Me_high wrote:Imi poate spune cineva va rog unde sunt save-urile jocului ? in caz ca il formatez... sa nu pierd salvarile, fac un backup.
C:\Documents and Settings\....\My Documents\My Games\Oblivion\Saves
---------------------------------------------------------------------
As avea cateva intrebari catre producatori care incep toatea cu:
Cum pana mea...
- se poate strica un ciocan?
- se poate repara un ciocan cu un ciocan???
- se poate repara un arc cu un ciocan? sau o armura...
- se poate ascuti o sabie cu ciocanul? nu exista pietre?
- se poate combina gheata cu focul cand creezi vraji? nu se anuleaza? si de ce daca le combini arata doar ca una dintre ele si nu se vede nici un efect combinat?
- apar sticlele din senin la prepararea potiunilor? (kestiune veke)
- poate influienta abilita de a te misca intr-o armura rezistenta armurii? Si in fond ce e ala defence? raportul vatamarii incasate??? Arma trece sau nu de stratul de protectie al armurii!
- poti sa produci o vatamare de x ori mai mare cu arcul daca te furisezi? Sageata e aceeasi, arcul e acelasi. I dont get it!
- se poate ca in Cyrodiil sa fie atat de multi barbati disparuti ale caror sotii iti cer ajutorul?
- echipamentele din mitril sunt printre cele mai ieftine din Tamriel? Nu era indestructibil (sau aproape) si foarte scump?? Nu era facut de Dwarfi? In Cyrodiil cine le face? Si Dwarven stuff din ce sunt facute? Si de unde sunt? Nu murisera demult?
- Ebonita exista in Cyrodiil? Nu e un material modern din zilele noastre??
- se poate ca gardienii sa te urmareasca la nesfarsit desi nici nu mai sunt in raza ta vizuala?? Demult!
- se poate ca AI-ul preaslavit sa fie atat de tamp si kretin??? Daca ataci un cetatean si te aperi dupa un gardian, cetateanul va da in gardian, acesta din urma va omori cetateanul iar tu esti nevinovat.

ati incercat? poti omara toti cetatenii Cyrodiilului in felul asta. Defapt gardienii ii omoara. Sunt cei mai cretini din tot universul.
- se poate ca femelele Argoniene sa poarte sutien????
-------------------------------------------------------------------------
astea mi-au venit acum in minte. Poate mai aveti si voi...
Later edit:
CEL MAI CRETIN BUG POSIBIL DIN ISTORIA JOCURILOR!!!
- mi s-a intamplat mie!! bugul se numeste "FANTOMA GARDIANULUI".
-----------------------------------CITI ASTA CA E TARE!!!--------------------------------
M-am hotarat la un moment dat sa ma inscriu in Dark Brotherhood.
Cum am vazut un gardian calare pe drum, am pregatit cea mai devastatoare vraja din arsenal cu damage total 600 (!!!)
CHARGE!!! gardianul si calul sunt azvaliti la pamant instantaneu si morti!!!
Numai ca CEEE???? Gardianul, adica AI-ul gardianului, adica...fantoma (???) ma someaza!!! pay gold, go to prizon, rezist arest.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
nu aveam pe nimeni in fata...
REZIST AREST!!! zic eu. E mort da-l in pana mea!!
Asa ca m-am luptat cu ... aaa... AI-ul, adica fantoma, adica.... aa ... in timp ce mesh-ul gardianului, adica corpul, ..aaa.. era .. mort la pamant. MORT!!! adica MORT!!!
cum am mai zis. Gardienii din Cyrodiil sunt cei mai cretini din univers.

Nici aia din SW nu erau mai cretini!!