DjDaLiu wrote:Din auzite vorbesc acum, cica Flamingo ar avea magazine prin toata Europa si ii cea mai tare (raspandita,cele mai multe magazine) firma de calculatoare din estul Europei.Mai stie cineva de asa ceva caci daca m-a mintit ala pe mine va mint si eu pe voi?
conform site-ului softwin.ro:
Flamingo este o companie care a trecut granitele Romaniei si care are o valoare de piata, conform actionarilor, de aproape 30 de milioane de dolari SUA. Acum sapte ani s-a desprins un grup de trei proaspeti absolventi ai Electronicii, Marius Ghenea, Dragos Cinca si Varol Islam, care au pus bazele Flamingo Computers. In sapte ani, Flamingo Computers a ajuns in vestul Europei (Olanda) dupa ce a cucerit rand pe rand aproape toate bastioanele balcanice. Acum compania are o valoare de piata declarata de proprietari in aceast an de 961 miliarde lei si peste 500 de angajati. La
30 septembrie 2001, grupul Flamingo Computers avea o cifra de afaceri de 847,97 mld. lei, un profit net de 24,69 mld.lei si detinea o cota de piata de 17%.
p.s. si daca ne gandim ca explozia de vanzari "Coral" a avut loc in 2002-2003 (cotidianul.ro : "Vanzarile, conform asteptarilor, au fost explozive, depasind chiar, in unele zile, media de 100 de calculatoare"), inseamna ca cota Flamingo (cacofonie intentionata) a mai crescut...
si daca tot suntem la subiectul Flamingo, am o intrebare:
este posibil ca piesele rezultate dintr-un upgrade al unui client sa ajunga in pc-ul altui client? Parerea mea, eu zic ca da...