6600GT - PNY vs. Leadtek vs. Gainward vs. XFX
Moderator: Moderatori
6600GT - PNY vs. Leadtek vs. Gainward vs. XFX
PNY Verto GeForce 6600 GT PCIe - 544.28 lei noi
Leadtek WinFast PX6600 GT TDH - 548.60 lei noi
Gainward PowerPack! Ultra 1960 PCX XP - 548.60 lei noi
XFX PV-T43G-ND - 595.00 lei noi
Stiu ca au mai fost thread-uri pe tema asta dar vreau sa imi fac un upgrade si nu sunt hotarat ce 6600GT pe PCIe sa aleg. Sunt interesat de potentialul de overclocking si de racire (temperaturi). Din ce am citit eu sunt tentat sa optez pentru Gainward, dar vreau sa vad ce au de spus si cei care au avut de a face cu unul din modelele enumerate.
Leadtek WinFast PX6600 GT TDH - 548.60 lei noi
Gainward PowerPack! Ultra 1960 PCX XP - 548.60 lei noi
XFX PV-T43G-ND - 595.00 lei noi
Stiu ca au mai fost thread-uri pe tema asta dar vreau sa imi fac un upgrade si nu sunt hotarat ce 6600GT pe PCIe sa aleg. Sunt interesat de potentialul de overclocking si de racire (temperaturi). Din ce am citit eu sunt tentat sa optez pentru Gainward, dar vreau sa vad ce au de spus si cei care au avut de a face cu unul din modelele enumerate.
Last edited by Earendil on Wed Feb 15, 2006 2:52 am, edited 1 time in total.

"All you have to decide is what to do with the time that is given to you."
Retired
XFX este un producator ce foloseste ca piata de desfacere in special Statele si Eropa de Vest. Pe la noi doar de curand razlet au inceput sa aduca XFX. Teoretic placa ar trebuii sa fie OK la OC, memoriile si piesele de calitate cat si racirea buna ar trebuii sa permita asta. Dar cand vine vorba de OC in cele din urma tine si de noroc.
vreau sa spun ca nu inteleg de ce atata lume in romania tot vb de XFXCoza wrote:XFX este un producator ce foloseste ca piata de desfacere in special Statele si Eropa de Vest. Pe la noi doar de curand razlet au inceput sa aduca XFX. Teoretic placa ar trebuii sa fie OK la OC, memoriile si piesele de calitate cat si racirea buna ar trebuii sa permita asta. Dar cand vine vorba de OC in cele din urma tine si de noroc.
eu stau in franta de 6 ani si iti zic 100% ca nimeni nu le cumpara , sunt genul de placi video care le gasesti la carrefour sau auchan gen magazin universal
PNY este net superior celor de la XFX
nu contest ca nu sunt buni dar nu au experienta celor de la PNY
eu zic sa mergu pe Gainward, PNY, ASUS si dupaia XFX cam asta este clasamentul meu
alege asus daca este model TOP
Am citit si in XPC 71 ca Leadtek WinFast PX6600 GT TDH ar avea ceva probleme cu racirea, insa am vazut pe forum destui care zic ca la ei merge in parametri normali, fara sa ajunga la temperaturi de peste 70 in full load. Banuiesc ca pana la urma e vorba si de noroc.
Era chiar asa galagioasa placa ca racirea originala?taurled wrote:Sistemul meu am vrut sa fie "silnetios" si asta a fost recomandarea celor care mi l-au montat.(motivandu-mi si ca ar fi mai bun decat celalat nu doar mai silentios)

"All you have to decide is what to do with the time that is given to you."
Retired
- scorpion_amd13
Gainward, daca gasesti un XP, GS sau GS GLH. Net superioare placile astea. 6600GT de la XFX nu m-a impresionat deloc. Leadtek au cam inceput sa se prosteasca, cel putin la capitolul racire nu stau prea bine. Si partea cea mai nasoala la un Leadtek PX6600GT TDH e ca trebuie sa inlocuiesti sistemul de racire original ca sa poti sa pui radiatoare pe memorii (din cate tin eu minte cel putin). PNY din cate stiu eu nu stau foarte bine la capitolul overclocking, iar ASUS sunt foarte scumpe. Oricum un 6600GT TOP de la ASUS este aproape cat un 6800GS... Gainward e cea mai buna alegere.
"The warrior who acts out of honour cannot fail. His duty is honour itself. Even his death - if it is honourable - is a reward and can be no failure, for it has come through duty. Seek honour as you act, therefore, and you will know no fear." (Roboute Guilliman, Primarch of the Ultramarines)
- scorpion_amd13
Best choice. Te-ai ales cu o placa superba din toate punctele de vedere. S-o stapanesti sanatos si sa ne spui si noua cat de departe ai reusit s-o duci. Bafta.
"The warrior who acts out of honour cannot fail. His duty is honour itself. Even his death - if it is honourable - is a reward and can be no failure, for it has come through duty. Seek honour as you act, therefore, and you will know no fear." (Roboute Guilliman, Primarch of the Ultramarines)
Eu am leadtek px6600gt tdh si mere foarte bine fara overclock mere la 30 de frade gpu si 25 la ram eu zic ca nu e rau ... am vazut pe cineva sus de tot a zis sa iei o placa de la asus
) stai calm ... are un tov de al meu o geforce 6600gt top td 500/1000 si are temperaturi : 50-60 de grade gpu si ram 30 de grade nu cred ca iti place si nu e overclockata sorry .... bafta !