![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
O sa incapa acest calorifer acolo? Nu o sa imi obstructioneze XFX HD4890 Black Edition-ul?
Daca cunoaste cineva un cooler mai mic si mai bun, sa nu ezite

Mersi.
Moderator: Moderatori
xxxwoodo wrote:Salut,
daca vrei racire buna ptr O/C, mergi pe un TRUE:
http://www.xbitlabs.com/articles/cooler ... html#sect0
http://forum.crazypc.ro/showthread.php?t=9661
cu un vent de 1600 r/m mi-a mers stabil pana la 5Ghz, iar temp. au ajuns la 78-79C in full maximum!
Isi merita toti banii!
Bafta si o zi buna!
TONITO wrote:daca gasesti, ia fara sa stai pe ganduri Thermalright Ultra-120 eXtreme+ un cooler 12cm pe masura. Pe locul 2 ti-as recomanda un Scythe Mugen2.
1. da. Personal am vazut un Mugen2 intr-o carcasa HAF922
2. nu cred.
3. ceee? cum sa iti rupa placa video ? Sa cada pe ea?
Iertare, dar nu ai specificat ptr ce-ti trebuie, iar eu am spus "daca":Dreamliner wrote: Multumesc pentru raspuns. Eu nu sunt un tip care face benchmark-uri si overclock absurd. Am citit 2 zile toate review-urile online si nu am ajuns la o concluzie. Thermalright-ul e laudat dar apare Megahalems si ma pune pe ganduri ... Am urmatoarele variante ...
Scuzele mele!xxxwoodo wrote:Salut,
daca vrei racire buna ptr O/C, mergi pe un TRUE
cu un vent de 1600 r/m mi-a mers stabil pana la 5Ghz, iar temp. au ajuns la 78-79C in full maximum!
Numai bine si bafta in alegerea noului tau cooler!Dreamliner wrote: Nu sunt ROMAN GRUIE sa am asta ca hobby.
Se poate inchide pentru ca observ ca sa dus vremea cand Savantu dadea raspunsuri coerente,se justifica logic de ce si bineinteles era putin respect fata de cei care isi permit si nu vor sa faca ca romanu .
Ce carcasa ai ? Teoretic, in partea din fata a carcasei, langa HDD-uri ,ar trebui sa poti monta unul care sa bage aer (atentie la pozitionarea ventilatorului) ,iar in partea din spate unul care sa scoata aer (atentie la montaj).Pentru alegerea unui ventilator protrivit masori distantele dintre gauri si compari cu dimenisunile de pe situl producatorului modelului ales.vionut wrote:.de preferinta ceva care sa scoata caldura din carcas si sa bace aer curat inauntru .........