clienti de e-mail

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
eugeniu

clienti de e-mail

Post by eugeniu »

Oameni buni, am citit articolul din revista despre clientii de e-mail si sunt foarte nedumerit si putin dezamagit. Momentan folosesc Outlook Express, singurul client de mail care stiu ca suporta e-mail http... Chiar nu are inlocuitor?! Chiar nu mai este nici un alt client de e-mail care sa suporte verificarea conturilor tip hotmail?!
X5

Post by X5 »

Incearca IncrediMail la mine merge perfect si suporta si html... :wink:
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
eugeniu

Post by eugeniu »

Programul asta, IncrediMail, suporta conturi pe hotmail de pilda? De fapt asta ma intereseaza... Multumesc oricum pentru sugestie.
Edge

Post by Edge »

Da, suportă conturi şi pe hotmail. Orice cont de mail cu POP3 este suportat. :wink:
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Doru

Post by Doru »

daca tot e deschis topicul am sa intreb aici (sper ca nu se supara cineva)
sunt ceva utilitare care sa caute automat daca exista mail-uri noi ? (adica de fiecare data cand deschizi calculatorul sau din 30 in 30 min sa caute daca o aparut un mail nou si sa te anunte )?
Bistrita HUB
adresa : bistrita.ath.cx
Edge

Post by Edge »

Xscape wrote:daca tot e deschis topicul am sa intreb aici (sper ca nu se supara cineva)
sunt ceva utilitare care sa caute automat daca exista mail-uri noi ? (adica de fiecare data cand deschizi calculatorul sau din 30 in 30 min sa caute daca o aparut un mail nou si sa te anunte )?
IncrediMail are o perioadă de timp care o setezi tu la câte minute să verifice server-ul de email-uri noi. :wink:
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Orice client de mail decent are opţiunea asta.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Eu folosesc Outlook 2003 şi până acum nu am reuşit să găsesc client de mail mai bun decât el ... deşi nu am încercat încă The Bat ...
Truth is relative. Pick one that works
Doru

Post by Doru »

ok si intrebare .. nu sunt ceva programele mai mici care sa iti dea un avertisment ? (cand apare un mail nou ? )(fara a fi in mail client)

pt ca uneori uit sa mai caut .... si mi-ar fi folositor asa ceva

am auzit ca este asa ceva pentru shall -uri ..
Bistrita HUB
adresa : bistrita.ath.cx
TheLastHope
Radioactiv

Post by TheLastHope »

Xscape wrote:daca tot e deschis topicul am sa intreb aici (sper ca nu se supara cineva)
mi se pare so Outlok suporta optiunea asta.. si el verifica din x in x minute si t anuntza cand ai primit un mail nou
Doua sunt una,viatza si moartea totuna...
Sa nu-ti faci masina dupa asemanarea mintii umane
eugeniu

Post by eugeniu »

Da, suportă conturi şi pe hotmail. Orice cont de mail cu POP3 este suportat.
Dar eu din cate stiu hotmail nu e pop3... Gresesc?!
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Eu am incercat The Bat si nu mi-a placut! Nu a fost in stare sa citeasca mail-ul de pe xnet de pe un PC din reteaua ASE.
Eu prefer Pegasus, pentru resurse putine, optiuni si pentru ca sunt obisnuit cu el.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Post Reply