P4@6GHZ!!!!

Pentru cei cărora le place să se "joace" cu propriul calculator

Moderator: Moderatori

RoyaL

P4@6GHZ!!!!

Post by RoyaL »

Macci e dat dreaq.. incredibil!!

record mondial :drinking:

@ Bossman: pozele se ataşează, nu se link-uiesc.
Attachments
775_ln2_3.jpg
775_ln2.jpg
36e_6009_cpuz.gif
http://www.pcxtreme.it<-> ThuG Temple
C.R.E.A.M. (Clock Rules Everythin' Around Me)
novi

Post by novi »

O fi dar pozele sunt mult prea mari!Editeaza-le!:wink:
iLogiK

Post by iLogiK »

mai multe detalii aici
Dr.LED

Post by Dr.LED »

novi wrote:O fi dar pozele sunt mult prea mari!Editeaza-le!
Nu are ce sa editeze la ele. Oricum sunt "link-uite" de pe akiba...
caraboy

Post by caraboy »

Omul trebuia sa stea cu pompierii langa el in caz ca.... BUM!. :P
h3x0r

Post by h3x0r »

Monstruos! :evilbat:
Venice 3200+ | DFI lanparty Ultra-D AD0
ATI x1950 pro 256Mb +Zalman VF700 CU
2Gb transcend DDR500
Enermax 370W Noisetaker (13A+14A dual rail)
piff

Post by piff »

parca proacele astea pe lga aveau protectie la oc ...shi nu puteai sa mareshti frecventa decat cu 10%
''ironia dispreţuitoare pentru golanii veritabili''
V0rt3x

Post by V0rt3x »

GEEZ!. pe mine m-a impresionat si "5 GHz project" de pe tomshardware.... this is really something.. :crazyeyes:
Socket A - Superpi 1M

If it ain't broke - V-MOD IT!
DjNiki4

Post by DjNiki4 »

VB lui piff, parca aveau protectie la OC. Mie nu imi place ca sunt toate dezordonate( acolo pe masa ). Filmuletul de la toms era mai frumos! :wink:
AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
Racer

Post by Racer »

Vreti sa-mi explicati si mie ce e cu fumul din prima poza? :)
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
dark_one

Post by dark_one »

ABUR nu fum -> racire cu LN2
Guest

Post by Guest »

Fix pix...
de materialele folosite pentru racire iti mai iei inca in pc. Multi sunt cei care vor sa impresioneze. Si chestia in zilele noastre e : cat mai mic cat mai performant. Furtunu ala din poze zici ca e furtunu de la aspiratorul meu :D
Si sa fim seriosi ...sunt curios cat rezista procu ala...la 6 ghz? Daca face aburi sistemul de racire e clar...ca nu va dura mult. Aburi => condens => fucked up mobo intr-o carcasa.

Stau si eu si imi pun aceeasi intrebare pe care si-a pus-o intel cand amd a scos primu proc pe 64 biti: oare e nevoie de atata putere pentru user?!
Alex_230

Post by Alex_230 »

Stau si eu si imi pun aceeasi intrebare pe care si-a pus-o intel cand amd a scos primu proc pe 64 biti: oare e nevoie de atata putere pentru user?!
hmm...YEP!! :P
Iubitel

Post by Iubitel »

Eu zic ca e....Ma intreb ce scoruri a obtinut in sandra si pc mark 2004:??
Intel Pentium 4 3.0e o/c 3.6(240x15)Standard Volting and SILENT cooling+Abit ic7-g i875p
1x512 Ddr 500 Hardcore Kingmax(2.5-3-3-6)
120 gb Serial Ata +CD-RW+DVD-RW
Placa video:Gygabyte Radeon 9600 pro 2.8 ns
V0rt3x

Post by V0rt3x »

djclocky: uunde ai vazut tu racire cu azot lichid in carcasa? :crazyeyes:
eu nu am vazut numai in sisteme intinse pe masa.. si nici nu prea cred ca se poate altfel
Socket A - Superpi 1M

If it ain't broke - V-MOD IT!
Guest

Post by Guest »

Pai stiu ... tocmai deaia am spus. Am vrut sa arat ca un sistem d'ala nu o sa se integreze niciodata intr-o carcasa. Si cine isi foloseste pc-u imprastiat pe masa? :)
Iubitel

Post by Iubitel »

e interesant ca Macci a zis ca se poate duce procul la 5.4 ghz si cu temperatura de 0 grade celsius!Ceea ce inseamna ca o prometeia ar face treaba buna la overclockingul unui prescott!
Intel Pentium 4 3.0e o/c 3.6(240x15)Standard Volting and SILENT cooling+Abit ic7-g i875p
1x512 Ddr 500 Hardcore Kingmax(2.5-3-3-6)
120 gb Serial Ata +CD-RW+DVD-RW
Placa video:Gygabyte Radeon 9600 pro 2.8 ns
RoyaL

Post by RoyaL »

djclocky wrote:Fix pix...
de materialele folosite pentru racire iti mai iei inca in pc. Multi sunt cei care vor sa impresioneze. Si chestia in zilele noastre e : cat mai mic cat mai performant. Furtunu ala din poze zici ca e furtunu de la aspiratorul meu :D
Si sa fim seriosi ...sunt curios cat rezista procu ala...la 6 ghz? Daca face aburi sistemul de racire e clar...ca nu va dura mult. Aburi => condens => fucked up mobo intr-o carcasa.

daca nu ai exista cineva te-ar fi inventat cu siguranta..in orice domeniu de cand e lumea asta ...cand se trateaza de record mondial.. cuiva nu ii place deloc.e ca si cum i-ai spune unuia ce alearga 100M "pai si ce .. da poti sa faci maratonul in ritmul asta?"
cei ca tine nu vor intelege niciodata filozofia unui clocker..auzi la el abur-condensa.. fucked up mobo.. de grasime in jurul socketului..care te protejeaza de condensa ai auzit? cu siguranta nu..
un clocker nu cauta sistemul rock solid,mi se rupe de un sistem care imi face 240 ore de prime 95 ..imi este de ajuns 5 -10 min cat sa imi treaca 3dmark,superPi etc ;)
OMG ai zis carcasa?? zici ca macci e dezordonat? vrei sa iti arat ceva pics cand am overclockat ultima oara??
RoyaL

Post by RoyaL »

ghici chicitoaera mea cine e mai "ordonat" ? :D

sunt 2 chestii total diferite..Pc si benchmark machine.. dar despre asta.. alta data ;)

@ Bossman: pozele se ataşează, nu se link-uiesc.
Attachments
PDRM0382br.jpg
PDRM0342r.jpg
Guest

Post by Guest »

Din partea mea cumpara-ti un proc la fiecare 2 zile si fa-i overclock pana te stie toata lumea, iti urez sa depasesti "Recordul" acela pe care l-ai prezentat, sa iti ajunga procu la 10 ghz, sa scoti si tu poze , sa te dai ciumeg la cat ti-a ajuns procesorul si sa te mandresti ca nu ai ce face cu atata putere.
Cat despre grasimea aia de care zici e valabila doar in cazul in care nu exista carcasa. Nenorocul tau ca nu citesti postul meu in intregime. Eu ma refeream in cazul in care sistemul era pus cu carcasa. Fiind un mediu inchis .... e normal sa se faca condens. Sau stai ... tu puneai grasime si pe placa de baza...?! lol

"mi se rupe de un sistem care imi face 240 ore de prime 95 ..imi este de ajuns 5 -10 min cat sa imi treaca 3dmark:
LOL! No comment!
RoyaL

Post by RoyaL »

traieste in lumea ta STABILA ;)
ti-am raspuns pt simplu fapt ca astazi sunt bine dispus...considerate norocos.. anyway ai bulina neagra pe ziua de azi..treci cu fata la coltz

ps: mergi inainte cu carcasa asta.. iar cat priveste grasimea nu mai insist , nu am cu cine discuta
laoedi

Post by laoedi »

bravo royal! nu ne-ai spus ce si cat ai o.c. in poze!
Racer

Post by Racer »

RoyaL, lucrezi la o companie de overclocking de ai legitimatia aia la gat? :D
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
RoyaL

Post by RoyaL »

neah.. niki o "companie" :D
ma aflam la un lanparty.. unde se desfasura si un overclock contest .. eram mai multi pe acolo.. fac parte dintr-un OC TEAM

x laoedi : a fost mai mult 4 fun.. desi my cpu avea intentia sa urce.. mi-a murit 1x256 corsiar rev 1.1 (bh5) o burnasem luni in sir.. la naiba :angel:
asa ca am ramas agatat cu inca 256 mb bh5 ..ce dreaq sa fac.. a venit unu cu un thoro 1700+ step b @2.7ghz&raddy 9500@9800XT :crazyeyes:

sub peltier si ne-a facut varza pe toti :D
anyway a fost extrem de funny..
SamuS

Post by SamuS »

si eu cand am vazut pozele astea mi-am amintit de filmulet tomshardware cand au trecut de 5ghz
dar acuma cu 6ghz e prea de tot :P super calumea :D
Notebook ASUS K50AB Turion x2 RM74 (2.2ghz), 4gb ddr2, ATI 4570, HDD 250GB
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Royal, consideră că ai un avertisment ... e a treia oară când link-uieşti poze cu un size foarte mare de "afară", îngreunând îngozitor încărcarea thread-urilor, lucru care mă face să cred că nici nu ai citit Regulile de postare ...
Truth is relative. Pick one that works
RoyaL

Post by RoyaL »

ok,boss :)
dau o bere.. ma ierti?
eugenbiscuitulhipiot

Post by eugenbiscuitulhipiot »

de ce mi se pare mie ca in ultima poza, in ceva ce cred ca e ram (e intr-un slot dimm) intra 2 alimentari? e adevarat ca nu prea seamana chestia aia cu ram, da' e p-acolo...
:crazyeyes:
I invented game
RoyaL

Post by RoyaL »

e ocz ram booster :)
asa se cheama ..e o "chestie" care ridica voltajul memoriilor pana la 3,9V

i got one :wink:
RoyaL

Post by RoyaL »

un MIC update.. 7ghz is history =D> =D>

by Fugger

ps:sa mai zica cineva ca pentium 4 sucks ..
Attachments
P47188F.jpg
poe

Post by poe »

link please
MrMarcusDeLaTzara

Post by MrMarcusDeLaTzara »

dacă tot s-a intamplat si asta... unii acasa se chinuie sa mai stoarca vreo suta -200 mhz fiindca raman procurile-n urma, si altii ....

Dam la pariuri cand se sparge Bariera psihologica de 10.000 Mhz?? =P~
poe

Post by poe »

10 Ghz nu prea ai sa vezi curand: nici Intel nu mai poate forta mult cu frecventa din cauza caldurii. Cert e ca viitorul nu e al Teraherzilor, ci al procesoarelor dual-core (sau multi-core). Primele proace intel dual-core vor avea doar in jur de 3 Ghz.
Iar AMD, cu arhitectura actuala, nu va atinge niciodata 10Ghz.
MrMarcusDeLaTzara

Post by MrMarcusDeLaTzara »

Ma gandeam cand un entuziast o sa reuseasca sa treaca de 10ghz cu un proc luat din magazin la, 4.4ghz, sa zicem.

Sa ma ierte moderatorii si cenzorii, e OFF-TOPIC, da nu pot sa ma abtin: e prea apocaliptic ca sa nu va spun si voua: Ati vazut "Day after tomorrow". dacă nu l-a vazut cineva, era o faza ca aparea un ger care ingheta combustbilul in rezervorul elicopterelor in zbor. Cand o sa vina si la noi era glaciara, noi ne lasam placa de baza cu procu, ramu, placa video afara. Exact inainte sa inceapa gerul, noi din barlogurile noastre dam voltaje si frecvente ucigatoare, apoi F10 si Enter.
Si totu ingheata, si avem cpu @ 5000 - 6000 Mhz, cu temp de 1-2 grade C. Si nu mai dam bani pe sistemele de racire. Dup aia dam "printscr" si ne dam ciumegi pe net!!!
WarlordBA
Moderator

Post by WarlordBA »

Marcus, ai vazut prea multe filme, n-o sa vedem 10Ghz pt urmatorii 2 ani.
Daca ar fi poza aia reala... si sper sa dea un link cat de curand Royal, atunci avem un overclock de ~ 90%. Pt a obtine 10Ghz cu acelasi procent am avea nevoie de un CPU de 5,3Ghz. Eu unul nu vad sa apara asa ceva prea curand.
VDtot

Post by VDtot »

MrMarcusDeLaTzara wrote:.
Sa ma ierte moderatorii si cenzorii, e OFF-TOPIC, da nu pot sa ma abtin: e prea apocaliptic ca sa nu va spun si voua: Ati vazut "Day after tomorrow". dacă nu l-a vazut cineva, era o faza ca aparea un ger care ingheta combustbilul in rezervorul elicopterelor in zbor. Cand o sa vina si la noi era glaciara, noi ne lasam placa de baza cu procu, ramu, placa video afara. Exact inainte sa inceapa gerul, noi din barlogurile noastre dam voltaje si frecvente ucigatoare, apoi F10 si Enter.
Si totu ingheata, si avem cpu @ 5000 - 6000 Mhz, cu temp de 1-2 grade C. Si nu mai dam bani pe sistemele de racire. Dup aia dam "printscr" si ne dam ciumegi pe net!!!
Poate ne zici si noua de unde o sa iei curent ca sa bagi voltaje ....
poe

Post by poe »

Daca tot e sa fim offtopic si sa aberam, am vazut pe Discovery o emisiune in care un grup de americani a mers in Siberia, in orasul unde s-a inregistrat cea mai joasa temperatura langa o comunitate umana permanenta: -71 de grade.

Ajung ei iarna si ziua in amiaza mare erau -40 de grade.
Asa ca acolo se poate overclocka un Prescott doar cu passive cooling, ca sa nu mai spun de Dothan...
RoyaL

Post by RoyaL »

http://xtremesystems.org/forums/showthr ... ght=fugger

asta e link'ul..dar se pare ca e un fake.. tipul e under investigation :)
RoyaL

Post by RoyaL »

alt exemplu :D
Attachments
cpu.jpg
Corbu'

Post by Corbu' »

#-o ...nu am dat scroll pana in josul paginii si vazusem doar 3700+ si frecventa de 6442 Mhz. Sa cad de pe scaun, sa fac stop cardiac, era sa imi inghit limba. Pentru deplinatatea facultatilor mentale ce bine ca este un fake.
Post Reply