Aliens vs Predator 2010

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Silver-God

Re: Aliens vs Predator 2010

Post by Silver-God »

Jocu este foarte interesant dar dupa o ora de umblat prin intuneric devine plictisitor. Lipseste alternativa.
Last edited by GabYO on Fri Feb 19, 2010 3:52 pm, edited 1 time in total.
Reason: Flame starter.
Profesorul

Post by Profesorul »

A gaasit careva rezolvarea cu blocajele alea de 2 secunda :| procesul AVP are prioritate LOW si cand pun pe normal se misca super bine fara blocaje de genu apoi iar face asa si cand ma duc sa ma uit fuge la loc pe Low smf pe ei ca puteau sa-l faca sa mearga si pe 2GB de ram [smilie=Nice-try.gif]
gamihai

Post by gamihai »

Profesore e o problema cu windowsul tau. Cam toti prietenii mei il joaca si single si multi si nu au nici un fel de probleme. Unul din ei are un Inspiron de acum 2 ani cu proc dualcore la 2 ghz , 2 GB ram si placa 8600GT Mobile si merge bine cu detaliile date la mediu. Trebuie sa fie de 'la tine' problema.
Nick vechi : strikerr
Image
Spoiler!
Humanity is afraid of me .... I have seen its true face.
Lord_Silver

Post by Lord_Silver »

gamihai nu e de la el problema, ci de la cei ce au facut jocul. Toti avem problema asta si eu zic ca ar trebui un patch ceva sa se rezolve, nu stiu.
nixon

Post by nixon »

Lord_Silver, fugi si fa rost de inca 2GB de memorie si ai sa vezi ca jocul nu necesita patch-uri.

Am terminat jocul 100% (adica cu toate cele 3 rase), foarte tari campaniile, din pacate cam scurta cea a alien-ului.
Si nu am intampinat blocaje de orice natura, erori, probleme cu sunet-ul, etc...
Spor la multiplayer [smilie=Victory.gif]
Starcraft2 nick: nrFOUR Code: 538
Lord_Silver

Post by Lord_Silver »

nixon, da, se stia si lucrul asta. Dar e problema si cu ce zice Profesorul mai sus, cu priority-ul. Si cred ca puteau sa il faca sa mearga fara blocaje si pe 2 GB, atata timp cat jocul imi merge cu o medie de 60 fps, cu siguranta se putea si fara frame drop-uri, chiar si ei au specificat in recommended specifications 2 GB ram. Cum spunea cineva, nici macar Crysis-ul nu are frame drop-uri, si acolo e o suprafata mult mai larga, ala merge cu o medie de 30 fps-uri cam asa la setari maxime, asta fara niciun frame drop.
Profesorul

Post by Profesorul »

nixon wrote:Lord_Silver, fugi si fa rost de inca 2GB de memorie si ai sa vezi ca jocul nu necesita patch-uri.[smilie=Victory.gif]
Nu vrei tu sa-i cumperi ?

Daca placa video si procesorul sunt ok , pe 2 GB trebuia sa mearga fara probleme , dar na ......si sa joci jocul pe detali mici pe o placa video care este capabila fara probleme sa duca jocul pe maxim nu are farmec [smilie=Nice-try.gif]
PuZZel

Post by PuZZel »

Am inceput sa-l joc si eu cate un pic.

Desi eram fan predator, intr-o prima faza acesta nu prea m-a incantat. Dar am inceput si cu marine-ul... eeee alta viata. Am retrait acelasi sentiment de la AVP 1.
Voi relua jocul si cu Predatorul... sper sa il gasesc mai pe gustul meu de data aceasta.

Jocul merita banii.
In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
VDtot

Post by VDtot »

PuZZel wrote:
Jocul merita banii.
Nu stiu daca e chiar asa, mai ales dupa ce aflii ca durata campaniei cu Alien-ul se poate termina in 40 min!
gamihai

Post by gamihai »

Lord_Silver wrote:gamihai nu e de la el problema, ci de la cei ce au facut jocul. Toti avem problema asta si eu zic ca ar trebui un patch ceva sa se rezolve, nu stiu.
Mi-am scos un stick de 2 GB si l-am jucat si eu doar cu 2 GB de RAM. Timp de 20 de min am incercat saveurile de la toate 3 rasele si nici un frame drop sau vreo problema. Merge perfect :-k . La fel si pe laptopul mentionat.
Image
Spoiler!
Lord_Silver

Post by Lord_Silver »

Ai uitat sa mentionezi setarile grafice la care il rulezi si rezolutia.
jackuzzyyy

Post by jackuzzyyy »

sal,scuze daca am postat unde nu trebuie.Am si eu o prb am o placa video NVIDIA GeForce 6800 GS/XT (256 MB),un procesor, AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ si 2 Giga ram.jocul avp se misca fff prost,ma puteti ajuta spunandu-mi ce ar trebuii sa fac sa pot juca si eu in conditii bune fara sa se miste in reluare.Va multumesc
PuZZel

Post by PuZZel »

jackuzzyyy, tu ai vazut cerintele minime?
Minimum Requirements: Windows 7/ XP/Vista 1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista) 3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor DirectX 9.0c compliant video card with 128 MB RAM (NVIDIA 6600 or better, ATI X1600 or better)
Tu esti cu foarte putin peste. Da totul pe minim si jocul va incepe sa se miste. In rest nu poti face nimic in plus.
Shader

Post by Shader »

Profesorul dacă ai placa video potentă nu stai cu 2GB RAM. Sau dacă stai te joci pe Low și zici mersi la un medium. Fără suport hardware și cu pretenții ridicate nu prea merge.
Valabil și pt. Lord_Silver. Dacă întâmpinați probleme și pe Low atunci problema e în altă parte, cu o posibilă rezolva într-un viitor patch.
Live in your world, get pwned in mine!
zxp

Post by zxp »

pe configuratia mea (Phenom X3 720 + 4850 + 3 gb ram) imi merge perfect, cu o mentiune (poate ii ajuta si pe alti posesori de Ati): prima data cand l-am instalat aveam o versiune mai veche de catalyst (9.12 sau ceva de genul). Aveam probleme in joc cand miscam brusc mouse-ul stanga - dreapta (jocul are acel efect de blur, foarte spectaculos, inca mancator de resurse). Am instalat cel mai nou driver, si performanta a crescut vizibil: am scapat de acele frame dropuri. Asta pe 1680x1050, high, aa 1x.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Profesorul

Post by Profesorul »

Shader wrote:Profesorul dacă ai placa video potentă nu stai cu 2GB RAM. Sau dacă stai te joci pe Low și zici mersi la un medium. Fără suport hardware și cu pretenții ridicate nu prea merge.
Valabil și pt. Lord_Silver. Dacă întâmpinați probleme și pe Low atunci problema e în altă parte, cu o posibilă rezolva într-un viitor patch.

CU alte jocuri nu am avut probleme , nici macar cu crysis (Verry High tot) am un monitor de 19 si joc la o rezolutie de 1280x1024 , si AVP se misca la 60 de fps-uri cu verry High/High dar se blocheaza spontan , aud sunetul imaginea sta freezed 3/4 secunde merge , ma mai misc nitel iar face asa si faza enervanta este fix cand e ceva nou o portiune de harta pe care nu am mai fost atunci sunt freez-urile alea enervante.

Si pe detali medi face la fel ...gamihai am uitat sa iti mentinez o chesti interesanta , daca joci un nivel, orice nivel are freez-uri dupa ce termini nivelul ...daca dai restart la nivel se misca impecabil nu mai apar acele freez-uri :| [smilie=Nice-try.gif] [smilie=Nice-try.gif] [smilie=Nice-try.gif]
Lord_Silver

Post by Lord_Silver »

Shader wrote:Profesorul dacă ai placa video potentă nu stai cu 2GB RAM. Sau dacă stai te joci pe Low și zici mersi la un medium. Fără suport hardware și cu pretenții ridicate nu prea merge.
Da, Shader, ai dreptate in legatura cu partea ca ar trebui sa am mai mult ram. Dar totusi nu mi se pare normal ca acest joc sa imi mearga in 1600 x 1200 cu totul absolut maxim, af 16x, si un frame rate de 50-80 fps-uri, si sa aiba frame drop-uri. Cum ziceam, nici macar Crysis nu face asa, care, dupa cum stim cu totii, e un joc pretentios la hardware, si nici un alt joc nu am mai intalnit sa faca asa doar pentru ca am 2 GB Ram. Daca mergea incontinuu prost, intelegeam, dar asa, nu prea inteleg. Am sa incerc si rezolvarea propusa aici, cu ultimul driver de la ATi poate se rezolva. Daca nu, asta e, nu se intampla asa des frame drop-urile astea, oricum o sa fac upgrade si la ram intr-un viitor apropiat, sa mai adaug 2 GB.

LATER EDIT: Incredibil. Am incercat si ce ai zis tu Shader, am dat totul pe Low. E adevarat ca se inteapa mai rar, dar tot se inteapa [smilie=maniac.gif] (am incercat salvare de la inceputul nivelului Research Lab).
Am instalat si ultimul driver, nu stiu daca are sau nu vreun efect, am incarcat niste salvari din nivele mai vechi si tot se inteapa. Curios ca la nivelul la care sunt acum (Pyramid) nu se inteapa, nu stiu daca o avea legatura cu driverul sau pur si simplu aici nu se intepa.
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Cu 2GB pe windows vista/seven n-ai ce discuta pentru jocuri, mai ales alea ceva mai pretenţioase. Acu' că are sau nu jocul un bug, că merge sau nu pe Win Vista/7 cu doar 2GB e una, însă un sistem pentru gaming, acum, îţi cam trebuie de la 3GB în sus -> menţineţi un sistem echilibrat!
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
andreiandrei_

Post by andreiandrei_ »

Aveam doi giga cu win7 ultimate si imi incarca la greu de pe hard in timpul jocului, cu grafica la maxim. Era cam nejucabil asa. Am mai luat 2 giga si s-a rezolvat problema. Prea scurta campania alien, am terminat-o intr-o ora pe easy.
gamihai

Post by gamihai »

Lord_Silver wrote:Ai uitat sa mentionezi setarile grafice la care il rulezi si rezolutia.
Scuze , aveam impresia ca se intelege din posturile anterioare + sistemul meu din profil. Joc pe 1680x1050 (cat ma tine monitorul) si pe setarile maxime (la umbre am medium din advanced ca am placa 250GTS si sa nu o fortez prea mult :) ). Pe laptop merge la 1280x800 ca asa e rezolutia maxima la LCDul respectiv 8-[ . Cu setarile maxime ca vad ca duce placa dedicata.

Ca mentiune : ambele ruleaza pe Win XP SP3 original cu toate updateurile la zi , cu Eset Smart Sec versiunea 4 cu toate setarile activate , pagefile de 2 GB , NTFS pe ambele la partitii si cu optimizarile de bun simt facute de tuneup 2010 pentru windows si registrii compresati si curatati la zi.
Image
Spoiler!
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Fiind pe XP e normal să nu întâmpini probleme.
Lord_Silver

Post by Lord_Silver »

Interesant gamihai. Am vazut si altii pe net ca spuneau ca au problema asta si pe XP, poate am citit eu prost. Oricum, inseamna ca esti mai norocos :). Calin Banc de cand am facut upgrade la calculator absolut orice joc mi-a mers fara nicio problema cu 2 GB si n-am simtit nevoie de mai mult, atata timp cat totul imi mergea foarte bine.
Bloodred

Post by Bloodred »

Păi era clar că la un moment dat vor apărea totuși jocuri care au nevoie de mai multă memorie, nu? După ce m-am jucat puțin cu Afterburner am găsit și cauza scăderilor de frame rate la mine, tot probleme cu memorie insuficientă, dar de data asta se pare că ăștia 512MB pe care-i au plăcile mele nu mai ajung pentru a juca cu texturi pe High sau Very High. Eh, și asta era clar că se va întâmpla mai devreme sau mai târziu.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
PSS 214

Post by PSS 214 »

o idee ar fi strangi bani de GTX480 2GB GDDR5 :wink: din ce se vehiculeaza pe net GTX470 1GB DDR5 va costa in jurul sumei de 299$
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Stai să vezi şi ce performanţă/ cuptor va fi. Din ce se zvoneşte pe net, vârful de gamă, n-ar fi prea departe de 5870. :wink:

@Lord_Silver, înseamnă că n-ai jucat ceva prea costisitor cu resursele. Lăsând o vreme doar 2GB RAM eram în swap rapid, mai ales că în momentul în care intru într-un joc, nu închid restul programelor - firefox, torrente, Y!M, and so on.
@Bloodred, diferenţa dintre 512 şi 1GB se vede şi la 4850, darămite de faci un setup multi GPU, fie de-i ATI fie nVIDIA. La 1680 e nevoie de 1GB vRAM. ;)
Lord_Silver

Post by Lord_Silver »

Bloodred, da e normal, era si logic ca vor ajunge sa ceara si mai mult, numai ca in cazul de fata cred ca e mai degraba un bug, pentru ca si la low agata. Calin Banc ia spune-mi un joc asa pretentios cum spui tu, in afara de AVP.
Alexis

Post by Alexis »

Legat de problema cu prioritatea proceselor, cica:
With regards to the low process priority that some people have noticed, this is intentional when you Alt-Tab out of the game, unless you are playing multiplayer. When you Alt-Tab back in, the process priority should return to normal.
Sursa.

Inca ma abtin sa-l joc [smilie=maniac.gif] . Parerile fiind mai mult decat impartite pe forumuri. Cel mai mult ma deranjeaza faptul Alien si Predator ar avea campanii extrem de scurte.
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Lord_Silver

Post by Lord_Silver »

Legat de joc, pana acum n-am incercat cele 2 campanii de la Alien si Predator, doar Marine, si cel putin in campania asta nu e asa scurt. Pana in momentul asta am jucat peste 3 ore, chiar sunt curios de sunt chiar asa scurte celelalte 2, am vazut mentionandu-se chiar de 40 de minute la Alien [smilie=Nice-try.gif] . Pot spune ca a devenit mai bun jocul odata cu trecerea nivelelor, sau nu stiu, dar asa mi se pare mie, ca e mai bine realizat mai incolo fata de la inceput. Vedeam pe aici o parere acum cateva zile, cum ca jocul ar fi de nota 1. In niciun caz nu putem spune asta, jocul e destul de bine realizat, si cum ziceam, devine mai placut pe parcurs. Daca ar fi sa ii dau o nota acum i-as da un 8/10 (doar pentru cat am jucat), si cum zicea si PSS, e o schimbare destul de mare in privinta graficii, jocul aratand mult mai bine, sa zicem de un 9.5/10 in privinta asta.
gamihai

Post by gamihai »

Lord_Silver wrote:Interesant gamihai. Am vazut si altii pe net ca spuneau ca au problema asta si pe XP, poate am citit eu prost. Oricum, inseamna ca esti mai norocos :).
Ar fi fost si cazul sa fiu si eu mai norocos...la Risen am avut la probleme tehnice si lumea nu prea ma credea..pana au fost recunoscute oficial de producatori..si toti jucam aceeasi versiune de joc. in sfarsit am si eu o data noroc la faza asta :laughing6:
Image
Spoiler!
Bloodred

Post by Bloodred »

PSS 214 wrote:o idee ar fi strangi bani de GTX480 2GB GDDR5 :wink: din ce se vehiculeaza pe net GTX470 1GB DDR5 va costa in jurul sumei de 299$
Cam asta e ideea, să aștept Fermi, apoi să fac un upgrade la plăcile video, înlocuindu-le cu una singură cel mai probabil (ATI sau nVIDIA), dacă nu apare ceva cu un raport preț/performanță încredibil de la nVIDIA, cam așa cum a fost 8800GT.
Calin Banc wrote:@Bloodred, diferenţa dintre 512 şi 1GB se vede şi la 4850, darămite de faci un setup multi GPU, fie de-i ATI fie nVIDIA. La 1680 e nevoie de 1GB vRAM. ;)
Știu că se vede, crede-mă că am simțit asta pe propria piele de o vreme, dar AvP cred că-i primul joc unde nu-mi permit cele mai mari texturi, excepția fiind GTA4, care e optimizat cu partea dorsală în orice caz. Dar nu mi-a venit să dau plăcile ăstea pe una singură gen 4890/GTX285 că performanță brută nu câștig deloc, sau poate chiar pierd puțin, în orice caz nu ar fi meritat cheltuiala. Iar pe HD5k n-am sărit pentru că aștept să mai strâng fonduri și să văd ce apare de la nVIDIA, cel puțin să mai scadă prețurile dacă plăcile în sine nu vor fi cine știe ce. Sper doar ca după un eventual upgrade să se mai descurce batrânu' Q6600 la 3,2GHz. [smilie=maniac.gif]
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
PSS 214

Post by PSS 214 »

PC Patch Details

* General:
  • o Stability improvements to address rare and infrequent hangs
    o Implemented a workaround for missing audio issues with certain hardware (SoundBlaster X-Fi, Realtek onboard, etc.)
    o Fixed save games being lost or corrupted if connection to Steam is lost or if user switches to offline play
* Multiplayer:
  • o Fixed XP being incorrectly affected by offline play (though only in the local stats; this will be corrected next time you connect to multiplayer)
    o Fixed other players sometimes appearing to have the wrong weapon or continuing to fire indefinitely after dying
    o Fixed rare issue where players would be temporarily invisible
    o Fixed some selection of servers and players in menus sometimes being incorrect
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Alexis

Post by Alexis »

N-am mai rezistat si am luat jocul. Nu e (foarte) rau, dar doamne ce dezamagire e... Ma gandeam ca Rebelion, avand in vedere ca AvP este copilul lor, or sa aibe dorinta sa depaseasca jocul facut de Monolith, dar nah [smilie=Nice-try.gif] . Nici nu stiu pe ce as putea da vina mai repede: pe consolizare, pe povestea mai inexistenta ca la rubrica meteo sau pe asteptarile mele legate cu acest joc. Deocamdata doar campaniile (sau sa zic campania?) cu Alien si Predator le-am bifat. Cica am lasat Marine-ul la coada ca fiind experienta mai scary. Pe naiba a reusit sa ma sperie si cu Predatorul, dar bineinteles nu din cauza vreunui adversar redutabil, cut-scene sau etc. Nu m-am speriat din cauza mecanicii de joc care in anumite momente nu mai raspundea pur si simplu. Jumpul la predator e de categoria purice in carje, iar leap-ul il faci doar unde te lasa jocul sa nu cumva sa faci ceva interesant :D .
Alienii se respawneaza constant pana duci la bun sfarsit un obiectiv dupa care dispar subit. AI-ul e la pamant, parca ar avea memoria de fix 5 secunde, vede prin pereti chiar si un Predator cloacked [smilie=maniac.gif] .
Ar mai fi multe minusuri de evidentiat dar deja ma lungesc.

In schimb ambele campanii terminate lasa loc de continuare... de fapt tot jocul lasa loc de imbunatatire dar ce mai conteaza asta :-#) .

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
PuZZel

Post by PuZZel »

si eu mi-am facut timp sa-l termin cu predatorul. Nu-i rau, dar e scurta rau campania.
Mie imi place in linii mari...
Alexis

Post by Alexis »

DLC Swarms To Aliens vs. Predator :-s la ce calitate are jocu' astia vor sa-l mulga? [smilie=Nice-try.gif]

Am incercat si multiplayeru' mi se pare mie sau malee combat are un fel de auto-aim? Cele mai stresante sunt graburile de la 5 km distanta si fata in fata fiind, iar contraexemplul existand momente cand practic dai rotocol victimei (din postura de Alien) sa prinzi grabul ala. Desi trebuie sa recunosc in anumite momente e fun.

Shader

Post by Shader »

Live in your world, get pwned in mine!
extazyhy

Post by extazyhy »

salut..am si eu o intrebare..am 3g rami ddr2 placa video gainward gtx 260,procesor phenom II x3 720 oare imi merge jocul la medium-hight?dar si pe win 7...
Last edited by extazyhy on Sat May 15, 2010 1:55 pm, edited 1 time in total.
andreiandrei_

Post by andreiandrei_ »

Merge pe high fara probleme .
extazyhy

Post by extazyhy »

ok mersi mult :occasion14: [smilie=Victory.gif]

dar am si win 7..
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

extazyhy wrote:dar am si win 7..
Asa, si?
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
extazyhy

Post by extazyhy »

si merge?la maxim.. sau makr la medium
Post Reply