Păi o fi el arcade, dar mă aşteptam măcar la un vitezometru, turometru, whatever, ce-o mai ţine de HUD, să ştii că este o maşină şi nu alergi cu vreo biciletă or something. Fiind o combinaţie de NFS şi Flatout mă gândeam la ceva interesant, însă parcă aş juca NFS 2 cu ceva grafică mai bună... şi atât. Da, maşinile se distrug mişto când le faci varză în întregime, dar impacturile dintre ele n-au nicio substanţă, trag de frâna de mână şi mă învârte invariabil la fel, cursele sunt banale, un fel de skirmish şi ... cam atât. Tot feelingul s-a dus pe apa sâmbetei, am senzaţia că joc vreun joc în browser.Shader wrote:calin_banc, nu l-ai jucat/văzut pe console asta e, nicio problemă dar tu chiar nu știai absolut nimic despre acest joc înainte să apară ?![]()
Jalnic, auzi.![]()
La ce gameplay vă așteptați fraților de la un joc în genul Burnout ? Fizica mașinilor ? Cu ce nu se mai potrivește și asta în jocul de față ?
PS: Asta-i părerea mea, îl văd ca un joc arcade clasat undeva în categoria arcade-urilor (până şi un arcade seamănă cu un simulator pe lângă ăsta). Ok maybe, cum a zis PSS, o fi vreo scuză de-a pierde timpul, dar e mediocru at the most (for me at least).