde modific si eu tastele?
Si inca una: Where is the QUIT button? Mi se pare cam aiurea sa ies din el cu ALT-F4 tot timpul.
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

ESC+F1/2+F1/2 şi o să-ţi apară ce cauţi.
Pantsless

Post by Pantsless »

kodiak nu intrebarea ta e stupida, meniul e stupid.

Despre joc: pare ok, grafica buna, la capitolul optimizare sta bine. Pacat ca nu-i chiar genul meu.. dar asta e o chestie total subiectiva.
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
IaMa

Post by IaMa »

Mie mi se pare un joc bun ! E arcade, e fun, arata bine si se misca foarte bine !
Pe 7600GT il pot juca pe HIGH (fara AA,evident) si se misca bine ! Poate ar fi fost mai bun un joc prost optimizat ( cum sunt aproape toate in ultima vreme ) iar noi toti cei care avem 7x00 sau 8x00 sa stam acum sa privim la screenshot-uri ?! Nu cred ! Pe mine jocul m-a prins , e placut , preia conceptul de la TDU si il implementeaza bine ! Senzatia de viteza este foarte reusita si slow-motion-ul la accidente e "cool" ! :tongue3:
Eu ii dau nota 9 .
LE: Era sa uit ... Muzica ... e foarte bine aleasa ! [smilie=Victory.gif] ; By the way : A ajuns cineva sofer de clasa B? Cate bulinute au masinile de clasa B la speed ?
Lord_Silver

Post by Lord_Silver »

Tocmai am trecut la clasa B si prima masina care mi-a deblocat-o are 3 bulinute.
Shader

Post by Shader »

Burnout Paradise The Ultimate Box Demo 2.92GB

Este vorba despre acel trial care reprezintă jocul complet dar cu limită de timp. Există opțiune la instalare.
Live in your world, get pwned in mine!
Merced
Moderator

Post by Merced »

Eu am realizat ca e arcade, dar tot arcade e si batranu' Most Wanted, si prefer un challange series de acolo cand ma plictisesc, si am chef sa ma "destind". Ma rog, fiecare cu preferintele lui.
Majin

Post by Majin »

in sfarsit a aparut cel mai fun joc cu mashini si pe pc. nfs realist ? poate in alta dimensiune ! doar MW a fost mediocru, restu au fost vai de pielea lor ! revenind la BP...genial joculetzu ! imi place totul...controlul e bun , muzica geniala si grafica mi se pare sublima ! de ce ? pt ca nu are stralucirea aia cretina si ireala din nfs ! slava domnului , in sfarsit pot conduce o mashina fara sa port ochelari de soare cand stau in camera pe intuneric !
BP e fun , e genul de joc pe care il joci cu prietenii , genul de joc pe care il joci si nu injuri cate 3 ore cand ratezi o cursa pt ca jocu` nu are chef sa te lase sa castigi !
vrei ceva serios ? joaca grid ! vrei un joc cu mashini distractiv ? BP is the game for ya !
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
ludi_f

Post by ludi_f »

Gusturile nu se discuta dar...cand ma gandesc la arcade ma gandesc la jocurile "lode runner" sau "mario". Un joc cu masini in care nu se simte diferenta intre masini, fara acel hud de care zicea cineva, un joc in care toate cursele sunt cam la fel....ce mare scofala? Grafica simpatica (cum am zis, parca cea din nfs imi place mai mult), sunete foarte frumoase, muzica grozava, dar gameplay.....totul e la fel. Joci o jumatate de ora - o ora si ai vazut tot. Sa fim seriosi, flatout e rege pe langa burnoutul asta.
Zenith

Post by Zenith »

Nu mai pot de ras :d
Este muzica simfonica in joc, si nu chiar putina, si de calitate. Sa vedeti ce bine se potriveste cu un road rage [smilie=maniac.gif]
for lack of a better signature

Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
Majin

Post by Majin »

merge super bine ! imi aminteste de vremurile bune cand jucam Q3 arena pe bach si HL1 deathmach pe vivaldi !
ludi , daca toate mashinile se comporta la fel , inseamna ca ai oareshce probleme de perceptie frate ! fiecare mashina apartine unei clase si se comporta total diferit de alta. oricum , super tare jocu` , era si timpu` ca cel mai fun car game sa ruleze si pe pc !
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
ludi_f

Post by ludi_f »

Am zis ca se comporta "cam" la fel, adica aproape la fel. Diferente intre viteza pe care o prind si la acel boost.
Oricum l-am dezinstalat, nu ma intereseaza.
VDtot

Post by VDtot »

Slabut rau, foarte arcade, nu ai motivatie sa mergi mai departe. Imersiune 0, poveste 0, grafica ok. Back to TDU.
Vic84

Post by Vic84 »

Unde gasesc si eu salvarile la jocul asta? :-k ... ca vreau sa reinstalez Win...
Shader

Post by Shader »

Am mai postat pe prima pagină locația pt. Vista: C:\Users\{yourusername}\AppData\Local\Criterion Games.
Vic84

Post by Vic84 »

Eu am nevoie pt. XP :sad1:
Zenith

Post by Zenith »

Uite pentru XP : C:\Documents and Settings\{yourusername}\Local Settings\Application Data\Criterion Games
for lack of a better signature

Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
Vic84

Post by Vic84 »

10x man... You're the best \:D/ Daca ai stii cat am cautat #-o Acu pot sa-mi pun si eu linistit Win 7 Beta :icon_smile:
PSS 214

Post by PSS 214 »

Criterion a anuntat noul DLC pentru Burnout Paradise : http://www.shacknews.com/onearticle.x/57157
el se numeste Cops and robbers si va aduce pentru prima oara masini de politie pe PC, Xbox360 si PS3
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
IaMa

Post by IaMa »

Am formatat si nu am apucat sa citesc inainte unde gasesc salvarile , prin urmare le-am pierdut .
Raman profund indatorat daca imi da cineva o salvare de la clasa a ( prima cursa - acolo ramasesem ) .
Va multumesc anticipat !
Vic84

Post by Vic84 »

Iti dau eu daca vrei Burnout Paradise License si daca vrei sa mai castigi 99 de curse, adica toate cursele din oras o sa primesti Burnout Elite License :d Altceva nu-ti pot oferii... licentele inferioare nu se salveaza separat.

Apropo a mai jucat cineva pana la Burnout Elite License ca practic jocu se termina la Burnout Paradise License pt. ca atunci iti arata Credits(cine a facut jocu)?
PSS 214

Post by PSS 214 »

poze din viitorul DLC [smilie=Victory.gif]
Attachments
3.JPG
2.JPG
1.JPG
BOG

Post by BOG »

Joaca cineva online?
ByonyKz

Post by ByonyKz »

calin_banc wrote:
Shader wrote:calin_banc, nu l-ai jucat/văzut pe console asta e, nicio problemă dar tu chiar nu știai absolut nimic despre acest joc înainte să apară ? :-s
Jalnic, auzi. #-o
La ce gameplay vă așteptați fraților de la un joc în genul Burnout ? Fizica mașinilor ? Cu ce nu se mai potrivește și asta în jocul de față ?
Păi o fi el arcade, dar mă aşteptam măcar la un vitezometru, turometru, whatever, ce-o mai ţine de HUD, să ştii că este o maşină şi nu alergi cu vreo biciletă or something. Fiind o combinaţie de NFS şi Flatout mă gândeam la ceva interesant, însă parcă aş juca NFS 2 cu ceva grafică mai bună... şi atât. Da, maşinile se distrug mişto când le faci varză în întregime, dar impacturile dintre ele n-au nicio substanţă, trag de frâna de mână şi mă învârte invariabil la fel, cursele sunt banale, un fel de skirmish şi ... cam atât. Tot feelingul s-a dus pe apa sâmbetei, am senzaţia că joc vreun joc în browser.

PS: Asta-i părerea mea, îl văd ca un joc arcade clasat undeva în categoria arcade-urilor (până şi un arcade seamănă cu un simulator pe lângă ăsta). Ok maybe, cum a zis PSS, o fi vreo scuză de-a pierde timpul, dar e mediocru at the most (for me at least). :thumbleft:
mare dreptate ai!!! eu unu' insa raman la ideea ca NFS rulezzz!! am jucat online si flatout2 care e o experienta s00per... dar NFS l-am jucat si rejucat si rerejucat...
beautiful disaster... flyin' down the street again...
mihai_10

Post by mihai_10 »

Eu sunt la 30% si imi place. Nu imi plac meniurile, stupide dupa mine. Grafica merge si imi place ca orasul e detaliat iar masinile sunt decente. Nu am vazut insa niciun om in jocul asta. Eu n-am jucat Flatout 3 si aghiotantii si nici noul NFS, am jucat Carbon si Undergroundurile. Comparativ, eu zic ca Burnout Paradise are un avantaj: senzatia de viteza si boostul. Si fizica, masinile se distrug intr-un mod extraordinar. Nu am intalnit probleme tehnice de niciun fel.
Daca ar fi sa-i dau o nota, cel mai probabil i-as da 8,5.
BOG

Post by BOG »

Hai sa facem o lista cu userii de aici care joaca Burnout online ca sa ne putem intalni in joc!
PSS 214

Post by PSS 214 »

Burnout Paradise The Ultimate Box v1.100 Patch
All 3 downloadable car packs are now available for the PC version of Burnout Paradise The Ultimate Box. Just download the latest update, and you'll be able to purchase these from your in-game store.

That means PC players will finally be able to purchase the incredible Legendary Cars Pack, featuring the Jansen 88 Special, the Hunter Manhattan Spirit, the Hunter Cavalry Bootlegger and, of course, the Carson GT Nighthawk.
ImageImage
Vic84

Post by Vic84 »

Cum se poate juca online ? Mie imi cere nu stiu ce update ca sa se conecteze la serverul EA
Shader

Post by Shader »

Instalezi patch-ul/update-ul și-l vei putea juca.
PSS 214

Post by PSS 214 »

iTz

Post by iTz »

cine stie unde gasesc salvarile pe windows xp sau windows 7 ??
CINE Stie cum deblochez toate masinile pe windows xs sau windows 7??
e super jocul [smilie=Respect.gif]
Post Reply