Cine te forteaza sa faci upgrade la PC? Arata-mi-l mie pe ala ca-l si bat!calin_banc wrote:Poate daca el si restul nu ne-ar forta sa upgradam PC-urile an de an cu cel putin 200-300E
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Moderator: Moderatori
Cine te forteaza sa faci upgrade la PC? Arata-mi-l mie pe ala ca-l si bat!calin_banc wrote:Poate daca el si restul nu ne-ar forta sa upgradam PC-urile an de an cu cel putin 200-300E
Conclusion
It's no secret that I'm a big fan of ATI.
Cand este vorba de nVidia, microstuttering, driverele, si jocurile care nu merg in SLI nu este o problema, dar cand este vorba de ATI 3870 X2 atunci da.gallardo wrote:9800GX2 chiar e super afacere la sub 1000 lei.
Off, cate 9800GTX-uri se vind pe forumuri, oare pt. ca este asa de buna?xdan wrote:Vad ca unu care a luat un best-buy de la Ati(4850), il vinde acuma cu 460 lei in sectiunea Vanzari.
Asa este, dar aceste rezolutii nu sunt pt. placile high-end, iar cei care cumpara GTX280 sau mai bine, 4870 X2 joaca peste 1920.xdan wrote:sa zicem ca unii mai joaca si in 1680 sau 1440 cam astea fiind rezolutiile normale pe un Lcd de 19-20"![]()
Pai tu ai probleme cu matematica, asta-i clar: vezi GRID sau CoD4, sau Age of Conan pe anandtech unde este o diferenta de 90-100-110%.Infractor Periculos wrote:Eu as zice sa citesti un review facut de un site credibil, si sa nu mai dezinformezi lumea cu procente umflate de la tine din burta. Preview 4870 X2 @ Guru3D Eu n-am vazut nici o diferenta de 100%.
Pe guru3d nu, dar pe anadtech da, unde 4870 X2 este peste GTX280 in Crysis: http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3354&p=5xdan wrote:Plus ca pe Guru3d n-au testat placile si pe Crysis "vestitul devorator de placi video" asa ca nu e un review asa serios.
Si sunt cateva cazuri in care 4870 X2 este peste 4870 CF, deci totul tine de drivere, avand in vedere ca cele 2 placi au frecvente egale.xdan wrote:Ca sa nu mai zic ca 4870 CF o depaseste de cateva ori pe 4870X2 asa ca cine si-a luat o 4870 nu cred ca mai pierde
Deci 4870 X2 este mai buna, asta-i clar.xdan wrote:Plus, constructia unui 4870X2 seamana cu una de mamut 2*800 , 2GB GDDR 5 comparativ cu GTX280 1GB GDDR3
Dotari? Ce prostie zici? Ce te intereseaza cate SP-uri au placile? Important este cum merge in jocuri, si ce pret platesti pt. placa, nu?xdan wrote:Cel putin mie imi pare mai performanta GTX280 in raportul dotari/performata decat 4870X2
Adica ca sa inteleaga si Alert, daca s-ar face un GTX280X2, acesta ar fi peste 4870X2
Hai s-o luam in ordine.Alert wrote:Cand este vorba de nVidia, microstuttering, driverele, si jocurile care nu merg in SLI nu este o problema, dar cand este vorba de ATI 3870 X2 atunci da.gallardo wrote:9800GX2 chiar e super afacere la sub 1000 lei.![]()
Se pare ca si desktop-urile au ceva probleme:calin_banc wrote:Bube de ceva ani la GPU-urile nVIDIA. Cică mai afectate ar fi soluţile mobile, desktop-urile fiind în teorie cel puţin, on the safe side.
ATI macar este capabil sa se scaleze pe 4 GPU-uri.Alien-base wrote:In prea putine cazuri este mai bun decat 3-way SLI care totusi sunt 3 nu 4.