Hellover 2006 wrote:Apai... uitanduma la scorurile voastre.... cred ca am vreo problema... desi nu am gasit-o
VGA - in cazul tau.ice01 wrote:La scorul final nu se face o medie intre ratingurile obtinute ci se puncteaza cel mai slab scor obtinut !
Moderator: Moderatori
ice01 wrote:Hellover 2006 wrote:Apai... uitanduma la scorurile voastre.... cred ca am vreo problema... desi nu am gasit-oVGA - in cazul tau.ice01 wrote:La scorul final nu se face o medie intre ratingurile obtinute ci se puncteaza cel mai slab scor obtinut !
daniel_boy wrote:Asta vroiam sa-ti zic si eu Hellover 2006crater wrote:placa video iti scoate putin.
Serios!crater wrote:placa video iti scoate putin.
Aici trebuie sa te contrazic putin... orce schimbare de hardware/software(driveri) necesita reinprospatrea ratingului.ice01 wrote:Nu prea are legatura cu driverul, ptr ca acest sistem de rating este unul facut mai mult dupa generatie decat dupa performanta datorata unui driver.Hellover 2006 wrote:De exemplu, sar putea sa fie driverul de la Nvidia (care ma dezamgeste din ce in ce mai tare) al placii video.
Geno wrote:mie mi se pare cam o tampenie chestia asta din vista, pai daca avand ramii la 800 imi da 5.9 ? cand ii pun in 900 cat imi da? ... tot 5.9 ca deh e ca diriga nu stie 6
stiu, exact asta ziceam si euAlexandruDarkLord wrote:Geno wrote:mie mi se pare cam o tampenie chestia asta din vista, pai daca avand ramii la 800 imi da 5.9 ? cand ii pun in 900 cat imi da? ... tot 5.9 ca deh e ca diriga nu stie 6
Chiar nu stie , nota maxima este 5.9))